Foutmelding bij contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Kitty N

kitty N

18/05/2009 15:52:00
Quote Anchor link
In het volgende stukje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$mail_header
= "Van: ".$mail_voornaam." \n";
      $mail_header = "Van: ".$mail_achternaam." \n";
      $mail_header = "Telefoonnummer: ".$mail_tel." \n";
      $mail_header = "adres: ".$mail_adres." \n";
      $mail_header = "Woonplaats: ".$mail_woonplaats."\n";
      $mail_header .= "X-Sender-IP: $ip\n";
      $mail_header .= "Content-Type: text/plain";
      if (@mail($mailto,$mail_subject,$text,$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";
     }

?>


Overschrijf je de eerste paar keer je $mail_header. Bij de laatste 2 gebruik je wel .= moet bij de rest ook lijkt me, dus zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$mail_header
= "Van: ".$mail_voornaam." \n";
      $mail_header .= "Van: ".$mail_achternaam." \n";
      $mail_header .= "Telefoonnummer: ".$mail_tel." \n";
      $mail_header .= "adres: ".$mail_adres." \n";
      $mail_header .= "Woonplaats: ".$mail_woonplaats."\n";
      $mail_header .= "X-Sender-IP: $ip\n";
      $mail_header .= "Content-Type: text/plain";
      if (@mail($mailto,$mail_subject,$text,$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";
     }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 06:59:26
 

18/05/2009 15:55:00
Quote Anchor link
telefoonnummer, adres en woonplaats zijn geen email headers, dus die horen ook niet in de headers te zitten.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.