Foutmelding bij contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Arjan jansen

arjan jansen

10/05/2009 22:26:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb een vraagje of iemand weet wat ik fout gedaan heb.
Ik heb onderstaande script en als ik alle verlden invul blijft hij mij de foutmelding ""Gelieve alle velden correct in te vullen"" geven.
Weet iemad wat ik fout gedaan heb of heeft iemand een idee waar het zich in zit.
Ik kom er zelf niet uit en na 5 uur kijken en zoeken word ik er een beetje gek van.

Hier is de code dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php
//mail formulier voor bijlage
$email ='[email protected];
//geneer boundary
DEFINE('
bound',md5(uniqid(time())))
//check request method


    if($_SERVER['
REQUEST_METHOD'] == 'POST')
  if($naam= "" || $email= "" || $subject= "" || $file= "" || $bericht= "" || $tel="" || $plaats="" || $adres=""  )
  {
     echo "<center><small><font face=\"Arial\">Gelieve alle velden correct in te vullen.<br><a href=\"javascript:history.back(-1)\">Probeer het opnieuw</a></font></small></center>";
  }
  elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email))
  {
     echo "<center><small><font face=\"Arial\">Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.<br><a href=\"javascript:history.back(-1)\">Probeer het opnieuw</a></font></small></center>";
  }
  else
  {
         //if file upload send with email as mixed
         if(!empty($_FILES['
file']['name']))
         {
            //check filesize
             if($_FILES['
file']['size'] < 1024*1024)
             {
                  $headers = "Van: ".$_POST['
naam']." ".$_POST['subject']." ".$_POST['bericht']."".$_POST['email']." ".$_POST['tel']."  ".$_POST['plaats']." ".$_POST['adres']." \r\n";
                  $headers .= "Reply-To: ".$_POST['
from']." <".$_POST['email'].">\r\n";
                   $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
                   //email bestaat uit meerdere  bestanden dus vertel wat de scheidings teken is en dat het een multipart is
                   $headers .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"".bound."\"\r\n";
                   //we zenden een attachment mee
                   $headers .= "Content-Disposition:  attachment\r\n";
                   //readfile
                   $fp = fopen($_FILES['
file']['tmp_name'],'r');
                   $bestand = fread($fp,$_FILES['
file']['size']);
                   fclose($fp);
                   //create body
                   //generenen een body. Dit is een multi part gezeik
                   $body.= "This is a multi-part message in MIME format.\r\n";
                   $body.= "\r\n";
                //boundary
                $body.= "--".bound."\r\n";
                //content type + charater set (iso in dit geval)
                $body.= "Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1\r\n";
                //codering (7 bit)
                $body.= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\r\n";
                $body.= "\r\n";
                //het bericht
                $body.= $_POST['
bericht'] ."\r\n";
                //boundary
                $body.= "--".bound."\r\n";
                //content type + naam bestand (database.sql)
                $body .= "Content-Type: application/octet-stream; name=".$_FILES['
file']['name']."\r\n";
                //codering
                $body .= "Content-Transfer-Encoding: base64\r\n";
                //als bijlage toegevoegd
                $body.= "Content-disposition: attachment\r\n";
                $body .= "\n";
                //de inhoud van het bestand
                $body .= chunk_split(base64_encode($bestand )) . "\r\n";
                mail($email,$_POST['
subject'],$body,$headers);
                echo '
Email (Met een bijlage) is verzonden';
            }
            else
            {
                 echo '
Bestands groote is te groot';
             }
        }
        else
        {
            $headers = "From: ".$_POST['
from']." <".$_POST['email'].">\r\n";
               $headers .= "Reply-To: ".$_POST['
from']." <".$_POST['email'].">\r\n";
               $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
               $bericht = $_POST['
bericht'];
               mail($email,$_POST['
subject'],$bericht,$headers);
               echo '
Email (Zonder een bijlage) is verzonden';
         }
     }
     else
     {
        //mail formulier je moet zelf het fomullier maken

        echo "<form action=\"" . $_SERVER['
PHP_SELF'] . "\" method=\"POST\" enctype=\"multipart/form-data\">";
         echo "Naam: <input type='
text' name='from'><br>";
         echo "Adres:<input type='
text' name='adres'><br>";
         echo "plaats:<input type='
text' name='plaats'><br>";
         echo "Tellefoon:<input type='
text' name='tel'><br>";
         echo "Email:<input type='
text' name='email'><br>";
         echo "Onderwerp:<input type='
text' name='subject'><br>";
         echo "Bestand:<input type='
file' name='file'><br>";
         echo "Bericht:<textarea name='
bericht'></textarea><br />";
        echo "
<input type=\"submit\" value=\"Verzenden\">";
    }

?>

B.V.D Arjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:59:08
 
- SanThe -

- SanThe -

10/05/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 

10/05/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar de kleurtjes.... Dan moet je de fout wel zien....
Edit: of heb je het hier gewoon raar geplakt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/05/2009 22:34:00
Quote Anchor link
Die is eigenlijk heel simpel, het script maakt gebruik van register globals (wat heel slecht is) en dat staat (gelukkig) uit op je server.
Ik denk dat het makkelijkste is om op regel 8 het volgende te plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
    $naam
= $email = $subject = $file = $bericht = $tel= $plaats= $adres = "";
    if(isset($_POST['naam']))
    {

        $naam = trim($_POST['naam']);
    }

    if(isset($_POST['email ']))
    {

        $email = trim($_POST['email ']);
    }

    if(isset($_POST['subject ']))
    {

        $subject = trim($_POST['subject ']);
    }

    if(isset($_POST['file ']))
    {

        $file = trim($_POST['file ']);
    }

    if(isset($_POST['bericht ']))
    {

        $bericht = trim($_POST['bericht ']);
    }

    if(isset($_POST['tel']))
    {

        $tel= trim($_POST['tel']);
    }

    if(isset($_POST['plaats']))
    {

        $plaats= trim($_POST['plaats']);
    }

    if(isset($_POST['adres ']))
    {

        $adres = trim($_POST['adres ']);
    }

?>
 
Arjan jansen

arjan jansen

10/05/2009 22:46:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb dan nog even een vraag, Als ik dit bovenstaande op regel 8 plaats moet ik dan regel 9 weg halen ?????????
 
- Jim  -

- Jim -

10/05/2009 22:47:00
Quote Anchor link
' bij de email bovenin voor de ;
 
- SanThe -

- SanThe -

10/05/2009 22:58:00
Quote Anchor link
Ik zou ook nog eens naar je indeling kijken.
Waarom heeft de eerste if() geen { en }?
En er is een else teveel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if()
    if()
    {
    }

    elseif()
    {
    }

    else
    {
        if()
        {

            if()
            {
            }

            else
            {
            }
        }

        else
        {
        }
    }

    else
    {
    }

?>
 
Arjan jansen

arjan jansen

10/05/2009 22:58:00
Quote Anchor link
Hallo Jim
ja dat klopt ik zag die nou ook maar die staat op de server wel geplaats

Ik heb even gedaan wat Santhe zei om die code even er in te plaatsen maar daar krijg ik wel foutmeldingen mee hoor dat werkt supper bedankt alvast daarvoor
De foutmelding die ik nu nog krijg is dat ik een geldig emailadres moet invullen maar mijn nl email is toch echt wel geldig en goed hoor.
dus als ik [email protected] invul doet hij niet maar als ik mijn prive mail invul ook niet kan ik dat neit gewoon eruit halen ofzo???


Arjan
 
Arjan jansen

arjan jansen

10/05/2009 23:30:00
Quote Anchor link
Hallo Santhe

Als ik bij de eerste if een { } geef dan krijg ik een foutmelding als ik die {} niet geef is het goed

Arjan

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arjan jansen
 
- SanThe -

- SanThe -

10/05/2009 23:59:00
Quote Anchor link
arjan schreef op 10.05.2009 23:30:
Als ik bij de eerste if een { } geef dan krijg ik een foutmelding als ik die {} niet geef is het goed

Dan doe je toch iets niet goed.
 
John

John

11/05/2009 03:29:00
Quote Anchor link
wou even zeggen dat telefoon ::er staat tellefoon mischien is dat verkeerd geschreven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John
 
Arjan jansen

arjan jansen

11/05/2009 17:17:00
Quote Anchor link
Hallo Santhe

Weet u mischien waar ik kan de phpcode kan testen.
Ik dacht dat er een site was waar je kon zien hoevel{ } en () enzo je in de code heb staan.
Of weet u al wat er fout is???????????


Groet,
Arjan
 
Afra ca

Afra ca

11/05/2009 17:22:00
Quote Anchor link
Arjan, gebruik als testomgeving iets als xampp, een webserver die belachelijk makkelijk is op te zetten en te gebruiken. Gebruik voor je bewerking een programma als notepad++, een editor met php highlighting (o.a), klik op een { en hij laat je zien waar en of hij ooit gesloten is. En als je wat dieper erin wilt duiken moet je even naar een php IDE googelen
 
Arjan jansen

arjan jansen

11/05/2009 20:07:00
Quote Anchor link
Hallo Afra,

Ik gebruik zelf edit plus.
Ik test nu alles online op een domein die ik niet meer gebruik.
Ik bedoelde eigenlijk een website waar je gewoon de code inplakt en dan kan zien hoeveel { en zo erin zitten hij geef dan aan je heb 23 { en 24} dan weet weet je waar je moet zoeken. Ik weet dat er een site is maar niet meer hoe die heet


Arjan
 

11/05/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Met notepad++ kan je gewoon laten tellen hoevaak { en } voorkomen...
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2009 20:12:00
Quote Anchor link
arjan schreef op 11.05.2009 17:17:
Hallo Santhe

Weet u mischien waar ik kan de phpcode kan testen.
Ik dacht dat er een site was waar je kon zien hoevel{ } en () enzo je in de code heb staan.

Ik neem aan dat je dit bedoelt.
Script => http://www.phphulp.nl/php/scripts/11/1401/
Site => http://www.geenbergen.nl/lossedingen/end_error.php
 
Arjan jansen

arjan jansen

12/05/2009 13:12:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik ben er nog niet helemaal uit.
Ik heb deze code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
<?php
// Your e-mail adress:
$mailto = "[email protected]";

# Maximum size of attachment in bytes:
$max_attach_size = 500000;


//*if (empty($_POST['form_submitted']))
 {
  ?>
</font><p><font color="#FFFFFF">Please fill out the form:</font></p>
<font color="#FFFFFF"><?php
 }

 if (isset($_POST["form_submitted"]))
 {

  $achtername = $_POST['achternaam'];
  $voorname = $_POST['voornaam'];
  $email = $_POST['email'];
  $subject = $_POST['subject'];
  $text = $_POST['text'];
  $tel= $_post[ 'telefoon'];
  $adres= $_post['adres'];
  $woonplaats= $_post['woonplaats'];
  $contact=$_post['contact'];
$files=$_post['probe'];
  unset($errors);
  if ($email != "" and !preg_match("/^[^@]+@.+\.\D{2,5}$/", $email)) $errors[] = "e-mail address lijkt incorrect";
  if ($text == "") $errors[] = "Geen bericht geplaatst";
  //if ($tel == "") $errors[]= "";

  if ($_FILES['probe']['size'] > $max_attach_size) $errors[] = "Bijlage is te groot(".number_format($_FILES['probe']['size']/1000,0,",","")." KB) - maximum size: ".number_format($max_attach_size/1000,0,",","")." KB";

  if (empty($errors))
   {

    $text = stripslashes($text);
    $subject = stripslashes($subject);
    if ($voornaam != "") $mail_name=$voornaam; else $mail_voornaam="Unknown";
    if ($achternaam != "") $mail_name=$achternaam; else $mail_achternaam="Unknown";
     if ($tel != "") $mail_tel=$tel; else $mail_tel="Unknown";
      if ($adres != "") $mail_adres=$adres; else $mail_adres="Unknown";
       if ($woonplaats != "") $mail_woonplaats=$woonplaats; else $mail_woonplaats="Unknown";
        if ($post != "") $mail_post=$postcode; else $mail_postcode="Unknown";
         if ($contact != "") $mail_contact=$name; else $mail_contact="Unknown";
          
    if ($subject != "") $mail_subject = $subject; else $mail_subject = "No subject";
    if ($email != "") $mail_email = $email; else $mail_email = "[email protected]";
    $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

    // if attachment, MIME-Mail:
    if (isset($_FILES['probe']['name']) && trim($_FILES['probe']['name']) != "")
     {

      // read and encode file:
      $datei_content = fread(fopen($_FILES['probe']['tmp_name'],"r"),filesize($_FILES['probe']['tmp_name']));
      $datei_content = chunk_split(base64_encode($datei_content),76,"\n");
      // Boundary:
      $boundary = md5(uniqid(rand()));
      // Mail-Header:
      $mail_header = "Van: ".$mail_voornaam." \n";
      $mail_header = "Van: ".$mail_achternaam." \n";
      $mail_header = "Telefoonnummer: ".$mail_tel." \n";
      $mail_header = "adres: ".$mail_adres." \n";
      $mail_header = "Woonplaats: ".$mail_woonplaats."\n";
      $mail_header .= "X-Sender-IP: ".$ip."\n";
      $mail_header .= "MIME-Version: 1.0\n";
      $mail_header .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"".$boundary."\"\n";
      $mail_header .= "This is a multi-part message in MIME format.\n";
      // Mail-Text:
      $mail_header .= "--".$boundary;
      $mail_header .= "\nContent-Type: text/plain";
      $mail_header .= "\nContent-Transfer-Encoding: 8bit";
      $mail_header .= "\n\n".$text;
      // Attachment:
      $mail_header .= "\n--".$boundary;
      $mail_header .= "\nContent-Type: ".$_FILES['probe']['type']."; name=\"".$_FILES['probe']['name']."\"";
      $mail_header .= "\nContent-Transfer-Encoding: base64";
      $mail_header .= "\nContent-Disposition: attachment; filename=\"".$_FILES['probe']['name']."\"";
      $mail_header .= "\n\n".$datei_content;
      // End:
      $mail_header .= "\n--".$boundary."--";
      // Sende E-Mail und gebe Fehler bzw. Bestaetigung aus
      if (@mail($mailto,$mail_subject,"",$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";
     }

    // no attachment, normal E-mail:
    else
     {
     $mail_header = "Van: ".$mail_voornaam." \n";
      $mail_header = "Van: ".$mail_achternaam." \n";
      $mail_header = "Telefoonnummer: ".$mail_tel." \n";
      $mail_header = "adres: ".$mail_adres." \n";
      $mail_header = "Woonplaats: ".$mail_woonplaats."\n";
      $mail_header .= "X-Sender-IP: $ip\n";
      $mail_header .= "Content-Type: text/plain";
      if (@mail($mailto,$mail_subject,$text,$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";
     }


    // copy to sender:
    if (isset($sent) && isset($email) && $email != "" && isset($_POST['copy']))
     {

      if (isset($_FILES['probe']['name']) && trim($_FILES['probe']['name']) != "") $copy_mail_text = "Copy of the e-mail:\n\n".$text."\n\nAttachment: ".$_FILES['probe']['name']; else $copy_mail_text = "Copy of the e-mail:\n\n".$text;
      $header= "From: ".$mailto."\n";
      $header .= "X-Sender-IP: ".$ip."\n";
      $header .= "Content-Type: text/plain";
      @
mail($email, $mail_subject, $copy_mail_text, $header);
     }
   }
 }


if (empty($sent))
 {

  if(isset($errors))
   {

    ?>
</font><p class="caution"><font color="#FFFFFF">Error:</font></p><ul>
    <font color="#FFFFFF"><?php foreach($errors as $f) { ?></font><li>
    <font color="#FFFFFF"><?php echo $f; ?></li><?php } ?></font></ul>
<font color="#FFFFFF"><br /><?php
   }

  ?>

 </font><form method="post" action="<?php echo basename($_SERVER["PHP_SELF"]); ?>" enctype="multipart/form-data"><div>
  <p style="margin-bottom: -4px"><span class="style2"><font face="Verdana" size="2">
    Voornaam</font></span><font face="Verdana" size="2"><span class="style2">:</span><br />
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input name="voornaam" value="<?php if (isset($voornaam)) echo htmlentities(stripslashes($voorname)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; " /></font>
  </p>
    <p style="margin-bottom: -4px"><span class="style2">
    <font face="Verdana" size="2">Achternaam</font></span><font face="Verdana" size="2"><span class="style2">:</span><br />
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input name="achternaam" value="<?php if (isset($achterrnaam)) echo htmlentities(stripslashes($achtername)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; " /></font>
  </p>
    <p style="margin-bottom: -4px"><font face="Verdana" size="2">
    <span class="style2">Adres:</span><br />
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input name="adres" value="<?php if (isset($adres)) echo htmlentities(stripslashes($adres)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; " /></font>
  </p>
    <p style="margin-bottom: -4px">&nbsp;<font face="Verdana" size="2"><span class="style2">Woonplaats:</span><br />
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input name="woonplaats" value="<?php if (isset($woonplaats)) echo htmlentities(stripslashes($woonplaats)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; " />
    </font>
  </p>
    <p style="margin-bottom: -4px"><font face="Verdana" size="2">
    <br />
    <span class="style2">E-mail:</span><br />
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input name="email" value="<?php if (isset($email)) echo htmlentities(stripslashes($email)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; " /></font></p>
    <p style="margin-bottom: -4px"><span class="style2">
    <font face="Verdana" size="2">Telefoonnummer</font></span><font face="Verdana" size="2"><span class="style2">:</span><br />
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input n</p name="Telefoon" value="<?php if (isset($tel)) echo htmlentities(stripslashes($tel)); else echo ""; ?>" size="25"></font></p>
    <p style="margin-bottom: -4px"><font face="Verdana" size="2">
    <span class="style2">Onderwerp:</span><font color="#FFFFFF"><br />
    </font>
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input name="subject" value="<?php if (isset($subject)) echo htmlentities(stripslashes($subject)); else echo ""; ?>" size="25" style="font-family: Verdana; " />
    </font>
  </p>
    <p style="margin-bottom: -4px">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>
    <p style="margin-bottom: -4px">Maak uw Keuze:</p>
    <p style="margin-bottom: -4px" align="left">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <select size="1" name="select">
    <option>Offerte</option>
    <option selected>Inlichtingen</option>
    </select></p>
    <p style="margin-bottom: -4px"><font face="Verdana" size="2">
    <font color="#FFFFFF">
    <br />
    </font>
    <span class="style2">Bericht:</span><font color="#FFFFFF"><br />
    </font>
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <textarea name="text" cols="25" rows="7" style="font-family: Verdana; "><?php if (isset($text)) echo htmlentities(stripslashes($text)); else echo ""; ?>
    </textarea>
<font face="Verdana" size="2">
    <br />
    </font>
    </font>
<font face="Verdana" size="2">
    <span class="style2">Bijlagen:</span><font color="#FFFFFF"><br />
    </font>
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input type="file" name="probe" value="<?php if (isset($_POST['probe'])) echo htmlentities(stripslashes($_POST['probe'])); else echo ""; ?>" size="16" style="font-family: Verdana; "/>
  </p>
  </p>
  <p><font face="Verdana"><input type="checkbox" name="copy" value="true" /></font></font><font size="2"> </font>
    <span class="style2"><font size="2">
    Kopietje naar jezelf sturen<font color="#FFFFFF">?</font></font></span><font size="2" color="#FFFFFF">
    </font>
    <font color="#FFFFFF">
    <input type="submit" name="form_submitted" value="OK - Verzenden" style="font-family: Verdana; " /><font face="Verdana" size="2">
    </font> </p>
  </div>
</form>
<font color="#000000"><?php
 }
else
 {
  if (empty($email)) { ?>
</font></font><font color="#000000"> </font>
<p><font color="#000000"><b><font face="Verdana" size="1">Bedankt</font></b><font size="1" face="Verdana"><b>!</b><br />
Je mail is verzonden alleen kan ik je niet terug mailen omdat je geen e-mail
adres hebt ingevuld! </font></font></p>
<font face="Verdana" size="1"><font color="#000000"><?php }
  else { ?>
</font></font><font color="#000000"> </font>
<p><font color="#000000"><b><font face="Verdana" size="1">Bedankt</font></b><font size="1" face="Verdana"><b>!</b><br />
Je bericht is met succes verzonden ik zal zo spoedig mogelijk terug mailen. </font>
</font></p>
<font face="Verdana" size="1" color="#FFFFFF"><?php }
 }



?>


Hij verzend alleen de helft maar.
Als ik het formulier invul geeft hij alleen het onderwerp en het bericht weer. De bijlage doet het ook.
Nu krijg ik de foutmeldingingen


Notice: Undefined variable: _post in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 29

Notice: Undefined variable: _post in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 30

Notice: Undefined variable: _post in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 31

Notice: Undefined variable: _post in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 32

Notice: Undefined variable: _post in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 33

Notice: Undefined variable: post in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 50

Notice: Undefined variable: mail_voornaam in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 94

Notice: Undefined variable: mail_achternaam in /storage/mijndomein/users/000811/public/sites/www.sonny-fashion.nl/HTML/test2.php on line 95


Ik zie door de bomen het bos niet meer kan iemand mij helpen A.U.B.

B.V.D

Arjan
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 13:23:00
Quote Anchor link
$_POST is niet $_post.
 
Kitty N

kitty N

12/05/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Ik weet niet hoever je nu al bent maar dit kan toch ook niet (van je eerste script):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  if($naam= "" || $email= "" || $subject= "" || $file= "" || $bericht= "" || $tel="" || $plaats="" || $adres=""  )
?>


Moet volgens mij dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  if($naam== "" || $email== "" || $subject=="" || $file== "" || $bericht== "" || $tel=="" || $plaats=="" || $adres==""  )
?>


EDIT: @SanThe, klopt, aangepast.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 14:34:00
Quote Anchor link
Correct Kitty. Wel ook de =jes bij $subject= ="" tegen elkaar. ;-)
 
Arjan jansen

arjan jansen

12/05/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb nog 1 vraagje .
Alles wat ik wil verzenden zit hier in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    $text = stripslashes($text);
    $subject = stripslashes($subject);
    if ($voornaam != "") $mail_name=$voornaam; else $mail_voornaam="Unknown";
    if ($achternaam != "") $mail_name=$achternaam; else $mail_achternaam="Unknown";
     if ($tel != "") $mail_tel=$tel; else $mail_tel="Unknown";
      if ($adres != "") $mail_adres=$adres; else $mail_adres="Unknown";
       if ($woonplaats != "") $mail_woonplaats=$woonplaats; else $mail_woonplaats="Unknown";
                


Waar ik zorg dat het verzend staat hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (@mail($mailto,$mail_subject,"",$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";


Maar hij vezend niet alles
Is dat omdat ik alles de zelfde naam geef "$mail_header"zoals hier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$mail_header = "Van: ".$mail_voornaam." \n";
      $mail_header = "Van: ".$mail_achternaam." \n";
      $mail_header = "Telefoonnummer: ".$mail_tel." \n";
      $mail_header = "adres: ".$mail_adres." \n";
      $mail_header = "Woonplaats: ".$mail_woonplaats."\n";
      $mail_header .= "X-Sender-IP: $ip\n";
      $mail_header .= "Content-Type: text/plain";
      if (@mail($mailto,$mail_subject,$text,$mail_header)) $sent = true; else $errors[] = "no connection to the mailserver - please try again later";
     }


Arjan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arjan jansen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.