foutmelding bij date('d-m-Y');

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

Stefan

25/12/2008 11:10:00
Quote Anchor link
Dit heb ik nog nooit eerder gehad, deze functie heeft altijd gewerkt en opeens krijg ik de volgende foutmelding.

Strict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in (host)

Iemand enig idee hoe dit kan??
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 09:48:48
 
- SanThe -

- SanThe -

25/12/2008 11:36:00
Quote Anchor link
En de bijbehorende php code is...?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/12/2008 11:38:00
Quote Anchor link
Je zult eerst de timezone in moeten stellen.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/12/2008 11:43:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 25.12.2008 11:38:
Je zult eerst de timezone in moeten stellen.

Daar was ik ook op gekomen na enig googlen.
http://www.webmasterworld.com/php/3016276.htm
http://nl2.php.net/manual/en/function.date-default-timezone-set.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Stefan

Stefan

25/12/2008 12:24:00
Quote Anchor link
Ok, ik heb iets gelezen om een tag in een php.ini te zetten.
Maar wat komt hier allemaal in? en komt deze gewoon in de root?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

25/12/2008 12:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php date_default_timezone_set('Europe/Amsterdam'); ?>


Bovenaan je pagina :). Ik neem aan dat je geen toegang heb tot de php.ini?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.