Foutmelding bij een echo.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick kuijpers

nick kuijpers

28/12/2012 11:34:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben nog niet zo'n ervaren php'er.
Ik krijg namelijk een foutmelding als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
                }if($_GET['id'] == 1) {
                  echo"<div class="top"></div>  // Hier krijg ik de foutmelding
                <div class="
mid">
                <div class="
nieuws_group">
                <div class="
nieuws_top">
                <div style="
float: left; text-align: left; width: 98%;">Titel</div>
            <div style="
float: left; text-align: right; width: 2%;">
                                        </div>
        </div>"
; echo catchThe(); echo"
                <div class="
nieuws_mid"> Tekst
               <div class="
nieuws_end">
        <div style="
float: left; text-align: left; width: 50%;"></div>
        <div style="
float: left; text-align: right; width: 50%;"></div>
                                </div>
                            </div>"
;
?>


en dan krijg ik deze error: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /var/www/vhosts/habbostift.nl/httpdocs/Test/habboinfogidsen.php on line 46

Ik weet niet wat deze error betekent kan iemand mij helpen?
Alvast Bedankt!

Groeten,
Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 19:59:31
 
Erwin H

Erwin H

28/12/2012 11:37:36
Quote Anchor link
Kijk naar de kleurtjes op deze pagina en je ziet het probleem. De quotes voor de html attributen sluiten de quotes die je gebruikt voor de php string.

Oplossing: gebruik ' voor php strings en " voor html attributen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
echo '<div class="top"></div>  
                <div class="mid">
                <div class="nieuws_group">
                <div class="nieuws_top">
                <div style="float: left; text-align: left; width: 98%;">Titel</div>
            <div style="float: left; text-align: right; width: 2%;">'
;
?>
Gewijzigd op 28/12/2012 11:37:57 door Erwin H
 
Nick kuijpers

nick kuijpers

28/12/2012 11:42:33
Quote Anchor link
Beste Erwin,

dankjewel,
Nu heb ik er weer iets bij geleerd :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.