Foutmelding bij het include van een php pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick kuijpers

nick kuijpers

01/12/2012 17:52:39
Quote Anchor link
Heey,

Ik probeer telkens een php pagina te include maar dat lukt niet!
Dit doe ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    
        $PaginaTitel
= 'Evenementen';
        
                
    require_once('inc/header.php');
    
        if(isset($_SESSION['id'])) // Lid is ingelogd
        {
            $mysql = $mysqli->query("SELECT * FROM leden WHERE lid_id = '".$_SESSION['id']."'");
            $myrow = mysqli_fetch_assoc($mysql);
            
                if($_GET['act'] == 'evenementen') {
?>


En dit krijg ik:

Warning: require_once(inc/header.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/habbostift.nl/httpdocs/Test/index2.php on line 6

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'inc/header.php' (include_path='.:/usr/share/pear;') in /var/www/vhosts/habbostift.nl/httpdocs/Test/index2.php on line 6

Iemand een idee waarom ik deze fout melding krijg?
Alvast bedankt!
Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:15:29
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/12/2012 18:05:06
Quote Anchor link
De foutmelding lijkt me op zich duidelijk genoeg: (het pad naar) het bestand bestaat niet.

Verder: gebruik geen * maar benoem het veld/de velden die je wilt ophalen.
Bouw foutafhandeling in bij je query.
 
Nick kuijpers

nick kuijpers

01/12/2012 18:08:56
Quote Anchor link
Dat is best raar want bij deze vind hij hem wel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
    
        $PaginaTitel
= 'Blogs';
        
            if($_GET['act'] == 'mijnblogs') {
                $PaginaTitel .= ' - Mijn blogs';
            }
elseif($_GET['act'] == 'id') {
                $PaginaTitel .= ' - Blogs van een gebruiker';                
            }
else{
                $PaginaTitel .= ' - Alle blogs';
            }

    
    require_once('inc/header.php');
    
        if(isset($_SESSION['id'])) // Lid is ingelogd
        {
            $mysql = $mysqli->query("SELECT * FROM leden WHERE lid_id = '".$_SESSION['id']."'");
            $myrow = mysqli_fetch_assoc($mysql);
            
                if($_GET['act'] == 'mijnblogs') {
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

01/12/2012 18:47:00
Quote Anchor link
Maar staat die dan in dezelfde directory?
 
Nick kuijpers

nick kuijpers

01/12/2012 18:58:17
Quote Anchor link
o is dat het... ik had deze in de map Test gedaan.
Dankje wel :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.