Foutmelding bij toevoegen HTML-code aan header.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

30/06/2016 12:39:58
Quote Anchor link
Hallo,
Ik dank eerst iedereen gisteren mij geholpen om de probleem op te lossen.
Mij vraag is nu:
Ik heb deze Code op mij andere Website in Header.PHP en het werkt prima.
De bedoeling van deze code is om een tekst te plakken op de bovenste rechte kant van de Header.
De Code is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="container-"> <div class="row"> <div class="col-md-6 pull-right">
  <div class="openingstijden">Wij zijn bereikbaar van: maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 20.00 uur</div>
     <div class="col-md-4 pull-right">
<div class="openingstijden"> zaterdag  tussen 10.00 - 18.00 uur </div></div> </div></div> </div>

Maar nu als ik deze zelfde Code plakt in de Header.php van de website die ik op deze moment bezig.
het gaat fout en ik krijg een fout melding.
De Header.php Code van de Website dat ik op deze moment bezig is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
/**
 * The header for our theme.
 *
 * This is the template that displays all of the <head> section and everything up until <div id="content">
 *
 * @link https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/#template-partials
 *
 * @package garage
 */


?>
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
<link rel="stylesheet" href="/wp-content/themes/garage/colorbox.css">
<script  src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.2/jquery.min.js"></script>
<script src="/wp-content/themes/garage/js/jquery.colorbox-min.js"></script>
    <?php wp_head(); ?>
<script>
"use strict";
$(document).ready(function(e) {

$('#content-area').find('a').colorbox({rel:'gal'} );
} );
</script>

      

</head>

<body <?php body_class(); ?>>
    

<div id="page" class="site">
    <a class="skip-link screen-reader-text" href="#main"><?php esc_html_e( 'Skip to content', 'garage' ); ?></a>

        <?php if ( get_header_image() ) { ?>
    <header id="masthead" class="site-header" style="background-image: url(<?php header_image(); ?>)" role="banner">
            
          <?php } else {?>
            
            <header id="masthead" class="site-header" role="banner">
          <?php } ?>
            
          
        <div class="site-branding">
            <?php
            if ( is_front_page() && is_home() ) : ?>

                <h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
            <?php else : ?>
                <p class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></p>
            <?php
            endif;

            $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
            if ( $description || is_customize_preview() ) : ?>

                <p class="site-description"><?php echo $description; /* WPCS: xss ok. */ ?></p>
            <?php
            endif; ?>

        </div><!-- .site-branding -->

        <nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
                    
            <button class="menu-toggle" aria-controls="primary-menu" aria-expanded="false"><?php esc_html_e( 'Primary Menu', 'garage' ); ?></button>
            <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_id' => 'primary-menu' ) ); ?>
        </nav><!-- #site-navigation -->
    </header><!-- #masthead -->

    <div id="content" class="site-content">
            
          

Ik heb de Code geplakt tussen </script> en </head> net als staat op mij andere Website.
Ik heb voor zekerheid de cache leeg gemaakt maar de probleem blijft herhalen.
wat kan het fout zijn in deze code of hoe ik kan deze probleem oplossen?
Johan

Titel verduidelijkt.[/modedit]
Gewijzigd op 30/06/2016 13:24:33 door Johannes davidian
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:54:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2016 12:53:33
Quote Anchor link
Geef dan op zijn minst de foutmelding. Nu is het gokken en gissen wat er fout gaat.
 
Johannes davidian

johannes davidian

30/06/2016 13:14:00
Quote Anchor link
Dank U Wel,
nu ik zie de tekst in deze Code(openings tijden etc.) wordt boven aan de linke kant getoond in plaats van aan de rechte kant plus hij schuift de Header Border naar beneden terwijl hij moet net als de Title en Description in de Header Border zijn.
kijk naar: http://webdesignleren.net
dan U ziet precies wat ik bedoel!
johan
Gewijzigd op 30/06/2016 13:25:06 door johannes davidian
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/06/2016 13:33:42
Quote Anchor link
Heb je gezien waar je de HTML daarvoor geplaatst hebt? Geen wonder dat dat niet werkt. Bekijk de source maar eens zoals de browser deze ontvangt.
 
Johannes davidian

johannes davidian

30/06/2016 13:49:09
Quote Anchor link
Dank U wel ,
Ik zie dat staat boven title , U hebt gelijk.
hoe ik kan deze tekst tussen deze Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="container-"> <div class="row"> <div class="col-md-6 pull-right">

aan het rechte kant van de header border krijgen?
ik heb geprobeerd md-24 pull right, md-6 pull-left
maar hij veranderd niet van positie .
wat precies ik moet toevoegen in deze col-md-6 Code om de tekst aan de rechte kant van de header border te krijgen?
of hoe de code moet precies uit zien om de positie van detekst aan de rechte kant te krijgen?
johan
Gewijzigd op 30/06/2016 13:51:10 door johannes davidian
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/06/2016 13:54:32
Quote Anchor link
Zet eerst de HTML eens op de juiste plek, dus niet binnen <head> en </head>, maar ergens binnen <body> en </body>. Daarna kunnen we verder kijken.
 
Johannes davidian

johannes davidian

30/06/2016 14:11:04
Quote Anchor link
Dank U Wel,
ik heb het gedaan net als U zegt ,
nu de tekst is aan de rechter kant maar staat onder de header border .
kijkt U zelf a.u.b http://webdesignleren.net
johan
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/06/2016 14:22:09
Quote Anchor link
Zet hem dan eens binnen de html die de header vormt, zo te zien de <header> dus niet <head>. Serieus, hoe kan het dat je dit niet zelf bedenkt?
 
Johannes davidian

johannes davidian

30/06/2016 14:53:50
Quote Anchor link
Dank U wel ,
ik ben al tijdje bezig was om de Code in verschillende plaatsen te plakken onder de <header> sectie om te kijken wat gaat gebeuren
hier is de code nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<body <?php body_class(); ?>>


<div id="page" class="site">
    <a class="skip-link screen-reader-text" href="#main"><?php esc_html_e( 'Skip to content', 'garage' ); ?></a>

        <?php if ( get_header_image() ) { ?>
    <header id="masthead" class="site-header" style="background-image: url(<?php header_image(); ?>)" role="banner">
            
          <?php } else {?>
            
            <header id="masthead" class="site-header" role="banner">
          <?php } ?>

             
          
        <div class="site-branding">
            <?php
            if ( is_front_page() && is_home() ) : ?>

                <h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
            <?php else : ?>
                <p class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></p>
            <?php
            endif;
  

            $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
            if ( $description || is_customize_preview() ) : ?>

                <p class="site-description"><?php echo $description; /* WPCS: xss ok. */ ?></p>
            <?php
         endif; ?>


        </div><!-- .site-branding -->

  

        <nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
                    
            <button class="menu-toggle" aria-controls="primary-menu" aria-expanded="false"><?php esc_html_e( 'Primary Menu', 'garage' ); ?></button>
            <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_id' => 'primary-menu' ) ); ?>
        </nav><!-- #site-navigation -->
<div class="container"> <div class="row"> <div class="col-md-6 pull-right">
  <div class="hulp">Hulp nodig?</div>
     <div class="col-md-4 pull-right">
<div class="hulp"> bel ons:010-4161234 </div></div> </div></div> </div>
  

    </header><!-- #masthead -->
 

    <div id="content" class="site-content">
            
          

hier is de resultaat op:http://webdesignleren.net
johan


Toevoeging op 30/06/2016 16:36:09:

Dank U Wel iedereen,
ik heb op deze manier opgelost:
in Header.php ik heb het zo gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    </header><!-- #masthead -->
  <div class="site-main"> <div class="row"> <div class="col-md-6 pull-right">
  <div class="hulp">Hulp nodig?</div>
     <div class="col-md-4 pull-right">
<div class="hulp"> bel ons:010-4161234 </div></div> </div></div> </div>
 

    <div id="content" class="site-content">


in Style.CSS ik heb deze code toegevoegd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
.site-main {
text-align:right;
margin-top: -55px;
margin-right:10px;
color:white;
}

en het is gelukt kijk op:http://webdesignleren.net
ik dank ook Ben dat hij heeft mij wijzer gemaakt.
johan
Gewijzigd op 30/06/2016 14:55:00 door johannes davidian
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.