Foutmelding bovenaan de site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martin Eefting

Martin Eefting

19/03/2017 13:50:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg de volgende melding boven m'n slider in beeld:

Warning: getimagesize(/public/sites/www.groningerbezorgservice.nl/gbs/wp-content/uploads/2017/02/Schermafbeelding-2016-12-27-om-20.15.00.png): failed to open stream: No such file or directory in /public/sites/www.groningerbezorgservice.nl/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/shortcode-elements/slider.php on line 356

Het zit hem dus in de slider, maar geen idee hoe ik deze melding weg krijg. Iemand een idee? De website is net van offline naar online gezet.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:58:00
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

19/03/2017 14:14:49
Quote Anchor link
het is duidelijk dat de slider de opgegeven afbeelding niet kak vinden.
Wellicht staat dat in je database ergens?

Overigens kun je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
error_reporting(0);
van php ook uitschakelen.
 
Martin Eefting

Martin Eefting

19/03/2017 14:56:24
Quote Anchor link
Dank voor de reactie. Ik heb de code maar toegevoegd en nu is de melding weg. Super!
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

19/03/2017 15:04:07
Quote Anchor link
Hi Martin,

dat zeker, maar je krijgt nu geen meldingen meer als er iets mis is in de code, welke op n later moment weer problemen kan veroorzaken en je het moet aanpassen zodat je weet waar je moet zoeken :)
Wellicht dat je een afbeelding handmatig weg gehaald hebt welke gebruikt wordt in de slider?

success!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/03/2017 15:06:59
Quote Anchor link
>> Dank voor de reactie. Ik heb de code maar toegevoegd en nu is de melding weg. Super!

De melding is weg ... dat is super. Maar het probleem is nog niet opgelost. Alleen de melding wordt niet meer getoond. Je zult het probleem zelf ook moeten oplossen.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

19/03/2017 15:56:45
Quote Anchor link
Kijk eens in de broncode van de webpagina en zoek naar :

http://localhost:8888/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2017 17:27:56
Quote Anchor link
Ik vermoed dat je ergens in de Wordpress layout settings naar localhost:8888 verwijst.
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2017 18:03:24
Quote Anchor link
http://www.groningerbezorgservice.nl/wp-content/uploads/2017/02/Schermafbeelding-2016-12-27-om-20.15.00.png

bestaat.

http://www.groningerbezorgservice.nl/gbs/wp-content/uploads/2017/02/Schermafbeelding-2016-12-27-om-20.15.00.png

niet

en via localhost:8888 is hij zeker niet te vinden.

getimagesize() doet vermoeden dat iets nog probeert uit te vinden hoe groot de afbeelding is? Lijkt me niet iets om bij elke pageview opnieuw uit te zoeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.