Foutmelding in deze regel: -> if(!pregi($ip, $inhoud)){ // kijken of het bestand het ip niet bevat.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ron Vos

Ron Vos

10/05/2014 21:21:42
Quote Anchor link
Volledig scriptgedeelte:

$file = "ip.txt"; //de variabele met de locatie van het bestand
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; //de variabele met het ip
if(file_exists($file)){ //kijken of het bestand ip.txt bestaat en als hij
bestaat dan:
$handle = fopen($file, "a+"); // he bestaande bestand lezen en opslaan in
een variabele omdat alles gewist wordt als je opnieuw in een bestand gaat
schrijven.
$inhoud = file_get_contents($file); // inhoud halen
-> if(!pregi($ip, $inhoud)){ // kijken of het bestand het ip niet bevat.
fwrite($handle, $ip."\n"); //in het bestand het opgeslagen bestand en het
nieuw ip schrijven.
} // de tweede if functie beeindigen
} // de eerste if functie beeindigen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:58:10
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

10/05/2014 21:35:36
Quote Anchor link
wat voor foutmelding?
 
Ivo P

Ivo P

10/05/2014 21:59:51
Quote Anchor link
Ik gok op de foutmelding dat de functie pregi onbekend is.

Probeer het eens met strpos
Gewijzigd op 11/05/2014 08:45:40 door Ivo P
 
Bart V B

Bart V B

10/05/2014 22:02:23
Quote Anchor link
Pregi() is geen php functie.
Waarschijnlijk bedoelen ze daar eregi() maar die is ook niet meer beschikbaar.
 
Ron Vos

Ron Vos

10/05/2014 22:12:30
Quote Anchor link
Dank je wel Ivo

Je bedoelt het volgende?

I.p.v.
if(!pregi($ip, $inhoud)){

if(!strpos($inhoud, $ip)){

Het lijkt te werken nu...

Toevoeging op 10/05/2014 22:14:20:

Test het maar op http://www.mirtos-reizen.nl/upload/index.php, geen foutmelding over pregi meer nu..
Bedankt allen voor het meedenken, is opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.