Foutmelding op PHP Hulp zelf!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis Jongerden

Dennis Jongerden

29/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Als ik ingelogd ben op PHPHulp.nl krijg ik regelmatig deze foutmelding te zien. Misschien goed om te weten!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
//Dit is de foutmelding welke ik in beeld krijg

Warning: Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 01:32:16
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/03/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Die error is onderdeel van ons handsmerk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.