foutmelding redeclaratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 15:33:00
Quote Anchor link
Ik krijg steeds volgende foutmelding.

Fatal error: Cannot redeclare prevent_multi_submit()
(previously declared in /data/home/******/domains/*****.be/public_html/
mafiagame/safe.php:17) in /data/home/******/domains/*****.be/public_html/
mafiagame/safe.php on line 38

(zonder de sterretjes dan he)
Dit is safe.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

require("config.php");
include_once("connect.php");

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
 // Login ok, update last active
 
 $sql = "UPDATE login SET lastactive=NOW(), counter=counter+1 WHERE id='".mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id'])."'";
 mysql_query($sql);
 
}
else{
   header("Location: index.php");
     exit();
 }

function
prevent_multi_submit($type = "post") {
    $string = "";
    $posted_array = ($type == "get") ? $_GET : $_POST;
    foreach ($posted_array as $val) {
        $string .= $val;
    }


if (isset($_SESSION['last'])) {
    if ($_SESSION['last'] === md5($string) and time() <= $_SESSION['time'] ) {
        return false;
    }
else {
        $_SESSION['last'] = md5($string);
        $_SESSION['time'] = md5(strtotime ("+1 minute"));
        return true;
}
}

else {
    $_SESSION['last'] = md5($string);
    $_SESSION['time'] = md5(strtotime ("+1 minute"));
    return true;
}
}

?>


(hier komen nog zo'n 500 regels achter, maar de fout zou hierboven moeten inzitten)
Vind iemand de fout aub?

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 21:50:43
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 15:38:00
Quote Anchor link
Ruben Vanhoeyveld schreef op 21.09.2008 15:33:
Fatal error: Cannot redeclare prevent_multi_submit()

Je probeert twee keer dezelfde function te declareren/maken.
Include je dit bestand? Dan doe je dat vast twee keer.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 15:39:00
Quote Anchor link
dit bestand wordt inderdaad included in news.php, maar dit slechts 1 keer dacht ik.

Ik bekijk het even.

Edit: Neen, Safe.php wordt slecht 1 maal included in news.php.
Andere fouten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 15:42:00
Quote Anchor link
Staat die function ook nog in een ander bestand?
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 15:46:00
Quote Anchor link
Inderdaad.

Ik include hem inderdaad dubbel...

Ik include top.php en safe.php in news.php. In beide staat die function. Waar doe ik deze nu best weg?

EDIT: Top.php wordt op elke pagina included...

thx
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 15:49:00
Quote Anchor link
Zet alle functions in een apart bestand en include dat helemaal aan het begin van je hoofdpagina.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 16:01:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt...

Nu zit ik met een ander probleem in datzelfde news.php bestand...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php require("top.php"); require("safe.php");?>
<script type="text/javascript">

function smile(field,text)
{
    document.shout.elements[field].value += " "+text+" ";
    document.shout.elements[field].focus();
}  
</script>
<?

require("usercheck.php");

if(isset($_POST['Post']) and in_array($name, $admin_array)){

    if(empty($_POST['message'])){
        echo "Je hebt geen bericht getypt.";
    }
else{

$sql = "INSERT INTO news SET id = '', message = '" .mysql_real_escape_string($_POST['message']). "', name = '" .mysql_real_escape_string($name). "',ip='".mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'";
$res = mysql_query($sql);
    }
}


if(isset($_POST['Delete']) and in_array($name, $admin_array) and in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $admin_ip_array)){

$id = $_POST['id'];
    if(!empty($id)){
$delete = implode(",",$id);
$delete = explode(",",$delete);
for($a = 0; !empty($delete[$a]);$a++){
   $sql = "DELETE FROM news WHERE `id`='".mysql_real_escape_string($delete[$a])."'";
   $out = mysql_query($sql);
}

        echo "Alle geselecteerde berichten zijn verwijderd.";
    }
else{
        echo "Je hebt geen berichten geselecteerd.";
    }
}


?>

<form name="shout" method="post">
<div style="width: 500px; text-align:left;">
<?php
#include_once('connect.php')
          
$presult = mysql_query("SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT 0,10 ") or die(mysql_error());
$b = 0;
// keeps getting the next row until there are no more to get
while($row = mysql_fetch_array( $presult )) {
// Print out the contents of each row into a table

$row['message'] = htmlentities($row['message']);
$row['message'] = nl2br($row['message']);
$row['message'] = smilie($row['message']);
$row['message'] = sitefilter($row['message']);
$row['message'] = bbcodes($row['message']);  
$row['message'] = stripslashes($row['message']);  

$b = $b + 1;
if(in_array($name, $admin_array)){echo "<input type='checkbox' name='id[$b]' value='".$row['id']."' onfocus=\"if(this.blur)this.blur()\"/>";} echo "<a href=\"view_profile.php?name=". $row['name'] ."\" onFocus=\"if(this.blur)this.blur()\">".$row['name']."</a> ( ".$row['date']." )<hr class=\"hr\" />".$row['message']."<br /><br />";

}
// while loop
          
           ?>

</div>
<?php if(in_array($name, $admin_array)){ ?>          
<table width="500" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="2" class="table">
  <tr>
    <td align="left" class="head">
          Voeg nieuws toe. </td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="center" class="cell"><textarea name="message" rows="6" class="textbox" id="message">
<?php echo htmlspecialchars($_POST['message']); ?>
</textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="center" class="cell">
<?php smilielist(); // function to show the smilies.?>
</td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right" class="submit"><input name="Post" type="submit" class="button" id="Post" value="Post." onfocus="if(this.blur)this.blur()" />
      <input name="Delete" type="submit" class="button" id="Delete" value="Delete."  onfocus="if(this.blur)this.blur()" /></td>
  </tr>
</table>
<?php } ?>
</form>
<?php require("bottom.php"); ?>

Dit was de code. Ik zou normaal op een of andere manier een bericht moeten kunnen selecteren en zo verwijderen. Zo staat het toch in het script. Als ik dat doe, lukt het niet meer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 16:43:00
Quote Anchor link
Ok, kan je even zoeken waar ik iets moet toevoegen om berichten te verwijderen?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Ik heb je post nog even aangepast. De en tags hoef je alleen maar aan het begin en aan het eind te zetten. Daardoor wordt het één geheel.

SanThe.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt.. Maar kan je nu ook even helpen met het probleem waar ik mee zit?

Ruben
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.