foutmelding redeclaratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 15:33:00
Quote Anchor link
Ik krijg steeds volgende foutmelding.

Fatal error: Cannot redeclare prevent_multi_submit()
(previously declared in /data/home/******/domains/*****.be/public_html/
mafiagame/safe.php:17) in /data/home/******/domains/*****.be/public_html/
mafiagame/safe.php on line 38

(zonder de sterretjes dan he)
Dit is safe.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

require("config.php");
include_once("connect.php");

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
 // Login ok, update last active
 
 $sql = "UPDATE login SET lastactive=NOW(), counter=counter+1 WHERE id='".mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id'])."'";
 mysql_query($sql);
 
}
else{
   header("Location: index.php");
     exit();
 }

function
prevent_multi_submit($type = "post") {
    $string = "";
    $posted_array = ($type == "get") ? $_GET : $_POST;
    foreach ($posted_array as $val) {
        $string .= $val;
    }


if (isset($_SESSION['last'])) {
    if ($_SESSION['last'] === md5($string) and time() <= $_SESSION['time'] ) {
        return false;
    }
else {
        $_SESSION['last'] = md5($string);
        $_SESSION['time'] = md5(strtotime ("+1 minute"));
        return true;
}
}

else {
    $_SESSION['last'] = md5($string);
    $_SESSION['time'] = md5(strtotime ("+1 minute"));
    return true;
}
}

?>


(hier komen nog zo'n 500 regels achter, maar de fout zou hierboven moeten inzitten)
Vind iemand de fout aub?

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:42:46
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 15:38:00
Quote Anchor link
Ruben Vanhoeyveld schreef op 21.09.2008 15:33:
Fatal error: Cannot redeclare prevent_multi_submit()

Je probeert twee keer dezelfde function te declareren/maken.
Include je dit bestand? Dan doe je dat vast twee keer.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 15:39:00
Quote Anchor link
dit bestand wordt inderdaad included in news.php, maar dit slechts 1 keer dacht ik.

Ik bekijk het even.

Edit: Neen, Safe.php wordt slecht 1 maal included in news.php.
Andere fouten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 15:42:00
Quote Anchor link
Staat die function ook nog in een ander bestand?
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 15:46:00
Quote Anchor link
Inderdaad.

Ik include hem inderdaad dubbel...

Ik include top.php en safe.php in news.php. In beide staat die function. Waar doe ik deze nu best weg?

EDIT: Top.php wordt op elke pagina included...

thx
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 15:49:00
Quote Anchor link
Zet alle functions in een apart bestand en include dat helemaal aan het begin van je hoofdpagina.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 16:01:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt...

Nu zit ik met een ander probleem in datzelfde news.php bestand...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php require("top.php"); require("safe.php");?>
<script type="text/javascript">

function smile(field,text)
{
    document.shout.elements[field].value += " "+text+" ";
    document.shout.elements[field].focus();
}  
</script>
<?

require("usercheck.php");

if(isset($_POST['Post']) and in_array($name, $admin_array)){

    if(empty($_POST['message'])){
        echo "Je hebt geen bericht getypt.";
    }
else{

$sql = "INSERT INTO news SET id = '', message = '" .mysql_real_escape_string($_POST['message']). "', name = '" .mysql_real_escape_string($name). "',ip='".mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'";
$res = mysql_query($sql);
    }
}


if(isset($_POST['Delete']) and in_array($name, $admin_array) and in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $admin_ip_array)){

$id = $_POST['id'];
    if(!empty($id)){
$delete = implode(",",$id);
$delete = explode(",",$delete);
for($a = 0; !empty($delete[$a]);$a++){
   $sql = "DELETE FROM news WHERE `id`='".mysql_real_escape_string($delete[$a])."'";
   $out = mysql_query($sql);
}

        echo "Alle geselecteerde berichten zijn verwijderd.";
    }
else{
        echo "Je hebt geen berichten geselecteerd.";
    }
}


?>

<form name="shout" method="post">
<div style="width: 500px; text-align:left;">
<?php
#include_once('connect.php')
          
$presult = mysql_query("SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT 0,10 ") or die(mysql_error());
$b = 0;
// keeps getting the next row until there are no more to get
while($row = mysql_fetch_array( $presult )) {
// Print out the contents of each row into a table

$row['message'] = htmlentities($row['message']);
$row['message'] = nl2br($row['message']);
$row['message'] = smilie($row['message']);
$row['message'] = sitefilter($row['message']);
$row['message'] = bbcodes($row['message']);  
$row['message'] = stripslashes($row['message']);  

$b = $b + 1;
if(in_array($name, $admin_array)){echo "<input type='checkbox' name='id[$b]' value='".$row['id']."' onfocus=\"if(this.blur)this.blur()\"/>";} echo "<a href=\"view_profile.php?name=". $row['name'] ."\" onFocus=\"if(this.blur)this.blur()\">".$row['name']."</a> ( ".$row['date']." )<hr class=\"hr\" />".$row['message']."<br /><br />";

}
// while loop
          
           ?>

</div>
<?php if(in_array($name, $admin_array)){ ?>          
<table width="500" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="2" class="table">
  <tr>
    <td align="left" class="head">
          Voeg nieuws toe. </td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="center" class="cell"><textarea name="message" rows="6" class="textbox" id="message">
<?php echo htmlspecialchars($_POST['message']); ?>
</textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="center" class="cell">
<?php smilielist(); // function to show the smilies.?>
</td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right" class="submit"><input name="Post" type="submit" class="button" id="Post" value="Post." onfocus="if(this.blur)this.blur()" />
      <input name="Delete" type="submit" class="button" id="Delete" value="Delete."  onfocus="if(this.blur)this.blur()" /></td>
  </tr>
</table>
<?php } ?>
</form>
<?php require("bottom.php"); ?>

Dit was de code. Ik zou normaal op een of andere manier een bericht moeten kunnen selecteren en zo verwijderen. Zo staat het toch in het script. Als ik dat doe, lukt het niet meer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben Vanhoeyveld
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 16:43:00
Quote Anchor link
Ok, kan je even zoeken waar ik iets moet toevoegen om berichten te verwijderen?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Ik heb je post nog even aangepast. De en tags hoef je alleen maar aan het begin en aan het eind te zetten. Daardoor wordt het één geheel.

SanThe.
 
Ruben Vanhoeyveld

Ruben Vanhoeyveld

21/09/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt.. Maar kan je nu ook even helpen met het probleem waar ik mee zit?

Ruben
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.