fputs() foutmelding bij IRC bot script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ano Niem

Ano Niem

18/01/2005 19:15:00
Quote Anchor link
Ik zou hulp op prijs stellen bij het oplossen van mij probleempje:

Ik krijg de volgende foutmelding:
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in \php_irc_bot.php on line 41
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
    function put ($msg) //regel 39
    { // 40
        return fputs($this->conn(), $msg); // 41
    } //42
    // 43
    // username en zo setten //44

    function settings () //45
    { //46
        $this->put ('NICK ' . $this->bot['nick']); //47
        $this->put ('USER ' . $this->bot['user'] . ' : ' . $bot['name'] . ''); //48
    }//49
?>


k heb de regel nummer erachter gezet ;]

ik snap niet wat er mis gaat .. de verbinding word zonder problemen gemaakt. Dus dat kan er niet fout zijn :x
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:57:49
 
Han eev

Han eev

18/01/2005 19:31:00
Quote Anchor link
fputs($this->conn(), $msg); waar komt er voor $msg te staan??
een gatal?
Gewijzigd op 18/01/2005 19:33:00 door Han eev
 
Ano Niem

Ano Niem

18/01/2005 21:06:00
Quote Anchor link
Zoals je kan zien in function settings: $this->put('NICK '. $this->bot['nick']);

dus msg word $this->bot['nick'] en die is wel gedefinieerd.

ps: dit script is afgeleid van een andere php IRC bot
 
Winston Smith

Winston Smith

19/01/2005 01:48:00
Quote Anchor link
zijn er meer mensen op phphulp die ervaring hebben met IRC scripting in PHP?
Lijkt me wel interessant als daar eens een tutorial over komt! Heb zojuist even gekeken voor een script, maar wil nog niet connecten met de server :(
 
Peter Dorn

Peter Dorn

19/01/2005 09:07:00
Quote Anchor link
Ja.
Ik heb in PHP complete Services geschreven (NickServ, ChanServ, Etc...) en een botje voor de fun.
 
Ano Niem

Ano Niem

19/01/2005 17:02:00
Quote Anchor link
Peter, zou je misschien een tuto kunnen schrijven hierover?
Niet over de raw commands maar meer over het scripten van zo'n bot.

Ik ken ook iemand anders die ooit zo'n bot gehad heeft maar hij is het script helaas kwijt.

maar een tuto of enkele snippers zou wel leuk zijn ;)
 
Peter Dorn

Peter Dorn

19/01/2005 18:30:00
Quote Anchor link
Check tutorials :) (Data verwerking)
 
Ano Niem

Ano Niem

20/01/2005 11:57:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.