FTP Download script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vincent berger

vincent berger

11/02/2013 14:21:50
Quote Anchor link
Hey,

ik heb een vraagje over mijn ftp download script.

hij download niet en de echo zegt iedere keer "There was a problem\n" wat ik niet begrijp want mijn ftp gegevens zijn goed ingevult.

wat doe ik verkeerd ? ik neem aan dat ik geen table hoeft te maken in phpmyadmin.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

// define some variables
$local_file = 'fotos/intro.jpg';
$server_file = 'fotos/intro.jpg';
$ftp_server="ftp.mijndomein.com";
$ftp_user_name="root";
$ftp_user_pass="root";

$conn_id = ftp_connect($ftp_server);

// login with username and password
$login_result = ftp_login($conn_id, $ftp_user_name, $ftp_user_pass);

// try to download $server_file and save to $local_file
if (ftp_get($conn_id, $local_file, $server_file, FTP_BINARY)) {
    echo "Successfully written to $local_file\n";
}

else {
    echo "There was a problem\n";
}

// close the connection
ftp_close($conn_id);

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:22:07
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

11/02/2013 14:39:59
Quote Anchor link
dat zit vast in de paden.. bestaat de map fotos al op je server?

Toevoeging op 11/02/2013 14:43:00:

Je zou $conn_id en $login_result allebei nog even moeten testen of ze niet FALSE zijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.