Fullscreen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »
Ad Fundum

Ad Fundum

23/06/2023 16:16:19
Anchor link
In mijn projectje maak ik gebruik van screenfull.js voor cross-browser fullscreen functionaliteit.
Inmiddels gebruikt geen enkele klant nog een oude browser.
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?
Gewijzigd op 23/06/2023 16:17:40 door Ad Fundum
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:11:52
 
Jan R

Jan R

24/06/2023 18:09:37
Anchor link
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/06/2023 23:55:30
Anchor link
Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?

Dat kan het zeker hebben, afhankelijk van het soort website.

Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.

Dat kan, maar een knop kan het makkelijker maken. Dan hoef je niet uit te wijken naar je toetsenbord. En ... waar zit die F11 op je mobiel?

Ad Fundum op 23/06/2023 16:16:19:
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?

Ik zou het gewoon even testen. Als je het kunt oplossen zonder library, dan is het prima toch?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/06/2023 14:35:08
Anchor link
De meerwaarde van de fullscreen API is dat veel mensen niet weten van de F11 toets, en dat de F11 toets ook niet direct aanwezig is op mobiele browsers. Een andere meerwaarde is dat je met de fullscreen API niet alleen het hele scherm, maar ook slechts een stukje (bijvoorbeeld alleen een bepaalde div) fullscreen kunt maken waar dan de rest van de website bij wegvalt. (Denk aan het knopje bij YouTube om alleen de video fullscreen te maken)

Zelf testen kan altijd, ik geloof dat het tegenwoordig mogelijk is om Edge te installeren op Debian. Ik dacht alleen sneller klaar te zijn op PHPHulp. Zodra ik getest heb meld ik het terug.
Gewijzigd op 25/06/2023 14:35:46 door Ad Fundum
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/06/2023 19:58:17
Anchor link
OSX Ventura, Chrome 114, getest en werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Fullscreen Test</title>
    <style type="text/css">
    body {
        display: flex;
        align-items: center;
        justify-content: center;
        font: 14px Verdana;
        height: 100vh;
    }

    .container {
        max-width: 640px;
        padding: 20px;
        border: 1px solid hsla(0, 100%, 0%, 0.5);
        border-radius: 10px;
    }
    </style>
</head>

<body>

    <div class="container">
        <h1>Fullscreen Test</h1>
        <p>
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
            tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
            quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
            consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse
            cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non
            proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
        </p>
        <button id="fullscreen">Go fullscreen</button>
    </div>
    <script>
    document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
        let btn_fullscreen = document.getElementById('fullscreen');

        function toggleFullScreen() {
            if (!document.fullscreenElement) {
                document.documentElement.requestFullscreen();
            } else if (document.exitFullscreen) {
                document.exitFullscreen();
            }
        }

        btn_fullscreen.addEventListener('click', e => {
            toggleFullScreen();
        });
    });
    </script>
</body>

</html>


Edit:
en werkt ook op Safari 16.5, maar Chrome geeft standaard een message "Press [esc] to exit Fullscreen". Safari doet dat niet, dus ik zou gewoon de buttontekst togglen of zoiets.
Gewijzigd op 25/06/2023 20:01:05 door Jan Koehoorn
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/06/2023 16:07:38
Anchor link
Het werkt ook op Windows 10, met de laatste versies van Edge en Firefox.
Dat scheelt dan weer een paar honder regels JS!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2023 09:52:48
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.