Function in onclick mootools

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Derk  Janssen

Derk Janssen

24/08/2011 11:37:30
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje over de code hier onder.
De function this.saveDataForm(); wil niet werken hij zegt elke keer dat hij hem niet kan vinden.
Zou iemand mijn kunnen vertellen wat ik fout doe of moet veranderen?



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
var Cms = new Class({    
    Implements: [Options, Events],
    options:{
        formInput:'fc-tbx',
        tableOutput:'fc-error'
    },
    
    initialize:function(options) {
        this.loadTable();
        this.savePopupForm();
    },
    
    loadTable:function(){
        var getDataTable = new Request.JSON({
            url: "load.php",
            onRequest: function() {  },    
            onFailure: function() { alert("werkt niet"); },    
            onSuccess: function(DataTable) {  
                alert(DataTable.page);
            }
        }).send();
    },
    
    createNewRow:function(){
    
    },
    
    openPopupForm:function(){
        
    },

    saveDataForm:function(){
            alert("");
    },
    
    savePopupForm:function(){
        $$('a.saveButton').addEvent('click', function(e) {
            if(this.get('alt')=="newData"){
                this.saveDataForm();
            }
            if(this.get('alt')=="EditData"){
            }        
        });        
    }    
    
});
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:49:36
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

24/08/2011 12:14:29
Quote Anchor link
werkt dit misschien: ?

this.saveDataForm:function() {
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

24/08/2011 12:30:19
Quote Anchor link
Bedankt voor je antwoord maar helaas werkt dit niet.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

24/08/2011 12:31:06
Quote Anchor link
als je een console.log/alert boven "this.saveDataForm();" zet, word deze dan getriggered?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/08/2011 12:31:49
Quote Anchor link
Dit al geprobeerd?

Cms.saveDataForm()
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

24/08/2011 13:08:54
Quote Anchor link
Jacco Brandt als ik heb in de log gooi kan hij hem ook niet vinden.
Ozzie PHP Helaas werkt dat ook niet.

Ik weet wel waar door het komt
Deze $$('a.saveButton').addEvent('click', function(e) { regel zorgt er voor dat de this vervangen word van daar dat ik this.get('alt') kan gebruiken.
En ik kan me iets herinneren dat je iets van blind moet gebruiken maar hoe ik dat doe of hoe ik het probleem oplos weet ik niet.

Toevoeging op 24/08/2011 14:20:41:

Bedankt voor jullie hulp het probleem is opgelost
var self = this;
$$('a.saveButton').addEvent('click', function(e) {
if(this.get('alt')=="newData"){
self.saveDataForm();
}
if(this.get('alt')=="EditData"){
}
});
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.