galgje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Tim torfs

tim torfs

04/11/2010 15:54:29
Quote Anchor link
Hey iedereen,

ik ben een beginnende student met php,
we hebben een taak gekregen om galgje te maken zie www.z01.be/galgje
nu alles verloopt op 1 pagina dus als je op de submit knop drukt beland je gewoon op dezelfde pagina maar verdwijnt de tekst, maar als ik dus in mijn versie op een letter druk dan kom ik terug terecht in mijn introscherm met de submit knop en neemt mijn spel telkens een ander woord, hieronder vind je mijn php code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
$woorden
=array('aap','hond','kat','eekhoorn','luipaard','paard','ezel');
$lengte=count($woorden);
$_SESSION['random']=mt_rand(0,$lengte-1);
$woord=$woorden[$_SESSION['random']];
$_SESSION['woord']=$woord;
$aantalletters=strlen($woord);
$_SESSION['$aantalletters']=$aantalletters;
$streepjes=array();
$alfabet= array('A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','Y','Z');
$_SESSION['geklikt']=false;
$_SESSION['alfa']=$alfabet;
?>


<?php if(isset($_POST['knop'])){
    $_SESSION['geklikt']=true;}?>


    <?php if($_SESSION['geklikt'] == true){ ?>
            
        
        <p> <img src="hangman0.png" width="149" height="200" alt="hangman0" />zoek de <?php  echo $_SESSION['$aantalletters'] ?> letters</p>
        <p>&nbsp;</p>  
        <?php for($i=0;$i<$aantalletters;$i++) {
        array_push($streepjes,"  -  ");
        echo "$streepjes[$i]" ;  
        }
?>

        <br/>
        <?php for ($j=0;$j<count($alfabet);$j++){
        echo "<a href='index.php?letter=$alfabet[$j]'>$alfabet[$j]</a> ";
        }
?>

        <br/>
    <?php } if($_SESSION['geklikt'] == false) { ?>
  <h2>Wat is galgje.</h2>
      <p>Galgje is een spelletje waarbij een woord moet worden geraden. Probeer het woord te raden voordat je wordt opgehangen.</p>
      <p>Galgje is geen bijzonder complex spel wat betreft regels.   Binnen 8   beurten moet je hier het woord raden anders heb je verloren.   Letters die   je al gehad hebt tellen niet meer en zullen dus ook niet   fout gerekend   worden.</p>
      <p>Deze site heeft momenteel een database met <?php echo $lengte ?> woorden.   Daar halen we random een woord uit om te raden. Er komen dus ook   makkelijkere woorden aan bod.<br />
         <br />
</p>
      <form id="form1" name="form1" method="post" action="">
        <label>
          <input type="submit" name="knop" id="knop" value="Start Galgje" />
        </label>
      </form>
      
        <?php } ?>


weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat ik telkens terug op mijn alfabet pagina terecht kom ipv op de pagina met de submit knop , en hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn woord niet telkens veranderd ?
Gewijzigd op 04/11/2010 16:33:09 door Tim torfs
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:03:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/11/2010 16:01:10
Quote Anchor link
Door code-tags te gebruiken in je post.

Dan kunnen we een gepast advies uitbrengen zonder dat wij veel moeite te hoeven doen.
 
Tim torfs

tim torfs

04/11/2010 16:08:42
Quote Anchor link
doe ik het gwn door alles tussen <code></code> te plaatsen?
Gewijzigd op 04/11/2010 16:10:01 door tim torfs
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 16:15:03
Quote Anchor link
nee door [code][/code] te gebruiken
Gewijzigd op 04/11/2010 16:16:21 door Teun Hesseling
 
Tim torfs

tim torfs

04/11/2010 16:33:50
Quote Anchor link
zo gebeurd
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 16:39:22
Quote Anchor link
door bij action in je form een pagina toe te voegen
 
Tim torfs

tim torfs

04/11/2010 16:40:32
Quote Anchor link
maar het is de bedoeling dat we op dezelfde pagina blijven , of moet ik dan gewoon verwijzen naar mijn index pagina?
 
Arjan -

Arjan -

04/11/2010 16:52:12
Quote Anchor link
session_start(); toevoegen bovenaan je script doet al wonderen :-)
 
Tim torfs

tim torfs

04/11/2010 16:53:19
Quote Anchor link
:o sorry die heb ik niet mee gekopieerd maar die staat helemaal bovenaan mijn php pagina
 
Kim groot

kim groot

27/05/2011 21:41:19
Quote Anchor link
is het je inmiddels al helemaal goed gelukt? en heb je ook de html erbij?x
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/05/2011 21:58:34
Quote Anchor link
Ik zie gewoon HTML hoor.
 
Victor -

Victor -

27/05/2011 22:33:30
Quote Anchor link
als je de action="" weghaalt blijft ie op dezelfde pagina
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/05/2011 23:33:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
    {

        // Formulier is verzonden
    }
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.