gamersfuture.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maikel

maikel

07/01/2007 19:32:00
Quote Anchor link
Dit is mijn website. Wat vinden jullie ervan. http://www.gamersfuture.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 21:38:05
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:35:00
Quote Anchor link
We zij nog bezig he. Maar de eerte indruk
 
Hmck9ni

Hmck9ni

07/01/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Lelijk gewoon een criminals site aangepast
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

07/01/2007 19:40:00
Quote Anchor link
De header vind ik op zich wel ok, maar misschien is wat schaduw achter dat busje links wel mooi, de koppen vind ik ook mooi. Ik vind de zwarte achtergrond niet mooi, zwart schrikt af, je moet ook nog wat padding toevoegen en een ander letterype is ook wel goed. Ik vind het blauw van de koppen niet echt mooi samen met het grijs
Het is wel mooier als de site een footer heeft of als de site een 'rechte onderkant' heeft.

De pagina brom ziet er redelijk uit, maar het <!DOCTYPE> mist.

Veel suc6 nog met de website

Tip: probeer een zo rustig mogelijk design te maken, het is een beetje druk

Edit:

@Jelle: Als je de site niet mooi vind, zeg dan wat beter kan en waar ze op moeten letten, aan 'Ik vind hem lelijk' hebben ze niet zoveel, post dan helemaal niets.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
ok ok bedankt voor de tips en jelle we hebben niks gekopieerd. geef eens ene link pleas
 
Lukke

lukke

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Je site is volgens mij te breed, het kan nooit voor iedereen goed zijn, maar probeer zeker te kijken op een resolutie v. 1024 x 768 , denkik meest gebruikt?

De lay-out vind ik tamelijk eenvoudig.

De filmpjes spelen af via google video? Heb je deze zelf gemaakt?
Het is mss handiger om bij je filmpjes en foto's een watermerk te zetten (noemt dit zo?), dus dat er klein op staat gamersfuture.nl

Ik geloof niet dat je site een supersucces zal worden aangezien er natuurlijk al veel sites zijn met hetzelfde onderwerp, en deze hebben een uitgebreidere keuze.

Je lijstjes met naam geplaatst op en platform vind ik wel zeeer overzichtelijk!

Bij nieuwste screenshots wordt een random foto getoont, dit vind ik ook zeer goed.

Kortom: Probeer zoveel mogelijk game-reviews e.d. online te zetten, en begin dan pas aan naambekendheid. Eventueel nog proberen de lay-out wat 'professioneler' te laten ogen en wat minder breed, zet een watermerk op je video's/plaatjes of geef link van waar je ze hebt.

Voor ideeen voor een lay-out, zeker eens surfen naar good-tutorials.com .
 
Leo

Leo

07/01/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Hmm, ik vind het niet geweldig dat je voor grijs+blauw hebt gekozen, het is niet een erg mooie combinatie.

Njah, ik weet eigenlijk weinig te zeggen dan dat het zo simpel en basis is. Toch hoop ik dat je binnekort mij kan verrassen met een super ontwerp!
En je gebruikt een combi van divs/css/tabellen, niet doen! Gewoon alles in divs + css. Dat is netjes en altijd makkelijk voor later!


Ow, en ik wil niet zeuren maar dubbelposten was niet nodig geweest :)
 
Maikel

maikel

07/01/2007 19:45:00
Quote Anchor link
hahahahhahahhah die zin vindst ik echt goed ik lach me echt dood serius


De header vind ik op zichwel ok, maar misschien is wat schaduw achter dat busje links wel mooi


echt supppper gewoon
 
Leo

Leo

07/01/2007 19:46:00
Quote Anchor link
Je taalgebruik vind ik eerder grapig, je kan beter die energie in je site steken dan in een nuttelooze reactie ;x
 
Lukke

lukke

07/01/2007 19:47:00
Quote Anchor link
Versta de klucht niet?
 
Wouter

Wouter

07/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
mm jah maar ik even iets bij voegen

1) geen bumps !!
2)is het niet beter GAMES onder een lijst te geven A: americas army ..
B :battlefield !! zo ?
doe dan meteen ook de video's zo en zet anders voor VERWARING even een klein kadertje met NIEUWE !!


dat was het

mvg wouter
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 20:12:00
Quote Anchor link
Als ik een site over games en gamers zie dan denk ik altijd meteen: dat daar nou niemand eerder op gekomen is!

Het is het beginstadium van een ontwerp. En deze zin:
Quote:
Wegens de lage hoeveelheid gebruikers hebben we besloten jullie te verwijderen. Als je het nog wilt, kun je je binnenkort weer aanmelden op GamersFuture.


die vind ik wel heel bijzonder. Als mensen al de moeite hebben genomen om zich aan te melden op je (begin van een) site, dan zou ik ze nooit verwijderen. Integendeel, je moet ze koesteren!
 
Vincent

Vincent

07/01/2007 20:24:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 07.01.2007 20:12:
Als ik een site over games en gamers zie dan denk ik altijd meteen: dat daar nou niemand eerder op gekomen is!


whahahahahhaha prachtig :D

Over de site: Ik vind het een beetje simpel ogen..
Voor de rest overzichtelijk.. En ook mooi hoe je dat met screenshots hebt gedaan als ze groter worden!
Edit:

en dit :
<div style="width: 100%; background-color: rgb(125, 125, 125);">
hoort natuurlijk in de css.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/01/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Header: Niet goed, die wazige tekst is echt te wazig

Vrij simpele Lay-out, niet iets waar ik nou vrolijk van zou worden. Het onderwerp is natuurlijk zoals eerder al gezegd al voor veel meer sites gebruikt.

Verder nodigt de layout niet uit voor interesse in het onderwerp. Van een echte gamesite verwacht ik (dat kan per persoon verschillen!!) een wat meer grafische lay-out.

Link naar Admin --> Niet gewoon in je menu zetten, vind ik daar misplaatst, het is namelijk NIET voor de gewone gebruiker.
 
Kevichill

Kevichill

07/01/2007 21:40:00
Quote Anchor link
te klein voor zon game site probeer hem eens wat uitgebreider te maken en wat aantrekkelijker ,, zoeits als cheatplanet.com ,, dat soort dingen moet je proberen te nemen als voor zon game site..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

07/01/2007 21:45:00
Quote Anchor link
De site is zeker niet mijn style maar toch wel redelijk overzichtelijk..
alles is vrij eenvoudig maar het lettertype moet zeker anders..
voor de rest vind ik dat busje wel vette hippie-style =D
maar niet echt een staaltje topwerk qua desing en voor de rest heb ik eigenlijk weinig toe te voegen :P
sorry nog één ding toe te voegen,,
probeer meer een geheel van je layout te maken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Maikel

maikel

20/01/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Ik heb de site weer met mijn crew eens vlink geupdat wat vinden jullie er van. www.gamersfuture.nl
 
Lukke

lukke

20/01/2007 19:34:00
Quote Anchor link
Ik vind hem in ieder geval al beter dan vroeger.

Het zou leuk zijn moest je kunnen reageren op reviews en er eventueel een forum zou zijn.

Zoals eerder gezegd: er bestaan al veel dergelijke sites dus om er een succes van te maken zal je je site veel moeten promoten en zorgen dat je zeeeer veel reviews hebt.
 
Maikel

maikel

20/01/2007 19:39:00
Quote Anchor link
ja dat komt nog helemaal moet eerst overstappen
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

20/01/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Ik vind hem erg leuk, alleen wat bedoelt Freek met 'misschien moet er schaduw achter dat busje'. WELK BUSJE :S:S:S???
 
Leo

Leo

20/01/2007 19:44:00
Quote Anchor link
"Wegens de lage hoeveelheid gebruikers hebben we besloten jullie te verwijderen. Als je het nog wilt, kun je je binnenkort weer aanmelden op GamersFuture."

Erg slim om nu al te gaan rommelen, nu blijven er dus zoizo al enkele weg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.