Gamesite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:08:47
Quote Anchor link
Beste,

Wat vinden jullie van mijn gamesite.
En hij is nog niet af.
http://hoorn.dyndns.org/

Graag jullie meningen
Gewijzigd op 04/04/2011 19:09:13 door Maarten PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:55:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:09:31
Quote Anchor link
- Background is te klein....
- Waarom geen list-items (li) voor je menu?
- Site is net niet valid
- geen align="center" gebruiken, maar text-align:center in CSS
Gewijzigd op 04/04/2011 19:12:00 door - Ariën -
 
Sander A

Sander A

04/04/2011 19:11:56
Quote Anchor link
Je achtergrond staat niet over de gehele achtergrond, alleen linksboven,

Het ontwerp is verder heel simpel,

Probeer div's niet uit te lijnen met align center, verwerk dat in de CSS
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:14:25
Quote Anchor link
@Aar, Sander A:
je gebruikt de verkeerde resolutie....
Ben ik nog niet gewend sorry komt nog wel.
valid komt later ook nog wel
ik gebruik align="center" en text-align:center in CSS
Gewijzigd op 04/04/2011 19:15:19 door Maarten PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:17:13
Quote Anchor link
PHPer PHPer op 04/04/2011 19:14:25:
@Aar, Sander A:
je gebruikt de verkeerde resolutie....

Daar ga ik mijn resolutie niet voor aanpassen.
In mijn ogen is jouw antwoord gewoon een dom ondoordacht antwoord....
Gewijzigd op 04/04/2011 19:17:36 door - Ariën -
 
Sander A

Sander A

04/04/2011 19:17:14
Quote Anchor link
Wij gebruiken de verkeerde resolutie?

Nee, jij moet je background gewoon zo instellen dat hij altijd uitvuld middels CSS...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:18:08
Quote Anchor link
Quote:
ik gebruik align="center" en text-align:center in CSS

Alleen in CSS moet het, als je het goed wilt doen.

PS: Waag het overigens niet om resize-window javascriptjes te gebruiken.. ;-)
Gewijzigd op 04/04/2011 19:19:05 door - Ariën -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

04/04/2011 19:18:57
Quote Anchor link
Dit vind ik geen gamesite layout,
Plaatje vlak vlak vlak is geen gamesite.
Er is helemaal niet over nagedacht.



Toevoeging op 04/04/2011 19:19:57:

@Sander 15,4 inch niet volledig gevult
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:25:36
Quote Anchor link
Ik heb voor alles nog niet op school gezeten en dan verwachten jullie zoveel ik heb alles mezelf aangeleerd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:28:59
Quote Anchor link
Dat verwachten we niet, het is opbouwende kritiek, positief bedoelde kritiek waarmee je wat kan doen.

Ikzelf bouwde vroeger zelf ook nog sites in tabellen, terwijl een klein deel al adviseerde om CSS te gebruiken. Nu bouw ik alles in CSS :-)
Gewijzigd op 04/04/2011 19:33:40 door - Ariën -
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 19:36:16
Quote Anchor link
Tja het kan ook aan mij liggen want ik weet nog niet zo echt of ik tegen kritiek kan

EDIT:
Ik zou graag willen weten hoe ik die background stomme resolutie probleem kan oplossen
Gewijzigd op 04/04/2011 19:38:12 door Maarten PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 19:55:08
 
Maarten PHP

Maarten PHP

04/04/2011 20:19:25
Quote Anchor link
- Aar - op 04/04/2011 19:55:08:


Ziet er gaaf uit ik ga het proberen
krijg hem niet aan de praat met css backgrounds op de body selector
Gewijzigd op 04/04/2011 20:30:17 door Maarten PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2011 20:35:06
Quote Anchor link
PHPer PHPer op 04/04/2011 20:19:25:
- Aar - op 04/04/2011 19:55:08:


Ziet er gaaf uit ik ga het proberen
krijg hem niet aan de praat met css backgrounds op de body selector

vertel?
 

04/04/2011 20:56:38
Quote Anchor link
- Aar - op 04/04/2011 20:35:06:
PHPer PHPer op 04/04/2011 20:19:25:
- Aar - op 04/04/2011 19:55:08:


Ziet er gaaf uit ik ga het proberen
krijg hem niet aan de praat met css backgrounds op de body selector

vertel?


Is misschien niet de beste manier maar het werkt ^^:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="afbeelding" width="100%" height="100%" style="z-index:-1;left:0px;top:0px;position:absolute;" />
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

04/04/2011 20:59:51
Quote Anchor link
CSS!!!
 

04/04/2011 21:03:13
Quote Anchor link
Ja... heb hetzelfde al 1000x in CSS gepropeerd zonder resultaat. Je kan de Image tag echter wel een class geven en de css code daar in zetten ^^
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/04/2011 23:34:51
Quote Anchor link
Hier staan wat manieren http://css-tricks.com/perfect-full-page-background-image/
Gewijzigd op 04/04/2011 23:35:51 door Joey Drieling
 
Maarten PHP

Maarten PHP

05/04/2011 15:16:19
Quote Anchor link
Joey Drieling op 04/04/2011 23:34:51:


Hartelijk bedankt.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

05/04/2011 15:19:08
Quote Anchor link
Ik heb toevallig een hele kleine resolutie op mijn pc en ik had geen idee wat de achtergrond moest voorstellen. Na uitzoomen tot 40% zag ik dat het om black ops ging.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

05/04/2011 15:21:12
Quote Anchor link
Ja klopt.
Maar een probleem die oplossing van Joey had ik geprobeerd alleen werkt het niet goed.
Ik had me resolutie aangepast maar ik zie geen scrollbalken hoe moet ik dit oplossen.

Als hier geen oplossing op is dan gebruik ik de manier van Dillen Meijboom.
Gewijzigd op 05/04/2011 15:22:22 door Maarten PHP
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.