Gastenboek script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Richard de Boer

Richard de Boer

17/01/2010 20:54:00
Quote Anchor link
Beste mensen

Ik heb een site overgenomen maar nu werkt het gastenboek niet goed.
Er kunnen wel berichten aan toegevoegd worden maar er wordt geen pagina navigatie weer gegeven.

hier onder het script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?

echo "<div class=\"linkpijl\"><a href=\"plaatsbericht.php\" title=\"Plaats ook een berichtje\">Klik hier om een berichtje achter te laten!</a></div>";

                   echo "<br/>";
                
                   $b = $_GET['b'];
                   if (empty($b)) { $b = 0; } else { $b = ($b*10)-10; }

                   $query = "SELECT * FROM gastenboek ORDER BY id DESC LIMIT $b,20";

                   $resultaat = mysql_query($query) or die ("<p>FOUT MET DE DATABASE! Kan geen verbinding maken met de database - informeer de webmaster!</p>");
                   while ($obj = mysql_fetch_object($resultaat)){

                   $jaar = substr($obj->datum, 2,2);
                   $maand = substr($obj->datum, 5,2);
                   $dag = substr($obj->datum, 8,2);
                   $tijd = substr($obj->datum, -8, 5);

                     echo "<div class=\"gastenboekitem\">\n";
                     echo "<h3>";
                     if (!empty($obj->homepage)) { echo "<a href=\"$obj->homepage\" target=\"_blank\"></a> "; }
                         else { echo "$obj->naam "; }
                     echo "<span class=\"datum\">schreef op $dag-$maand-$jaar om $tijd uur :</span></h3>\n";
                     echo nl2br($obj->bericht);

                     if (!empty($obj->reactie)) { echo "<div class=\"reactie\">Reactie : ".nl2br($obj->reactie)."</div>";}
                     echo "</div>\n";
                         $tel++;
                   }


                   if (empty($tel)) { echo "<p>Er zijn op dit moment nog geen berichten in het gastenboek.</p>"; }
                   elseif ($aantalberichten > 5) {

                          $aantpag = ceil($aantalberichten >= 5);

         echo "<form name=\"navfrm\">";
         echo "Pagina : ";
         echo "<select name=\"navi\" onChange=\"javascript:go()\">";

         echo "<option value=\"/".$nr."/\" SELECTED>--</option>";
          for ($nr = 1; $nr <= $aantpag; $nr++) {
                       
             echo "<option value=\"gastenboek.php/".$nr."/\">".$nr."</option>";
          }


         echo "</select></form>";
      
      
       }

                    
                   ?>


Weet iemand DE oplossing?
Diegene zou ik zeer dankbaar zijn.

Rieksie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Richard de Boer
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 03:33:20
 
Mr.Ark

Mr.Ark

17/01/2010 22:03:00
Quote Anchor link
Zet eens het volgende boven je code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?PHP

ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>
 
Martin

Martin

02/02/2010 18:19:00
Quote Anchor link
Niets overgenomen, GEJAT bedoel je....
Haal je hem nog even offline?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martin
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

02/02/2010 18:24:00
Quote Anchor link
En waar slaat dat op dan Martjin? ( kun je je eigen naam niet eens spellen..? )

@TS: Heb je ook een voorbeeldje waarin we kunnen meekijken? Want het zal wel zoeken naar een speld in een hooiberg zijn.
 
Roel -

Roel -

02/02/2010 19:23:00
Quote Anchor link
Dit script is niet zo best. Ik heb zelf ooit eens een gastenboek gemaakt maar die werkt niet met paginanummers. Klik hier voor het script.

Succes ermee! :-)
 
Martin

Martin

02/02/2010 20:37:00
Quote Anchor link
Merijn schreef op 02.02.2010 18:24:
En waar slaat dat op dan Martjin? ( kun je je eigen naam niet eens spellen..? )


hmm... jij blijkbaar niet, hoe kom je daar zo bij?
Waar staat dat dan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.