gastenboek werkt niet goed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Geert

Geert

24/09/2005 12:40:00
Quote Anchor link
Misschien is het simpel maar ik krijg mijn gastenboek niet goed!

http://www.gasterijdewaldwei.nl/waldwei/

Iemand misschien een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 14:09:43
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/09/2005 12:42:00
Quote Anchor link
Je probeert bestanden te includen, maar de verwijzingen naar die bestanden kloppen niet.
Gewijzigd op 24/09/2005 12:43:00 door Jan Koehoorn
 
Geert

Geert

24/09/2005 13:00:00
Quote Anchor link
Oké en dat houd in....hé ik ben een beginner hoor!
 
Vdleije .

vdleije .

24/09/2005 13:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?

include("pagina.php");

?>


Dat betekend dat dit bijvoorbeeld in je script staat, maar dat pagina.php niet bestaat!
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

24/09/2005 22:39:00
Quote Anchor link
MIschien moet je het scrpit effe posten. Trouwens wel een leuke site
 
Geert

Geert

24/09/2005 23:06:00
Quote Anchor link
Thankz , het probleem is ondertussen opgelost!!
toch bedankt voor de moeite
 
Abiboe -

abiboe -

25/09/2005 11:36:00
Quote Anchor link
waar is je index.php?
 
Geert

Geert

25/09/2005 12:19:00
Quote Anchor link
is nu schrijf.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.