Gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »
Arno Muit

Arno Muit

19/09/2010 12:59:24
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb een mooi PHP script voor een gastenboek gevonden. Alleen wil ik niet de berichtjes links maar in het midden. Het script maakt na een berichtje zelf een code aan in een TXT bestand. Ik heb uitgevonden waar dat script staat. Maar als ik de HTML code voor center gebruik en ik upload de hele zooi en ik schrijf een berichtje dan gaat de pagina wit na het plaatsen en het berictje word niet geplaatst. Als ik de HTML code weghaal dan doet hij het weer. Het moet persee in het midden of rechts, dus het kan voor geen mogelijkheid links. Iemand die me kan/wil helpen ?

Dit is het script:

Quote:
<body background="images/background.jpg" style="background-attachment: fixed">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$Naam
= $_POST[Naam];
$Email = $_POST[Email];
$url = $_POST[url];
$Bericht = $_POST[bericht];

$data = "reacties.txt";
$file = fopen($data, "a");
$tijd = time();
$datum = strftime("%d-%m-%y %H:%M", $tijd);


fputs($file, "<br> <h5>Scris de: <a href=\"mailto:$Email\">$Naam</a> - <a href=\"http://$url\">Website</a> - Timp: <i>$datum</i> <br> <hr>
<h5>Comment:</h5> <i>$Bericht</i><br><br><hr>"
);
fclose($file);
?>


<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=view.php" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("view.php"); ?>


En het gaat om dit script:

Quote:
fputs($file, "<br> <h5>Scris de: <a href=\"mailto:$Email\">$Naam</a> - <a href=\"http://$url\">Website</a> - Timp: <i>$datum</i> <br> <hr>
<h5>Comment:</h5> <i>$Bericht</i><br><br><hr>");
fclose($file);
?>


Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Ik heb nog een probleempje dat niet zo heel belangrijk is. De nieuwste berichtjes komen onderaan, ik wil ze graag bovenaan hebben. Kan ik dat veranderen ? Zo ja hoe ?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 05:13:18
 

19/09/2010 13:03:03
Quote Anchor link
Zou je eens willen zoeken? Er zijn al meer mensen geweest met dezelfde vraag.
 
Arno Muit

Arno Muit

19/09/2010 13:04:00
Quote Anchor link
Het spijt me hoor, maar ik hoopte dat iemand mij kon helpen met DIT script.
Gewijzigd op 19/09/2010 13:04:12 door Arno Muit
 
Milo S

Milo S

19/09/2010 13:09:34
Quote Anchor link
Je kan je antwoord misschien vinden door te zoeken in andere scripts...

Verder is het misschien ook verstandig om gewoon goede html en css te gebruiken, zo kan je heel simpel je probleem oplossen.
 
Arno Muit

Arno Muit

19/09/2010 13:10:38
Quote Anchor link
Ik heb ook een goede HTML, ik gebruik in de rest van die pagina ook HTML. En ik heb gezocht op andere scripts en die zijn allemaal met MySQL enzo. Daar doe ik niet aan..
 

19/09/2010 13:10:57
Quote Anchor link
Zoek eens eerst effe voordat je het over dit script gaat hebben. Als mensen dezelfde vraag als jou hebben gesteld, dan betekend dat, dat hun script ook ongeveer gelijk is aan dat van jouw. In ieder geval, wat betreft het antwoord.
 
Milo S

Milo S

19/09/2010 13:23:33
Quote Anchor link
Als je zo'n goede html hebt waarom kan je er dan geen div omheen gooien en die met css rechts uitlijnen?
 

19/09/2010 13:28:30
Quote Anchor link
Misschien gebruiken andere gastenboeken niet voor niets sql?
Als je per se niet met een db wilt werken, dan zou ik nog eerder xml gebruiken. Gebruik dan wel weer dom of simplexml.
 
Arno Muit

Arno Muit

19/09/2010 14:10:49
Quote Anchor link
Karl Karl op 19/09/2010 13:28:30:
Misschien gebruiken andere gastenboeken niet voor niets sql?
Als je per se niet met een db wilt werken, dan zou ik nog eerder xml gebruiken. Gebruik dan wel weer dom of simplexml.


Dat weet ik niet. Hij doet het prima, alleen ik krijg het niet rechts uigelijnd dat is het hele probleem.
 
Milo S

Milo S

19/09/2010 14:56:05
Quote Anchor link
Doe gewoon om je hele gastenboek code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div class="right">
    <?php
    // Hier dan dat boekje van je
    ?>

</div>


en als class
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
div.right {
    width: 500px;
    float: right;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.