GD library probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen

Jeroen

29/10/2006 13:54:00
Quote Anchor link
Beste phpers,

Sinds kort ben ik een beetje bezig met GD maar wil me niet echt lukken, tot nu toe heb ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
error_reporting(E_ALL);

    header("Content-type: image/jpeg");

    $text = 'TITEL';

    $img = imagecreatefromjpeg('images/img.jpg');

    $black = imagecolorallocate($img, 0, 0, 0);

    imagettftext($img, 10, 0, 20, 10, $black, "tahoma.ttf", $text);

    imagejpeg($img, $img, 100);

    imagedestroy($img);
?>


<img src="<?=$img; ?>" />


maar dit werkt niet,
ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Mvg,

Jeroen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:37:02
 
Erik Rijk

Erik Rijk

29/10/2006 13:57:00
Quote Anchor link
Poging nr 2.

Wat werkt niet?
krijg je foutmeldingen?

zet eens bovenaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
error_reporting(E_ALL);
?>


Wees duidelijk in wat je post
 
Jeroen

Jeroen

29/10/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Wat de bedoeling is dat ik een text op dat plaatje krijg, voor de rest krijg ik geen error alleen krijg ik http://localhost/test.php in beeld.
 
Nilos

Nilos

08/02/2007 20:19:00
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde probleem.
phpinfo() zegt dat gd enabled is,
Maar elke script dat ik probeer, levert een klein vierkantje met een rood kruisje op of inderdaad een URL zoals hierboven beschreven.
Kan iemand ons verder helpen?

groet,
Niels
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.