GD Script werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sam

Sam

08/03/2008 18:21:00
Quote Anchor link
Hoe komt het dat volgend script toch een zwarte afbeelding weergeeft in plaats van een witte.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$image
= imagecreatetruecolor(120, 40);
$white = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255);
imagefill($image, 0, 0, $white);
imagejpeg($image,'test.jpg',100);
echo "<img src='test.jpg' />";
?>


Mvg.

Sam
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:00:02
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/03/2008 18:45:00
Quote Anchor link
Als test.jpg al een bestaand plaatje is, moet je hier eerst een plaatje van maken. Anders hoef je alleen maar imgjpeg($image) te doen, en in een ander bestand dit bestand op te roepen in de img-tag.

(Mijn kennis op het gebied van GD reikt niet ver, maar volgens mij werkt het wel zoals ik hierboven beschrijf)
 
Sam

Sam

08/03/2008 18:55:00
Quote Anchor link
Als ik het doe via een ander bestand in de img-tag dan blijft het een zwart plaatje. Ik zou willen dat het wit is gekleurd.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/03/2008 18:56:00
Quote Anchor link
Doe je wel zoals ik hierboven beschrijf? Dus niets 'test.jpg' en ook de img-tag uit dit bestand weghalen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.