Geadreseerde selecteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

15/04/2004 13:50:00
Quote Anchor link
Dit is misschien ingewikkeld omschreven..maar ik doe mijn best.

Het zit zo : Ik heb een php script waar ik mailtjes kan sturen vanaf mijn site. Ik kan ook een bijlage toevoegen aan deze mailtje, maar dat is niet van belang denk ik. Bovenaan staat nu een invulvel daar moet je de geadreseerde invullen. Maar ik wil dat mensen kunnen kiezen uit een lijst met mensen. En dat ze dan niet de adressen zien maar de namen. Dus als ik een mailtje stuur naar Pieter dat die dan automatisch word gestuurd naar [email protected]....ik kom hier niet echt uit met dat form.Is er iemand die mij kan helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:47:59
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

15/04/2004 16:11:00
Quote Anchor link
misschien zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?

$sql
= "SELECT * FROM emails";
$res = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($res) >= 1 )

echo "<form method=POST action=$PHP_self>";
{

while ($rows = mysql_fetch_array($res))
{

echo    "<option>$rows[email]</option>";
}
}

echo "</form>";
?>


og in deze buurt, komt erop neer dat je een tabel maakt met alles emails en die rol je eruit
Gewijzigd op 15/04/2004 16:14:00 door P.v.Denzel
 
Arnoldxp

arnoldxp

15/04/2004 16:16:00
Quote Anchor link
"dat is beter v. Denzel"

je kunt ook de bende na submitten replacen als je me begrijpt
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

15/04/2004 16:29:00
Quote Anchor link
vind je hem niet mooi dan ;)
 
Arnoldxp

arnoldxp

15/04/2004 16:33:00
Quote Anchor link
jawel maar er zat eerst een fout in (bericht gewijzigd op 15.04.2004 16:14) en dat had ik gezien, dus ik zeg dat is beter

hij is mooi maar nu nog dat hij na het submitten de namen als het ware vervangt in e-mail adressen...
 

15/04/2004 16:35:00
Quote Anchor link
Ik ben hier eigelik niet zo bekend mee... is dit niet mogelijk in PHP?
want ik kom hier niet uit
 

15/04/2004 18:02:00
Quote Anchor link
Het zou toch moeten kunnen. in princiepe werkt het net als met smiles in een gastenboek of forum. je klikt op een smile (naam) en deze komt dan in het textveld te staan (Send To). vervolgens wordt het bericht verstuurt naar een ander doc waar de gegevens omgezet worden :) wordt <img src=""> (pieter word Pieter1984@) en vervolgensmij verstuur je de mails. Ik zal ff mijn schipt voor de smiles posten misschien heb je er wat aan. Ik weet niet of het de beste manier is maar ik denk wel dat het werkt.

// Het formulier:
<form method=post action=verzonden.php>
Vezend naar:<input type=text name=emails><br>
Onderwerp:<input type=text name=subject><br>
Bericht: <input type=text name=bericht><br>
<input type=submit value=Verzenden>
</form>

// verzonden.php
// Dit is voor het invoeren van de naam in het Send To veld. De <img sfsdf> is gewoon het plaatje van de smile waar je op kunt klikken hier kun je dus ook gewoon een naam neerzetten.

<html>
<head>
<!-- javasrcipt voor het invoeren van de smiles in het tekstvak -->
<script language="JavaScript">
<!--
function set(smilie) {
document.bericht.bericht.value += " " + smilie + " ";
}
-->
</script>
</head>
<body>
<table>
<tr>
<td><a href="JavaScript:set(':mellow:')"><img src="smiles/mellow.gif" border=0></a></td>
<td><a href="JavaScript:set(':huh:')"><img src="smiles/huh.gif" border=0></a></td>
<td><a href="JavaScript:set('^_^')"><img src="smiles/happy.gif" border=0></a></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

// Dit is voor het omzetten van de smile tekens ( :p ) naar de <img src=> tag. $emails zijn de email adressen van de mensen waarheen je een mail stuurt.

$zin = $emails;
$voor = array(':mellow:', ':huh:');
$na = array('<img src=smiles/mellow.gif>', '<img src=smiles/huh.gif>');
$zin = str_replace($voor, $na, $zin);

// volgensmij ziet de mailfunctie er dan zo uit
mail ("$zin","$subject","$bericht");
 
Mitch X

Mitch X

15/04/2004 18:40:00
Quote Anchor link
mail($aan,$onderwerp,$bericht,$header(s));

zonder de quotes ;)
 

15/04/2004 18:57:00
Quote Anchor link
Mmh ik had er laatst een met quotes. volgensmij kan het allebij maja. Is dit wel een beetje redelijk php? ik heb die codes zelf ook overal vandaan gejat om eerlijk te zijn maja :$. Ik ben het nog aant leren. Ik ga binnen kort eens proberen een forum in elkaar te zetten.
 
Mitch X

Mitch X

15/04/2004 19:48:00
Quote Anchor link
Ja met de quotes werkt ook ... PHP is nogal soepel maar vars moet je altijd buiten de quotes halen.
En een forum is vrij simpel hoor:
Tabel voor berichies en een tabel voor reacties en de verwijzig naar het berichie en dan weergeven :D
 

15/04/2004 21:42:00
Quote Anchor link
mmh nou simpel. Ik heb net men eerste gastenboek gemaakt dus ik weet nu hoe het allemaal een beetje werkt. maar ik moet eens goed nadenken over hoe ik het verband tussen de berichten en topics ga aangeven. elk bericht een topic_id meegeven of zo :S maar zo moeten wel steeds alle berichten doorgekeken worden. ik weet wel dat er nooit iemand op men forum zal komen maja als er heel veel mensen op komen kost het te veel tijd om de hele DB af te vragen.
 
Mitch X

Mitch X

15/04/2004 22:37:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/6/112
Mijn allereerste forum :) (laatst nog ietsiepietsie verandert maar btje weinig tijd ...)

Zoals je ziet is het simpel:
Tabel berichten, elk bericht ontvangt auto een ander id.
Bij een reply link je ze dmv dat id. In mijn forum eid (dacht ik) En dan vraag je een bericht op met bv id 5 en je vraagt de replies op met eid 5.
Simpel right? :)
 

16/04/2004 08:39:00
Quote Anchor link
Ja dat zij ik daarboven ook al :). Over een week heb ik vakantie en dan ga ik er eens aan beginnen. de pc moet ook nog geformateerd worden aangezien die vol zit met spyware. ik kan niet eens bij lycos inloggen :S.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.