'Gebruik Gegevens' knop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Niels van K

Niels van K

06/03/2008 16:57:00
Quote Anchor link
Hi,

Ik heb een formuliertje met daarin velden van naam, adres dat soort dingen. Nu wil ik met 1 druk op de knop dat mensen op 'Gebruik mijn gegevens' hun gegevens daarin kunnen zetten. Dit gebruik ik als JavaScriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
function domainowner() {
  with (document.forms[1]) {
  ownername.value = dbname.value;    
  ownerlast.value = dblast.value;
  ownercompany.value = dbcompany.value;
  owneraddress.value = dbaddress.value;
  ownercity.value = dbcity.value;
  ownerpostal.value = dbpostal.value;    
  ownerhousenumber.value = dbhousenumber.value;
  ownertelephone.value = dbtelephone.value;
  ownerfax.value = dbfax.value;
  ownermail.value = dbmail.value;
   }
  }



Mijn form klopt ook gewoon:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<form method="post" action="panel.php?page=register">
<input type="hidden" name="dbname" value="Niels">
<input type="hidden" name="dblast" value="xxxx">
<input type="hidden" name="dbcompany" value="xxxx">
<input type="hidden" name="dbaddress" value="xx">
<input type="hidden" name="dbcity" value="xxxx">
<input type="hidden" name="dbpostal" value="5821JR">
<input type="hidden" name="dbhousenumber" value="21">
<input type="hidden" name="dbtelephone" value="124567890">
<input type="hidden" name="dbfax" value="124567890">
<input type="hidden" name="dbmail" value="[email protected]">

<tr>
    <td><strong>Houder gegevens:</strong></td>
    <td><input name="copyOwnerButton" type="button" onClick="domainowner()" value="Gebruik mijn gegevens"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Voornaam:</td>
    <td><input type="text" name="ownername" />*</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Achternaam:</td>
    <td><input type="text" name="ownerlast" />*</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Bedrijf/Organisatie:</td>
    <td><input type="text" name="ownercompany" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Adres:</td>
    <td><input type="text" name="owneraddress" />*</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Huisnummer:</td>
    <td><input type="text" name="ownerhousenumber" />*</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Woonplaats:</td>
    <td><input type="text" name="ownercity" />*</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Postcode:</td>
    <td><input type="text" name="ownerpostal" />*</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Land (2 letter bv: nl):</td>
    <td><input type="text" name="ownercountry" />*
      <a href="javascript:MM_openBrWindow('landcodes.html','','width=650,height=400,scrollbars=yes"><img border="0" src="img/globe.gif" width="20" height="20" /></a></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Telefoon:</td>
    <td><input type="text" name="ownertelephone" />*</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Fax:</td>
    <td><input type="text" name="ownerfax" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>E-mail adres:</td>
    <td><input type="text" name="ownermail" />*</td>
  </tr>


(Ik heb wat stukken code uit het formulier gehaald, dus het is niet slordig gemaakt hehe)

Iemand een oplossing? Onderin IE staat ook 'Fout op de pagina' als ik op de knop druk.

Bedankt, Niels.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels van K
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:54:33
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/03/2008 17:03:00
Quote Anchor link
I.p.v. de namen gebruik je document.getElementById("id"). Ipv "id" zet je de id van het veld ; ).
 
Niels van K

Niels van K

06/03/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies, ik heb dit scriptje ook op internet gevonden.. Voor mij is JavaScript echt chinees hehe..
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/03/2008 17:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function domainowner() {
  with (document.forms[1]) {
  document.getElementById("owner_name").value = document.getElementById("db_name").value;    
  // etc.
   }
  }


Je HTML wordt dan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<form method="post" action="panel.php?page=register">
<input type="hidden" name="dbname" id="db_name" value="Niels">

<tr>
    <td><strong>Houder gegevens:</strong></td>
    <td><input name="copyOwnerButton" type="button" onClick="domainowner()" value="Gebruik mijn gegevens"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Voornaam:</td>
    <td><input type="text" name="ownername" id="owner_name" />*</td>
  </tr>
// etc.
 
Niels van K

Niels van K

06/03/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Ah zo, op die manier..

Het werkt nog niet:

JS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
function domainowner() {
  with (document.forms[1]) {
document.getElementById("ownername").value = document.getElementById("dbname").value;
   }
  }


HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<input type="hidden" name="dbname" id="dbname" value="Niels">
<td><input type="text" name="ownername" id="ownername" />*</td>


Krijg nog steeds 'Fout op de pagina' in IE.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/03/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Heb je wel de script-tags om je javascript staan?

Trouwens, volgens mij kan dat with() wel weg. Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function domainowner() {
document.getElementById("ownername").value = document.getElementById("dbname").value;
}
 
Niels van K

Niels van K

06/03/2008 17:39:00
Quote Anchor link
Nu werkt ie wel, lag aan die with tag, staat geincluded in een js bestandje, bedankt!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.