gebruik van src="..."

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul dhaese

paul dhaese

12/10/2014 22:48:42
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit omzetten?

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="menu-empty.php"></script>

in een href


<a href="/ ... menu-empty.php ... "> test</a>

bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:07:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2014 22:56:22
Quote Anchor link
Als je die PHPpagina wilt openen na een klik op de link, verdiep je dan eens in AJAX. Met jQuery kan je de $.ajax() functie gebruiken.
 
Paul dhaese

paul dhaese

12/10/2014 22:57:42
Quote Anchor link
Daar kan ik helemaal niets van ...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2014 23:00:56
Quote Anchor link
In een ruime minuut lukt dat ook niet. ;-)

Kijk eens naar de documentatie op http://api.jquery.com/jquery.ajax/.
Gewijzigd op 12/10/2014 23:08:31 door - Ariën -
 
Paul dhaese

paul dhaese

13/10/2014 00:08:04
Quote Anchor link
Ja,,moderator..

Bedankt oor jouw tip, doch ik ben geen professional en ken weinig van php en ik heb me laten bijstaan door een student.
Voor kleine veranderingen lukt het me wel doch bij grotere zoals nu loop ik vast - vandaar deze vraag voor hulp.

Weet u tenslotte iemand die me dan wel kan helpen - mits een financiële steun - misschien?

mvg
paul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2014 00:11:41
Quote Anchor link
Het gaat hier overigens om Javascript. Ik neem aan dat het PHP-script al werkt.
Kijk eens hier: http://www.w3schools.com/jquery/jquery_ajax_intro.asp . Hier is wat eenvoudigere uitleg over AJAX met het jQuery-framework.

Het eerste voorbeeld is haast bijna wat je wilt.

Als je het wilt laten doen, dan wil ik je vriendelijk vragen om een vacature-topic te starten in ons Vacatureforum die aan de daar gestelde eisen voldoet.
Gewijzigd op 13/10/2014 00:13:17 door - Ariën -
 
Paul dhaese

paul dhaese

13/10/2014 01:03:23
Quote Anchor link
Ik moet afhaken denk ik ...

i jouw voorbeel is "test.html = mijn "abc.php",
doch hoe roep ik dan die ajax script aan , net zoals ik een href .. zou aanroepen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2014 09:06:56
Quote Anchor link
Kijk eens naar dit voorbeeld.

Vervang de buttons eens door de link met een argument id="ajaxopen", en noem 'button' in de regel met je click-functie eens: #ajaxopen .

Ik wil niet vervelend zijn, maar het loont zeker om jQuery te snappen, als je het zelf wilt kunnen doen en onderhouden.
Gewijzigd op 13/10/2014 09:07:45 door - Ariën -
 
Paul dhaese

paul dhaese

13/10/2014 09:40:48
Quote Anchor link
OK, bedankt, ik zal mijn best doen ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.