Gebruiker zoeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »
- Rob -

- Rob -

04/01/2017 13:54:42
Quote Anchor link
Hallo!

Ik vroeg mij af, hoe ik het volgende werkend kon krijgen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<form action="#" method="POST" class="sidebar-form">
                        <div class="input-group">
                            <input type="text" name="gebruiker" class="form-control" placeholder="Zoek op naam...">
                            <span class="input-group-btn">
                                <button type="submit" name="search" id="search-btn" class="btn btn-flat"><i class="fa fa-search"></i>
                                </button>
                            </span>
                        </div>
                    </form>


Ik wil dat als je op het zoek tekentje drukt, dat je wordt doorverwezen naar /paneel/profiel/{INGEVOERDE GEBRUIKER}
maar ik heb geen idee hoe ik dit moet doen.. Enige suggesties?
Gewijzigd op 04/01/2017 13:55:15 door - Rob -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:37:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2017 14:00:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    header("Location: /paneel/profiel/".$_POST['gebruiker']);
    exit;
}

?>

 
- Rob -

- Rob -

04/01/2017 14:01:34
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\paneel\assets\include\header.php:96) in C:\xampp\htdocs\paneel\assets\include\menu.php on line 14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2017 14:03:09
Quote Anchor link
Er mag geen output zoals HTML en Witregels voor staan (zie ook header.php regel 96)). Deze code dus bovenaan je script uitvoeren. Deze melding is ook makkelijk via Google te vinden.
Gewijzigd op 04/01/2017 14:03:25 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/01/2017 15:56:10
Quote Anchor link
- Ariën - op 04/01/2017 14:03:09:
Er mag geen output zoals HTML en Witregels voor staan (zie ook header.php regel 96)). Deze code dus bovenaan je script uitvoeren. Deze melding is ook makkelijk via Google te vinden.


>> Daarom eerst je applicatie en dan pas je OUTPUT zoals ik eerder ook in het draadje van Mohamed schreef: https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/vage-foutmelding-op-de-edit-pagina/100684/2/. Als je je daar aan houdt dan wordt alles al zoveel logischer en overzichtelijker.

Toevoeging op 04/01/2017 16:07:37:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

// DEEL 1: HIER DE APPLICATIE. GEEN ENKELE OUTPUT. GEEN HTML EN GEEN ECHO E.D. (hooguit een exception die ook direct je applicatie doet stoppen).


// ALS EERSTE HIER DE INCLUDES VAN BESTANDEN WAARIN GEEN OUTPUT GEGENEREERD WORDT


include 'config.php';
include 'connect.php';

// BEGIN WANNEER NODIG OF VAN MIJN PART ALTIJD MET HET INITIALISEREN VAN DE VARIABELEN DIE JE GEBRUIKT
$errors = array();
$message = '';
$id = 0;

// DAN BEGINT JE APPLICATIE. INDIEN ER EEN FORMULIER AANWEZIG IS KRIJG JE TYPISCH IETS ALS DIT:
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    // hier je afhandeling het formulier
    $message = 'De gegevens zijn opgeslagen';
}





// DEEL 2: BEGIN MET DE OUTPUT:


include 'header.php'; // in header.php vindt je html. zoiets als '<html><head>...</head><body>'

echo '<div id="message">' . $message . '</div>';
?>

<form action="" method="post">
    ...
</form>
<?php
include 'footer.php'; // in footer.php vindt je html. zoiets als '...</body></html>'
?>
Gewijzigd op 04/01/2017 16:11:59 door Frank Nietbelangrijk
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/01/2017 16:21:31
Quote Anchor link
Of je splitst dit op een andere manier op in logische eenheden, zodat er een nog betere scheiding is tussen wel/geen output.

In het bovenstaande codefragment van @Frank, wat een verbetering kan zijn ten opzichte van wat je nu hebt, worden er nog steeds (tenminste) twee "taken" gecombineerd:
- het weergeven van een formulier
- het verwerken van een formulier

Indien je je code zo op kunt zetten/in kunt delen dat er per "logische eenheid" slechts één taak wordt verricht dan heb je ook veel meer controle over output. Deze is er dan namelijk "wel" of "niet" en niet "soms" zoals in bovenstaande code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2017 17:55:26
Quote Anchor link
Als je het helemaal in een logische structuur wilt hebben, dan kan je het zelfs in 'templates' hakken.
Dan hoef je al helemaal geen HTML te gebruiken tussen je PHP-code's. Maar ik denk dat het verstandiger voor Rob is om eerst even te experimenteren met de de basis van PHP waar die nu mee bezig is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.