Geen border in IE7, wel in 6 en 8

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Winkie

winkie

18/04/2008 11:14:00
Quote Anchor link
Ik breek mijn hoofd erover, waarschijnlijk kijk ik er al te lang naar, maar;

waarom is het menu-item "wie is wie" wél voorzien van een oranje border aan de onderkant als hij de .current class heeft in IE6 en zelfs in IE8 beta (en ook Opera en Firefox), maar níet in IE7?

Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<div id="nav">
            <ul>
              <li><a href="#">studio</a></li>
              <li>|</li>
              <li><a href="#" class="current">wie is wie</a></li>
              <li>|</li>
              <li><a href="#">portfolio</a></li>
              <li>|</li>
              <li><a href="#">specialisaties</a></li>
            </ul>
    </div>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#nav ul li {float:left; display:block; height:25px}
#nav ul li a {padding:3px 10px; color:#FFFFFF; text-decoration:none}
#nav ul li a:hover {text-decoration: underline}
#nav ul li .current {border-bottom: #FF6600 solid 3px;}
#nav ul li a:hover.current {text-decoration:none}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winkie
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:08:16
 
- wes  -

- wes -

18/04/2008 11:21:00
Quote Anchor link
line-height es doen ipv height, wat zie je dan?

wanneer ben je dr morgen btw
 
Winkie

winkie

18/04/2008 11:23:00
Quote Anchor link
wtf, t werkt.

rond een uur of twee he :') bij Herr Fotograf.
 
- wes  -

- wes -

18/04/2008 11:26:00
Quote Anchor link
wtf het werkt? nice :)

erik wil nog mee de stad in, dus u up for it? en m & j
 
Winkie

winkie

18/04/2008 11:27:00
Quote Anchor link
sure!
na de 'shoot' neem ik aan?
voor die tijd moet ik in hgvn nog schapjes doen voor de homie enzo voor sonntag.
 
- wes  -

- wes -

18/04/2008 11:33:00
Quote Anchor link
iscgoed, ill inform the villagers


we can fox them...
fox em!
fooooxxx em!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.