Geen items updaten winkelwagen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Bart vandebeek

bart vandebeek

09/01/2006 00:22:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben voor een vriend een website aan het bouwen (voor een broodjesbar waarbij men items in een winkelwagentje kan voegen en deze achteraf doormailen).

Alles werkt perfect behalve dat ik nu vastzit met 1 ergelijk probleem.

Het script update produkten in de winkelwagen aan de hand van hun item_id (denk ik) en verhoogt gewoon de prijs en het aantal.

Ik zou het graag zo zien gebeuren dat elk item dat besteld wordt, ook al bestaat het al in het mandje, dat deze weergegeven wordt op een nieuwe regel in de tabel als nieuw produkt.

Volgens mij is het maar een kleine aanpassing, maar ik zit momenteel muurvast, misschien dat hier iemand mij uit de nood kan helpen.

dank op voorhand.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php
class cart
{

     var
$items;
     var
$sub_total;
     function
cart() {
          $this->items = array();
          $sub_total = 0;
     }
     function
add_item($item_id, $qty, $product, $price_id, $price2_id, $price3_id, $price4_id, $extras, $item_price, $item_price2, $item_price3, $item_price4) {
          // Item not in cart
          if(!isset($this->items[$item_id]))
          {

               // Add item to cart
               $this->items[$item_id]["qty"] = $qty;
               $total_cost = $this->items[$item_id]["total_cost"] = $qty * ($item_price + $item_price2 + $item_price3 + $item_price4);
               $this->items[$item_id]["product"] = $product;
               $this->items[$item_id]["price_id"] = $price_id;
               $this->items[$item_id]["price2_id"] = $price2_id;
               $this->items[$item_id]["price3_id"] = $price3_id;
               $this->items[$item_id]["price4_id"] = $price4_id;
               $this->items[$item_id]["extras"] = $extras;
               $this->sub_total += $total_cost;
          }

          else
          {
               // Update item
              $item_count = $this->items[$item_id]["qty"] += $qty;
              $this->items[$item_id]["total_cost"] = $item_count * ($item_price + $item_price2 + $item_price3 + $item_price4);
               $new_cost = $qty * ($item_price + $item_price2 + $item_price3 + $item_price4);
               // Calculate subtotal
               $this->sub_total += $new_cost;  
          }
     }
     function
modify_qty($item_id, $new_qty, $item_price, $item_price2, $item_price3, $item_price4) {
          // Modify quantity
          $prev_qty = $this->items[$item_id]["qty"];
          $qty_diff = $prev_qty - $new_qty;
          $this->items[$item_id]["total_cost"] = $new_qty * ($item_price + $item_price2 + $item_price3 + $item_price4);
          $this->items[$item_id]["qty"] = $new_qty;
          // Calculate new subtotal
          $this->sub_total -= $qty_diff * $item_price;
     }
     function
delete_item($item_id) {
          // Delete item from cart
          $this->sub_total -= $this->items[$item_id]["total_cost"];
          $this->items[$item_id] = array();
     }
     function
num_items() {
          // Calculate total number of items
          $total_items = 0;
          foreach($this->items as $item_id => $item_data)
               $total_items += $item_data["qty"];
          return $total_items;
     }
     function
clear() {
          // Clear out the cart
          $this->items = array();
          $this->sub_total = 0;
     }
     function
showcart() {
         //dumps cart contents to screen
        $current_url = $_SERVER['PHP_SELF'];      
            foreach ($this->items as $thekey => $thevalue)
            {

            //print qty
            print "<tr><td align='left' valign='top'>";
            print "<div align=right>" . $this->items[$thekey]["qty"] . "</div>";
            //print item number
                if (!$this->items[$thekey]["product"])
                {

                print "</td><td align='left' valign='top'>";
                print "<div align=center></div>";    
                }

            //print product name
            print "</td><td align='left' valign='top'>";
            print "<strong>&nbsp;" .($this->items[$thekey]["product"])."</strong><br />";
            print "&nbsp;" .eregi_replace("[^, ,a-z]", "", $this->items[$thekey]["price_id"])."&nbsp;";
            print "&nbsp;" .eregi_replace("[^, ,a-z]", "", $this->items[$thekey]["price2_id"])."&nbsp;";
            print "&nbsp;" .eregi_replace("[^, ,a-z]", "", $this->items[$thekey]["price3_id"])."&nbsp;";
            print "&nbsp;" .eregi_replace("[^, ,a-z]", "", $this->items[$thekey]["price4_id"])."&nbsp;";
            print "&nbsp;" .eregi_replace("[^, ,a-z]", "", $this->items[$thekey]["extras"])."&nbsp;";
            //print total cost
            print "</td><td align='left' valign='top'>";
            print "<div align=right>€" .number_format($this->items[$thekey]["total_cost"], 2, ',', ' '). "&nbsp;&nbsp;</div>";
            //print action column
            //print "</td><td>";
            //print "<form name=form1 method=get action=". $current_url .">";
            //print "<input type=submit value=Verwijder name=Submit><input type=hidden name=delete value=1>";
            //print "<input name=itemid type=hidden value=" . $thekey . "></form></tr>";
            //print "</td><tr>";

            }
     }
}
Gewijzigd op 09/01/2006 00:23:00 door Bart vandebeek
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 01:47:00
 
Willem vp

Willem vp

09/01/2006 07:59:00
Quote Anchor link
Quick hack: verander de regel

if(!isset($this->items[$item_id]))

in deze

if (1)
 

09/01/2006 08:03:00
Quote Anchor link
of if(true) { :-)
 
Bart vandebeek

bart vandebeek

09/01/2006 09:07:00
Quote Anchor link
Dank je voor het snelle antwoord, maar deze doen het niet :-(

De originele regel in het mandje word volledig vervangen door de nieuwe regel, en dit mag niet. Elk nieuwe produkt, ook al bestaat ze al in het mandje moet op een nieuwe regel komen.

De prijs daarentegen wordt wel juist berekend.
Gewijzigd op 09/01/2006 12:19:00 door bart vandebeek
 
- wes  -

- wes -

09/01/2006 11:51:00
Quote Anchor link
geen while, dus auto laatste
 
Bart vandebeek

bart vandebeek

09/01/2006 12:21:00
Quote Anchor link
Bedankt voor het antwoord Wes, maar kan je dit wat verder uitleggen, want op het gebied van PHP ben ik nog een echte amateur.

Dank je wel
 
- wes  -

- wes -

09/01/2006 12:23:00
Quote Anchor link
wat krijg je als itemnr te zien als je iets nieuws toevoegd als er al iets instaat
 
Bart vandebeek

bart vandebeek

09/01/2006 12:34:00
Quote Anchor link
Hetzelfde item_id

Het probleem zit hier ook bij dat item_id denk ik:

Alles met een ander item_id komt op een nieuwe regel en werkt perfekt. Als het om hetzelfde item_id gaat dan wordt het originele gewijzigd.

vb.:

Men kan een broodje bestellen met item_id 1 bijvoorbeeld met als opties mayonaise en groenten.

Datzelfde broodje (ook zelfde item_nr) kan men ook bestellen met andere opties.

Het item_id blijft dus hetzelfde, maar het script geeft dit produkt niet als een niewue regel in het mandje, maar overschrijft het andere met hetzelfe item_id.

Dit zou ik anders willen, elke item_id op een nieuwe regel, ook al bestaat ze al in het mandje.
Gewijzigd op 09/01/2006 12:45:00 door bart vandebeek
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.