geen pagina na inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Erik

erik

10/08/2006 21:56:00
Quote Anchor link
ik krijg geen pagina te zien na het inloggen hier het script weet niet wat er fout is de pagina die ik gemaakt heb voor na het inloggen wordt niet getoond als ze op de inlog knop drukken wat staat er fout?????


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
###################################
##   PHPMYLOGON: A LOGIN SYSTEM  ##
##    (c) 2006 Jorik Berkepas    ##
##   Under the GNU GPL license   ##
##     [email protected]      ##
###################################

// Page for log-in


include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include("htmltop.php");
include_once("connect.php");

if(isset($_SESSION['user_id'])) {
 header("Location: ".$afterlogin);
}
else{
 if(isset($_COOKIE['user_id'])) {
  // Read cookie, make session
  $sql = "SELECT id,state,password,active FROM `".$db_tbl."` WHERE id='".$_COOKIE['user_id']."'";
  $query = mysql_query($sql);
  $row = mysql_fetch_object($query);
  $id = htmlspecialchars($row->id);
  $status = htmlspecialchars($row->state);
  $dbpass = htmlspecialchars($row->password);
  $actief = htmlspecialchars($row->active);
  if($dbpass == $_COOKIE['user_password'] AND $actief == 1) {
   $_SESSION['user_id'] = $id;
   $_SESSION['user_status'] = $status;
   ?>

<script language="Javascript" type="text/javascript">
location.href='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $afterlogin ?>
';
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?
  }else{
   echo $login_cookiefalse;
   setcookie("user_id", "", time() - 3600);
   setcookie("user_password", "", time() - 3600);
  }
 }
else{
  if(isset($_POST['submit'])) {
   // Login
   $sql = "SELECT id,name,password,state,active,cookie_pass FROM `".$db_tbl."` WHERE name='".$_POST['user']."'";
   $query = mysql_query($sql);
   $count = mysql_num_rows($query);
   if($count == 1) {
    $row = mysql_fetch_object($query);
    $dbpass = htmlspecialchars($row->password);
    $userpass = md5($_POST['pass']);
    $cookiepass = htmlspecialchars($row->cookie_pass);
    $userid = htmlspecialchars($row->id);
    $userstatus = htmlspecialchars($row->state);
    $useractief = htmlspecialchars($row->active);
    if($dbpass == $userpass) {
     if($useractief == 1) {
      $_SESSION['user_id'] = $userid;
      $_SESSION['user_status'] = $userstatus;
      if($_POST['cookie'] == "do") {
       if($cookiepass == "") {
        $cookiecode = mt_srand((double)microtime()*100000);
        while(strlen($cookiecode) <= 10) {
         $i = chr(mt_rand (0,255));
         if(eregi("^[a-z0-9]$", $i)) {
         $cookiecode = $cookiecode.$i;
         }
        }

        $sql = "UPDATE `".$db_tbl."` SET cookie_pass = '".$cookiecode."' WHERE name = '".$_POST['user']."' LIMIT 1";
        mysql_query($sql);
        $cookiepass = $cookiecode;
       }

       setcookie("cookie_id", $userid, time() + 365 * 86400);
       setcookie("cookie_pass", $cookiepass, time() + 365 * 86400);
      }

      echo $loginsucces;
      ?>

<script language="Javascript" type="text/javascript">
location.href='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $afterlogin ?>
';
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
     }else{
      echo $login_noactive;
     }  
    }
else{
     echo $login_nopass;
    }
   }
else{
    echo $login_usererr;
   }
  }
else{
   // Loginform
   ?>
<title>inloggen</title>
<body background="../_images/waybkgnd.gif">
<p align="center"><font color="#FFFF00" size="+5">Hier kunt u inloggen:</font></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<form method="post" action="login.php">
<div align="center">
<table>
<tr>
<td><label for="user">
<font color="#FFFF00" size="+1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_username ?>

:</label></td>
<td><input id="user" type="text" name="user" /></td>
</tr>
<tr>
<td><label for="pass">
<font color="#FFFF00" size="+1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_password ?>

:</label></td>
<td><input id="pass" type="password" name="pass" /></td>
</tr>
<tr>
<td align="right"><input id="cookie" type="checkbox" name="cookie" value="do" style="border: 0px;" /></td>
<td><label for="cookie"><small>
<font color="#FFFF00" size="+1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_cookied ?>

</small></label></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type="submit" name="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_login ?>
" /></td>
</tr>
</table>
<small><a href="forgotpass.php" title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_forgotpass ?>
">
<font color="#FF0000" size="+1">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $login_forgotpass ?>

</a></small> </div>
</form>
<font color="#FFFF00" size="+2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
  }
 }
}

include("htmlbottom.php");
?>

<p>&nbsp;</p>
<p align="center"><font color="#FFFF00" size="+2">Hier kunt u zich registreren
voor onze site.</font></p>
<p align="center">&nbsp;</p>
<p align="center">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="103" height="24">
<param name="movie" value="reg.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="base" value=".">
<param name="bgcolor" value="#333333">
<embed src="reg.swf" base="." quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="103" height="24" bgcolor="#333333"></embed>
</object>
</p>
<p align="center">&nbsp; </p>
<p align="center">&nbsp;</p>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 05:53:10
 
Erik

erik

10/08/2006 22:07:00
Quote Anchor link
wie ken mij vertellen waar de fout zit aub de pagina die gelad moet worden staat in een map en dan is het een php file
 
Erik

erik

11/08/2006 18:39:00
Quote Anchor link
wie kan mij helpen ik krijg geen inlog pagina te zien zie boven staand script
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.