Geen result

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:50:12
Quote Anchor link
ik heb de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
class Item{
    private $_pageResult;
    private $_itemUrl = "http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=";
    public $itemId;
    public $itemName;
    public $itemPrice;
    
    public function __construct($id){
        $this->itemId = $id;
    }

    
    public function getItemPage(){
        $ch = curl_init();
        $timeout = 5;
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $this->_itemUrl.$this->itemId);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
        $this->_pageResult = curl_exec($ch);
        curl_close($ch);
        return $this;
    }

    
    public function cutItemPrice() {
        $startat = "<b>Market price:</b> ";
        $stopat = "</span>";
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemPrice = strtr($result, ",", " ");
    }

    
    public function cutItemName() {
        $startat = '<img id="item_image" src="http://services.runescape.com/m=itemdb_rs/3065_obj_big.gif?id='.$this->itemId.'" alt="';
        $stopat = '">';
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemName = $result;
    }


    public function name(){
        return $this->itemName;    
    }


    public function price(){
        return $this->itemPrice;
    }

    public function res(){
        return $this->_pageResult;
    }

}

?>

het script zou de prijs en item uit de rsdb moeten halen, maar dat doet ie niet. Ziet iemand fouten? ALvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 00:45:40
 

29/07/2010 14:52:18
Quote Anchor link
De pagina bestaat niet.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:53:36
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 14:52:18:
De pagina bestaat niet.

jawel? :S
http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=1947 ...
het id word later in het script toegevoegd
 

29/07/2010 14:59:58
Quote Anchor link
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.
Gewijzigd op 29/07/2010 15:02:50 door
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 15:01:57
Quote Anchor link
Mag wel ;)
maar hoe moet ik dan werken met die dom en simplexml?


Toevoeging op 29/07/2010 15:31:17:

Karl Karl op 29/07/2010 14:59:58:
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$item
= new Item("1947");//grain
echo $item->price();
?>

is toch goed?
Gewijzigd op 29/07/2010 15:32:35 door Sam Smekens
 
Niek s

niek s

29/07/2010 16:45:51
Quote Anchor link
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 16:52:29
Quote Anchor link
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S
 

29/07/2010 17:34:38
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 16:52:29:
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S


Daar gaat het ook om.
Wat is de toegevoegde waarde?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:40:25
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
 

29/07/2010 17:42:53
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:40:25:
hoe bedoel je?


Nouw, jij steelt die data van runescape, zonder mooie opmaak, zonder dat het live is.
Waarvoor zouden mensen dan die data bij jouw willen zien?
Bovendien kan runescape ook jou blokkeren als ze vinden dat je te veel data trekt (of als het niet mag).
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:50:04
Quote Anchor link
ehm ik kan bijvoorbeeld een calculator maken die berkent hoeveel je winst/verlies maakt als je een skill traint enzo. Ik kan ook in guides live updates van grand exchange prices bijhouden enz...

En dit is 100% toegelaten door Jagex.
 

29/07/2010 18:37:43
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:50:04:
En dit is 100% toegelaten door Jagex.


Toon dat eens aan?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:39:01
Quote Anchor link
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?
 

29/07/2010 18:40:23
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:51:08
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'
 

29/07/2010 18:55:46
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:51:08:
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'

Er staat toch onder 'This website and its contents are copyright © 1999 - 2010 Jagex Ltd'. Dat die websites het ook hebben kan betekenen dat of ze illegaal bezig zijn, of dat ze een overeenkomst hebben gesloten of dat ze toestemming hebben (wat in feite ook een overeenkomst is).
Bronvermelding doe je bij citaten. Ik kan ook gewoon Harry Potter boeken onder een andere naam, maar met dezelfde inhoud uitgeven, en d'r dan ergens zetten dat de tekst uit een Harry Potter boek komt. Dat mag dus niet. En dat zou je ook niet doen... Dit is hetzelfde.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:56:55
Quote Anchor link
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'
 

29/07/2010 18:59:33
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:56:55:
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'


Ik weet wel hoe het moet, ik vertel het alleen niet.
Als ze zoiets als een xml bestand ofzo gewoon aanbieden, voor iedereen, of WSDL (wat wellicht wel overkill is, maar ook wel weer interessant) dan zou ik je het zo verteld hebben.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:01:18
Quote Anchor link
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?
 

29/07/2010 19:08:32
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 19:01:18:
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?


Volgens mij zit je dan wel met cross domain policy, als je het met jQuery zou willen doen.
Ook lijkt het mij dat ik je nu wel duidelijk heb gemaakt waarom ik je het niet helemaal voor ga kauwen hoe je het misschien zou kunnen doen. Je kunt blijkbaar met classes werken, dan moet je ook wel met andere classes kunnen werken.
Een slotenmaker weet ook hoe hij sloten kan forceren zonder ze te beschadigen (de politie maakt ook gebruik van deze services), maar hij misbruikt die kennis niet om in te breken. Zelfde geldt hier.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:09:40
Quote Anchor link
:s? ach laat maar je weet het gewoon niet. ik ga wel naar een andere community deze trekt op niets
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.