Geen result

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:50:12
Quote Anchor link
ik heb de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
class Item{
    private $_pageResult;
    private $_itemUrl = "http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=";
    public $itemId;
    public $itemName;
    public $itemPrice;
    
    public function __construct($id){
        $this->itemId = $id;
    }

    
    public function getItemPage(){
        $ch = curl_init();
        $timeout = 5;
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $this->_itemUrl.$this->itemId);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
        curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
        $this->_pageResult = curl_exec($ch);
        curl_close($ch);
        return $this;
    }

    
    public function cutItemPrice() {
        $startat = "<b>Market price:</b> ";
        $stopat = "</span>";
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemPrice = strtr($result, ",", " ");
    }

    
    public function cutItemName() {
        $startat = '<img id="item_image" src="http://services.runescape.com/m=itemdb_rs/3065_obj_big.gif?id='.$this->itemId.'" alt="';
        $stopat = '">';
        $exploded = explode($startat,$this->_pageResult);
        $exploded = explode($stopat,$exploded[1]);
        $result = str_replace('<br />','',nl2br($exploded[0]));
        $this->itemName = $result;
    }


    public function name(){
        return $this->itemName;    
    }


    public function price(){
        return $this->itemPrice;
    }

    public function res(){
        return $this->_pageResult;
    }

}

?>

het script zou de prijs en item uit de rsdb moeten halen, maar dat doet ie niet. Ziet iemand fouten? ALvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:59:03
 

29/07/2010 14:52:18
Quote Anchor link
De pagina bestaat niet.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 14:53:36
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 14:52:18:
De pagina bestaat niet.

jawel? :S
http://itemdb-rs.runescape.com/viewitem.ws?obj=1947 ...
het id word later in het script toegevoegd
 

29/07/2010 14:59:58
Quote Anchor link
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.
Gewijzigd op 29/07/2010 15:02:50 door
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 15:01:57
Quote Anchor link
Mag wel ;)
maar hoe moet ik dan werken met die dom en simplexml?


Toevoeging op 29/07/2010 15:31:17:

Karl Karl op 29/07/2010 14:59:58:
Geen explode gebruiken.
Gebruik dom of simplexml.
Maar volgens mij mocht je die data niet 'stelen' van runescape...
En je moet het natuurlijk wel goed aanroepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$item
= new Item("1947");//grain
echo $item->price();
?>

is toch goed?
Gewijzigd op 29/07/2010 15:32:35 door Sam Smekens
 
Niek s

niek s

29/07/2010 16:45:51
Quote Anchor link
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 16:52:29
Quote Anchor link
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S
 

29/07/2010 17:34:38
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 16:52:29:
Niek s op 29/07/2010 16:45:51:
Waarom zou iemand jouw site gebruiken, ipv die van Runescape ?

Daar gaat het toch niet om :s?
dit script kan je voor zoveel dingen gebruiken... :S


Daar gaat het ook om.
Wat is de toegevoegde waarde?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:40:25
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
 

29/07/2010 17:42:53
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:40:25:
hoe bedoel je?


Nouw, jij steelt die data van runescape, zonder mooie opmaak, zonder dat het live is.
Waarvoor zouden mensen dan die data bij jouw willen zien?
Bovendien kan runescape ook jou blokkeren als ze vinden dat je te veel data trekt (of als het niet mag).
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 17:50:04
Quote Anchor link
ehm ik kan bijvoorbeeld een calculator maken die berkent hoeveel je winst/verlies maakt als je een skill traint enzo. Ik kan ook in guides live updates van grand exchange prices bijhouden enz...

En dit is 100% toegelaten door Jagex.
 

29/07/2010 18:37:43
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 17:50:04:
En dit is 100% toegelaten door Jagex.


Toon dat eens aan?
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:39:01
Quote Anchor link
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?
 

29/07/2010 18:40:23
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:51:08
Quote Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'
 

29/07/2010 18:55:46
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:51:08:
Karl Karl op 29/07/2010 18:40:23:
Sam Smekens op 29/07/2010 18:39:01:
kga niet hun forum gaan afzoeken naar die post hoor. Kan je me helpen met mijn probleem of niet?


Als het illegaal is niet.
Als het legaal is wel.

er staat nergens dat er geen gegevens van de rs item db mogen gekopieerd worden. Terms & Conditions of Privacy Policy staat niets over grand exchange. Andere websites zoals runehq, tip.it en zybez hadden geen toestemming nodig van jagex. En als laatste staat er op mijn website dat de prijzen van de rs db komen. Dus hou op met je gezever -.-'

Er staat toch onder 'This website and its contents are copyright © 1999 - 2010 Jagex Ltd'. Dat die websites het ook hebben kan betekenen dat of ze illegaal bezig zijn, of dat ze een overeenkomst hebben gesloten of dat ze toestemming hebben (wat in feite ook een overeenkomst is).
Bronvermelding doe je bij citaten. Ik kan ook gewoon Harry Potter boeken onder een andere naam, maar met dezelfde inhoud uitgeven, en d'r dan ergens zetten dat de tekst uit een Harry Potter boek komt. Dat mag dus niet. En dat zou je ook niet doen... Dit is hetzelfde.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 18:56:55
Quote Anchor link
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'
 

29/07/2010 18:59:33
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 18:56:55:
maar dat lost mijn probleem niet op. Zeg gwn dat je het niet weet -.-'


Ik weet wel hoe het moet, ik vertel het alleen niet.
Als ze zoiets als een xml bestand ofzo gewoon aanbieden, voor iedereen, of WSDL (wat wellicht wel overkill is, maar ook wel weer interessant) dan zou ik je het zo verteld hebben.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:01:18
Quote Anchor link
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?
 

29/07/2010 19:08:32
Quote Anchor link
Sam Smekens op 29/07/2010 19:01:18:
als het met xml zou zijn, dan nam ik gwn lekker mijn jquery tevoorschijn en dan find(). En trouwens als je het weet waarom zeg je het dan niet, dit is een help forum waar mensen elkaar helpen. Je bent zielig weet je dat?


Volgens mij zit je dan wel met cross domain policy, als je het met jQuery zou willen doen.
Ook lijkt het mij dat ik je nu wel duidelijk heb gemaakt waarom ik je het niet helemaal voor ga kauwen hoe je het misschien zou kunnen doen. Je kunt blijkbaar met classes werken, dan moet je ook wel met andere classes kunnen werken.
Een slotenmaker weet ook hoe hij sloten kan forceren zonder ze te beschadigen (de politie maakt ook gebruik van deze services), maar hij misbruikt die kennis niet om in te breken. Zelfde geldt hier.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

29/07/2010 19:09:40
Quote Anchor link
:s? ach laat maar je weet het gewoon niet. ik ga wel naar een andere community deze trekt op niets
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.