[GEFIXT :)] Probleempje met includes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper De Moor

Jasper De Moor

09/04/2014 16:07:12
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Dus zoals de titel al vermelde heb ik dus probleempjes met includes,
Zoals je in volgende code kan zien wil ik dus de bootstrap includen maar ook mijn eigen css en tiny_mce voor text editing.
MAAR het werkt dus niet het include de Tiny_mce en eigen style niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<head>
        <link rel="icon" type="image/ico" href="favicon.ico">
        <meta charset="utf-8">
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
        <meta name="description" content="">
        <meta name="author" content="">
        <title>Profile Settings</title>
        <!-- Bootstrap core CSS -->
        <link href="../../bootstrap/css/bootstrap.css" rel="stylesheet">

        <!-- Custom styles for this template -->
        <link href="css/dashboard.css" rel="stylesheet">

        <!-- Just for debugging purposes. Don't actually copy this line! -->
        <!--[if lt IE 9]><script src="../../assets/js/ie8-responsive-file-warning.js"></script><![endif]-->

        <!-- HTML5 shim and Respond.js IE8 support of HTML5 elements and media queries -->
        <!--[if lt IE 9]>
          <script src="https://oss.maxcdn.com/libs/html5shiv/3.7.0/html5shiv.js"></script>
          <script src="https://oss.maxcdn.com/libs/respond.js/1.4.2/respond.min.js"></script>
        <![endif]-->
</head>

<script language="javascript" type="text/javascript" src="../../tiny_mce/tinymce.min.js"></script>

Dit is voor mijn project waar ik een forum en portal engine probeer te maken van scratch.

Met vriendelijke groet,
Jasper,
Gewijzigd op 11/04/2014 15:24:50 door Jasper De Moor
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:47:17
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

09/04/2014 22:22:51
Quote Anchor link
Wat werkt er dan niet?
Als het pad naar je files niet klopt, zou je een (fout)melding moeten krijgen.
Wat is je mappenstructuur?
Waar (welke map) staat bovenstaand bestand?
 
Jasper De Moor

Jasper De Moor

10/04/2014 17:19:09
Quote Anchor link
Dus het laad de bestanden gewoon niet het path klopt wel denk ik :/
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/04/2014 18:34:59
Quote Anchor link
Jasper De Moor op 10/04/2014 17:19:09:
Dus het laad de bestanden gewoon niet het path klopt wel denk ik :/


Welke browser gebruik je? In google chrome bijvoorbeeld druk je op F12 en ga je naar console. Alle foutmeldingen over missende bestanden worden daar getoond.
Gewijzigd op 10/04/2014 18:35:20 door Frank Nietbelangrijk
 
Jasper De Moor

Jasper De Moor

11/04/2014 15:24:32
Quote Anchor link
Ik weet dat Frank,
Kheb gewoon een mysql lijntje toegevoegt in mijn tabel Settings en daar staat nu gewoon de root directory.
("http://localhost/Creative%20Forums/")

Toch bedankt allemaal :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.