Gegevens ophalen uit database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rocky

Rocky

23/08/2006 09:16:00
Quote Anchor link
Hallo
ik heb een database met enkele honderden emailadressen die verzamelt zijn via de website van mij.
Kan ik hieruit de emailadressen filteren en plaatsen in een database als acces of excel.?
Groeten Ruud
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:49:03
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

23/08/2006 09:36:00
Quote Anchor link
Ja hoor je kan de email adressen eruit filteren afhankelijk hoe o.a. de structuur van je database is hoe je het filter kan samenstellen.
 
John de Boer

John de Boer

23/08/2006 11:26:00
Quote Anchor link
Het makkelijkst is denk ik om het naar een Comma Seperated Value-file (CSV) te exporteren. Excel kan sowieso zo'n bestandje lezen.
 
Rocky

Rocky

23/08/2006 12:28:00
Quote Anchor link
Hallo
als csv werkt het prima
dan zet hij de hele datbase door elkaar in excel.

Ik wil graag de catergorie email eruit filteren.
kan dat ?
 

23/08/2006 12:30:00
Quote Anchor link
Bedoel je dat je de kollom email wilt verwijderen in excel? Rechts klikken op kollom nummer en Verwijderen.
Wil je juist alleen de kollom email overhouden dan verwijder je de andere kollomen.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/08/2006 12:32:00
Quote Anchor link
Dat doe je met de select query.

SELECT email FROM ... WHERE email <> ''
 
Gerben G

Gerben G

23/08/2006 12:35:00
Quote Anchor link
je kunt ook de gegevens uitlezen met php en weer wegschrijven in MS access
 
Rocky

Rocky

23/08/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Hoe dan ,heb je een script voor mij ??

bedankt Ruud
 
Rocky

Rocky

23/08/2006 13:15:00
Quote Anchor link
Hiermee kijk in mijn database.
met dit zie ik de hele database en wil graag een selektie van de emailadressen hebben.

http://www.???.nl/hppbiedingen.php?db=mp_advertentie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.