gegevens outputen vanaf de voorlaatste record

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels

Niels

11/12/2007 13:30:00
Quote Anchor link
hey,

Ik zou gegevens uit men database willen halen maar die zouden moeten starten vanaf de voorlaatste record. Hoe kan ik zoiets doen?
ik heb op dit moment onderstaande query, die haalt nog alle gegevens op. hoe moet ik die nu bijwerken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= 'SELECT * FROM eventNews ORDER BY id DESC LIMIT 100';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 04:47:37
 
- wes  -

- wes -

11/12/2007 13:32:00
Quote Anchor link
LIMIT 1,100 oid , of 2,100
 
Joren de Wit

Joren de Wit

11/12/2007 13:33:00
Quote Anchor link
Wat versta je onder voorlaatste record. Want als je de sorteer volgorde van DESC verandert in ASC zijn die records natuurlijk niet hetzelfde...
 
Niels

Niels

11/12/2007 13:39:00
Quote Anchor link
LIMIT 1,100 dat is wat ik nodig had!

thanx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.