Gegevens overdragen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »
Jordy nvt

Jordy nvt

26/03/2011 21:48:06
Quote Anchor link
Hallo,

Mijn website bestaat uit een aantal pagina's die gegevens naar elkaar moeten overdragen. Nu vraag ik mij af hoe ik dit in mijn situatie het beste kan doen:

Allereerst gaat een gebruiker naar een pagina waar hij een categorie kiest. Dan wordt hij doorgelinkt naar content.php met daarachter ?keuze= en dan de categoriekeuze, bijvoorbeeld "ontdek". Op content.php worden, afhankelijk van de categoriekeuze, een aantal opties getoond. De categoriekeuze bepaalt dus de hoeveelheid getoonde opties en de inhoud van de opties. Opties worden niet weergegeven in een formulier maar in tekst. Zodra er op de tekst geklikt wordt krijgt deze een borderkleur. Bv, 'selecteer een persoon' met als opties Jan, Piet en Kees. Zodra de gebruiker op één van de namen heeft geklikt krijgt deze een blauwe border en heeft hij de optie geselecteerd.

Zodra de gebruiker op Ok klikt gaat hij naar send.php en dan worden zijn opties in de database opgeslagen. Het probleem is alleen: hoe weet send.php welke categorie en opties de gebruiker heeft geselecteerd? Omdat opties tekstgebaseerd worden geselecteerd kunnen de gegevens niet worden overgedragen door een Form. Zelf ben ik niet zo slim in dit soort dingen dus hopelijk kan iemand dit (denk ik simpele) probleem oplossen.

Kan iemand helpen? Enorm bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 04:41:00
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

26/03/2011 22:04:34
Quote Anchor link
Een heel lul-verhaal om te vragen:
1. hoe neem ik waarden mee van de ene pagina naar de ander
2. en hoe zorg ik er voor dat ik gemaakte keuze dmv href een waarde toeken in een form field

1. daar zijn al zoveel topics aan gewijd dat het zinloos is om er woorden aan vuil te maken (gewoon meenemen of opslaan in sessie)
2. nou ja, dat kan je nu dan ook opzoeken (javascript onclick event getElementById)
Gewijzigd op 26/03/2011 22:05:33 door Noppes Homeland
 
Jordy nvt

Jordy nvt

27/03/2011 11:22:49
Quote Anchor link
Je zegt: 'gewoon meenemen of via een form'. Maar het probleem is dus dat opties tekstgebaseerd met javascript geselecteerd worden (zie beginpost) en dus niet via een form...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/03/2011 11:33:31
Quote Anchor link
Quote:
Maar het probleem is dus dat opties tekstgebaseerd met javascript geselecteerd worden (zie beginpost) en dus niet via een form...

Ja en jij schreef ook dat er niets mee gebeurde dan enkele dat er wat opmaak mee wordt geregeld, dus in feite geen selectie keuze zijn.

Je zult dus moeten zorgen dat het form wel die waarden mee gaat geven.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

27/03/2011 13:09:46
Quote Anchor link
Ok, dus dat kan ik bv doen dmv javascript? Bv dat als er op een optie wordt geklikt deze automatisch door javascript in een hidden veld wordt ingevoegd? Is dat een optie,of zijn er nog betere?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/03/2011 13:41:43
Quote Anchor link
Yep, maar er zijn vast mooiere oplossingen te bedenken....

Hetgeen je bedacht hebt is dus een optie, ik zal schrijven probeer dat eerst eens, dan kan je later altijd nog kijken hoe het eventueel anders opgelost kan worden.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

27/03/2011 13:46:10
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 27/03/2011 13:41:43:
Hetgeen je bedacht hebt is dus een optie, ik zal schrijven probeer dat eerst eens, dan kan je later altijd nog kijken hoe het eventueel anders opgelost kan worden.


Hoe bedoel je dit precies?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/03/2011 14:08:17
Quote Anchor link
Zoals het geschreven staat.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

27/03/2011 14:14:50
Quote Anchor link
Lol, ik snapte je bericht niet helemaal.

Maar je bedoelt dus dat wat ik schreef de beste optie is? Daarna zeg je dat er nog mooiere oplossingen zijn, zou je daar een voorbeeld van kunnen geven?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/03/2011 14:27:47
Quote Anchor link
Nee, niet de beste, maar hoogst waarschijnlijk voor jouw de makkelijste om te realiseren
 
Jordy nvt

Jordy nvt

27/03/2011 16:43:40
Quote Anchor link
Ok, en wat is de beste als ik vragen mag?
 
Jordy nvt

Jordy nvt

29/03/2011 14:56:56
Quote Anchor link
Zou je die 'betere manieren' misschien nog even willen uitleggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.