Gegevens selecteren van 2 databases

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Obelix Idefix

Obelix Idefix

23/09/2012 09:37:14
Quote Anchor link
Dick Tol op 23/09/2012 09:26:43:
Ik vraag me af waarom je bij WHERE optie8 = 3, de =3 erachter gezet hebt.


Ger van Steenderen op 23/09/2012 08:11:20:
Ik heb even wat fictieve filters erop gezet, zodat je kunt zien waar je die moet toepassen (indien nodig).


En in een WHERE zul je een criterium/vergelijking moeten plaatsen.
Alleen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php WHERE optie8 ?>
is zinloos/zal niet werken.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.