gegevens uit DB over meerdere tabellen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas de vries

thomas de vries

30/06/2010 11:09:18
Quote Anchor link
Goedendag ik heb een vraag ik wil gegevens uit de db weergeven over meerdere tabellen.

Dus zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<table widtth="100%">
<tr>
<?php
$sql
= mysql_query("SELECT * FROM blaat")or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_assoc($sql))
{

echo '<td>'.$info['blaat'].'</td>';
}

?>

</tr>
</table>


Nu laat ie het achterelkaar zien dit is wel goed maar kan maar 3 items
meer dan 3 items moeten op een nieuwe regel achter elkaar komen te staan.
Maar wat ik ook doe er gebeurt niks.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 13:07:24
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/06/2010 11:32:56
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$i
= 1;
while($info = mysql_fetch_assoc($sql)) {
  echo '<td>...</td>';

  if($i % 3 == 0) {
    echo '</tr><tr>';
  }

  $i++;
}

?>
 
Thomas de vries

thomas de vries

30/06/2010 11:57:07
Quote Anchor link
ja helemaal bedankt. het werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.