Gegevens uit een array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Davy Frankes

Davy Frankes

22/11/2012 14:41:02
Quote Anchor link
ik wil graag uit de volgende array (kan ook langer zijn) deze gegevens uithalen:

[userName]
[deviceType]
[password]

SimpleXMLElement Object
(
[accessDevice] => Array
(
[0] => SimpleXMLElement Object
(
[deviceName] => ****
[deviceLevel] => ***
[deviceType] => ***
[deviceLinePort] => ***
[deviceTypeUrl] => ***
[deviceUserNamePassword] => SimpleXMLElement Object
(
[userName] => ***
[password] => ***
)

)

[1] => SimpleXMLElement Object
(
[deviceName] => ***
[deviceLevel] => ***
[deviceType] => ***
[deviceLinePort] => ***
[deviceTypeUrl] => ***
[deviceUserNamePassword] => SimpleXMLElement Object
(
[userName] => ***
[password] => ***
)

)

[2] => SimpleXMLElement Object
(
[deviceName] => ***
[deviceLevel] => ***
[deviceType] => ***
[deviceLinePort] => ***
[deviceTypeUrl] => ***
[deviceUserNamePassword] => SimpleXMLElement Object
(
[userName] => ***
[password] => ***
)

)

)
)

Iemand weet hoe ik dit zou moeten doen?

-Davy Frankes
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 21:24:31
 
Frits Katoen

Frits Katoen

23/11/2012 22:49:27
Quote Anchor link
Er vanuit gaande dat je SimpleXML Object de variabele naam $objXML heeft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
foreach($objXML->accessDevice as $obj){
    echo $obj->deviceType;
    echo $obj->deviceUserNamePassword->userName;
    echo $obj->deviceUserNamePassword->password;
}

?>
Gewijzigd op 23/11/2012 22:55:54 door Frits Katoen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.