Gegevens worden niet ge-updated of gewist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Axel Neve

Axel Neve

24/03/2011 00:13:40
Quote Anchor link
Op het moment ben ik bezig met een klein onderdeel waarin men een programmering kan wijzigen met behulp van een mysql-database.

Het script laat de gegevens uit de database keurig zien, maar vervolgens geeft hij lege pagina's bij het wijzigen of het verwijderen, en wordt er niets gedaan.

Hoe kan ik dat verhelpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
require ('connect.php');
if(!isset($_GET['iD'])){
    $sql="SELECT * FROM programmering ORDER BY Dag, Starttijd";
    $result=mysql_query($sql);
    $count=mysql_num_rows($result);
    echo $sql1;
}

else {
$sql="SELECT * FROM programmering WHERE iD='".mysql_real_escape_string($_GET['iD'])."' ORDER BY Dag, Starttijd";
$result=mysql_query($sql);
$count=mysql_num_rows($result);
echo $sql1;
}

?>

<table border='1' class="tabel">
<tr class="titelrij">
<th>iD</th>
<th>Programma</th>
<th>Presentatie</th>
<th>Begin</th>
<th>Eind</th>
<th>Dag</th>
<th colspan="2">Edit</th>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo "<tr>";
    echo "<td>" . $row['iD'] . "</td>";
    echo "<td>" . $row['Programma'] . "</td>";
       echo "<td>" . $row['Presentatie'] . "</td>";
       echo "<td>" . $row['Starttijd'] . "</td>";
    echo "<td>" . $row['Stoptijd'] . "</td>";
       echo "<td>" . $row['Dag'] . "</td>";
    echo "<td><a href='progs_edit.php?iD=" . $row['iD'] . "'><img alt='Bewerken' src='img/ico_edit.png'></a></td>";
    echo "<td><a href='progs_delete.php?iD=" . $row['iD'] . "'><img alt='Verwijderen' src='img/ico_delete.png'></a></td>";
  echo "</tr>";
  }

?>

</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_close($con);
?>
Gewijzigd op 24/03/2011 00:16:14 door Axel Neve
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:40:46
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

24/03/2011 07:23:37
Quote Anchor link
Pas een correcte fout afhandeling toe, er is recent een tut over gemaakt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.