gemiddelde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 14:02:00
Quote Anchor link
hoe reken ik het gemiddelde uit van al het geld uit mijn db

bijv.

er is totaal 900.000 euro in mijn spel.
hoe reken ik dan uit hoeveel er gemiddelt per speler is

dus geld delen door aantal eden is gemmidelde geld per speler


wie weet hoe ik dat doe
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:08:09
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 14:05:00
Quote Anchor link
SELECT AVG(bedrag) AS gemiddelde
FROM tabelnaam
GROUP BY speler_id
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 14:05:00
Quote Anchor link
precies zoals je het zegt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= $geld/$aantalleden;
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/11/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//zonder controle
$sql= 'SELECT AVG(kolomnaam) AS gemiddeld FROM tabel';
$query=mysql_query($sql);
$row=mysql_fetch_assoc($query);
echo $row['gemiddeld'];
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 14:12:00
Quote Anchor link
dit is mijn html code

<tr>
<td>Totaal geld op zak</td>
<td>&euro; $cash/$gemcash</td>
</tr>


en dit de phpcode
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$dbres = mysql_query("SELECT AVG(zak) FROM users");
$gemcash = mysql_fetch_object($dbres);


maar un laat hij sdit zien:
Totaal geld op zak € 2,686/Object id #3
 
Frank -

Frank -

12/11/2006 14:13:00
Quote Anchor link
@Robert: $query is geen query maar een result-set. $result is dus 100x duidelijker. Verder ontbreekt iedere vorm van foutafhandeling.

Beide punten lijken mij essentieel voor een beginner, een beter voorbeeld is dan op zijn plaats:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// 'zonder controle', een beginner weet niet hoe hij/zij dat moet doen
$sql = "
SELECT
  AVG(kolomnaam) AS gemiddeld
FROM
  tabel"
;
$result = mysql_query($sql);

if($result){ // query is gelukt
  $row = mysql_fetch_assoc($result);
  echo $row['gemiddeld'];
}

else { // query is mislukt
  echo 'De fout is opgetreden: '.mysql_error();
}

?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 14:16:00
Quote Anchor link
Quote:
hoe reken ik dan uit hoeveel er gemiddelt per speler is

Die GROUP BY uit mijn eerste voorbeeld lijkt me dus onontbeerlijk ;-)

Oeps, fout gelezen. Hij wil het gemiddelde per speler.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 14:22:00
Quote Anchor link
de meeste mensen kennen omerta aka barafrana wel he ?

daar op de statistieken pagina staat bijv hoeveel geld er totaal in het spel is
en daaronder zie je dan hoeveel er gemmideld per bezoeker is


dat wil ik ook krijgen om mijn spel


ps het is geen criminals maar een zelf gescript spel
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 14:32:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 12.11.2006 14:05:
precies zoals je het zegt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= $geld/$aantalleden;
?>
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$gem = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT avg(zak) FROM `users` WHERE `status`='levend'"));



dit heb ik maar het werkt niet
dit zie ik
Totaal geld op zak € 2,686/1

€ 2,686 is het totaal geld en 1 is dan het gemiddelde van 2 leden :s
 
Erik Rijk

Erik Rijk

12/11/2006 15:24:00
Quote Anchor link
mysql_num_rows() zal niet werken nee...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$gem
= mysql_query("SELECT avg(zak) FROM users WHERE status = 'levend'"));
$row = mysql_fetch_array($gem);

echo $row[0];
?>


Zo moet hem zijn denk ik.
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 15:37:00
Quote Anchor link
het werkt

maar nu staat er dit

Totaal geld op zak € 2,686/1343.0000

hoe kunnen al die nummen weg ?
 
Paul du Long

Paul du Long

12/11/2006 15:39:00
Quote Anchor link
Maar wat is er mis met ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= $geld/$aantalleden;
?>


Dat is toch nog steeds het gemakkelijkste ?!
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 15:43:00
Quote Anchor link
ik weet niet wat er mis mee is maar bij mij werkt het niet


maar ff weer terug op het vorige

hoe krijg ik al die nullen weg ???

en dan nog 1 vraag

ik heb dit nu staan
Totaal geld op zak € 2,686
Gemiddeld geld op zak per speler € 1343.0000


hoe krijg ik bij die gemiddelde ook zon komma om iedere 3 nullen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door MaikelvdBeek
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 15:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= round($geld/$aantalleden, 0);
?>
 
D B

D B

12/11/2006 15:59:00
Quote Anchor link
OFFTOPIC:

@php newbie:volgens mij klopt jouw onderschrift bij je naam niet :)
 
K i p

K i p

12/11/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Wel, het is een redirect :-P Anders was het meer dan 15 karakters :-P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/11/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 12.11.2006 14:13:
@Robert: $query is geen query maar een result-set. $result is dus 100x duidelijker. Verder ontbreekt iedere vorm van foutafhandeling.


Wat betreft je 1e punt, kan ik niet anders zeggen, dan dat je gelijk hebt. Over de foutafhandeling:
Staat ook boven in het stukje, zonder controles ;)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Bierens schreef op 12.11.2006 15:59:
OFFTOPIC:

@php newbie:volgens mij klopt jouw onderschrift bij je naam niet :)


Hoezo niet? ph.chess-web.nl tik maar in in je browser.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.