geselecteerde gebruiker weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »
Jonas vermeulen

jonas vermeulen

12/08/2009 10:04:00
Quote Anchor link
hi,

ik heb een scriptje die alle gebruikers ophaalt uit de database, naast de gebruikers staat een selectievakje. ik zou graag hebben dat als het selectievakje aanstaat en als je dan op delete selected users klikt, de geselecteerde gebruikers onder de knop worden weergegeven. nu heb ik al het een en ander geprobeerd, maar het wil niet lukken. er is blijkbaar een structuur die ik over het hoofd zie denk ik.

mvg
Jonas

<!--sessie ophalen-->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


<!--opmaak html pagina-->
<html>
<head>
<title>current users </title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"><style type="text/css">
<!--
body,td,th {
font-family: Verdana, Geneva, sans-serif;
font-size: 11px;
color: #999999;
}
body {
background-color: #353535;
}
-->
</style></head>
<body bgcolor="#FFFFFF">
<h1>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//als sessie ok is, dan code uitvoeren
if ($_SESSION['user_logged_in'] == "admin") {


mysql_pconnect("sqlxxxxxxxxom","b1xxxxxxx09","gxxxxxxvxr") or die ("geen connectie naar mysql");
mysql_select_db("b10_3322909_yourgamerpage") or die ("geen database gevonden");

$query = "SELECT * FROM WROX_USER ";

$result = mysql_query( $query ) or die ("didn't query");

$numuser = mysql_num_rows( $result );

?>


<!--weergeven van het aantal gebruikers-->
</h1>
<h3>Huidige gebruikers in database</h3>
<p>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Er zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $numuser; ?>
gebruikers aanwezig in de database.<br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;lijst van de gebruikers in alfabetische volgorde:<br>
<br>

<!--users ophalen uit database-->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$queryc
="SELECT * FROM WROX_USER ORDER BY USER_ID";
$userlist=mysql_query($queryc) or die(mysql_error());
?>

<form action="storm8currentusers.php" method="POST">
<!--tabel tekenen-->
<center>
<table width="88%" border="1" bordercolor="#000000">
<tr>
<td width="20%" bgcolor="#2B2B2B">
<font size="2" color="#FFFFFF"><center>
army name
</font>
</center>
</td>
<td width="20%" bgcolor="#2B2B2B">
<font size="2" color="#FFFFFF"><center>
code
</font>
</center>
</td>
<td width="20%" bgcolor="#2B2B2B">
<font size="2" color="#FFFFFF"><center>
email
</font>
</center>
</td>
<td width="20%" bgcolor="#2B2B2B">
<font size="2" color="#FFFFFF"><center>
selected
</font>
</center>
</td>
</tr>

<!--tabel vullen-->

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
while ($userinfo = mysql_fetch_array($userlist)){
$army_name = $userinfo['ARMY_NAME'];
$selected = $army_name;    
if (isset($selected)){
    print($selected);
}

?>


<tr>
<td width="20%" bgcolor="#484848">
<center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userinfo['USERNAME']; ?>

</center>
</td>
<td width="20%" bgcolor="#484848">
<center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userinfo['CODE']; ?>

</center>
</td>
<td width="20%" bgcolor="#484848">
<center>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userinfo['EMAIL']; ?>

</center>
</td>
<td width="20%" bgcolor="#484848">
<center>

<label>
<input type="checkbox" name="selected" id="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $army_name?>
">
</label>
</center>
</td>
</tr>

<!--als niet toegestaan om pagina te zien-->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
}
}
else{
print "you are not allowed to view this page";
}


?>



</table>
<input type="submit" value="delete selected users" style="background-color: red;">
</form>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jonas vermeulen
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:45:12
 
Ben

Ben

15/08/2009 16:03:00
Quote Anchor link
iets van een loopje door al je users. bij het weergeven van je users plaats je overal een checkbox welke je een naam geeft (bijv: userid_$userId).

Vervolgens controleer je je postvalues als het formulier gesubmit wordt met iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
    if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
    {

        $queryStatement = "(";

        foreach($_POST as $key => $value
        {
            $currentUserData = explode("_", $key);
            if(isset($_POST["userid_".$currentUserData[1])
                $queryStatement .= $currentUserData[1].",";
        }

        
        $queryStatement .= ")";
        
        if($querStatement != "()")
        {

            if(mysql_query("DELETE FROM `table` WHERE `id` IN ".$queryStatement))
                echo "succesvol";
            else
            {
                echo "Er zit een fout in de query.. Deze query werd geprobeerd uit te voeren..:<br/>";
                echo "<tt>DELETE FROM `table` WHERE `id` IN ".$queryStatement."</tt>";
            }
        }

        else
        {
            echo "Geen checkboxen geselecteerd...";
        }
    }

?>


De code is niet getest maar het zou moeten werken als het zo even snel bekijk ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ben
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.