Get en Post dmv 1 link ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pim

Pim

04/02/2005 13:54:00
Quote Anchor link
Ik laat mbv een query de volgende tabel vullen.
Dit werkt goed, dmv het plaatje "vink.jpg" wordt wordt de goede rij in de database geupdate zodat het veld af op true wordt gezet.
Nu wil ik dat het veld initiaal een invoerveld wordt maar hoe kan ik dan de letter door sturen naar test2.php?

while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat)){
//echo tabel. link is om id door te geven naar test2.php

echo "<tr>
<td><a href=\"test2.php?id=" .$rij['id'] . "&initiaal=" .$rij['initiaal']."\"><img src='vink.jpg' width=20 border=0></a> </td>
<td>" . $rij['id'] . "</td>
<td>" . $rij['initiaal'] . "</td>
<td>" . $rij['af'] . "</td>
<td>" . $rij['datum'] . "</td>
<td>" . $rij['aannemer'] . "</td>
<td>" . $rij['item'] . "</td>
<td>" . $rij['probleem'] . "</td>
<td>" . $rij['oplossing'] . "</td>
</tr>";
}
echo '</table>';
?>

Zeg het maar als je liever de hele source ziet.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:10:06
 
Marijn

Marijn

04/02/2005 14:14:00
Quote Anchor link
je kan het met session's doen..
 
Legolas

Legolas

04/02/2005 14:31:00
Quote Anchor link
of verborgen veld :)
 
Pim

Pim

04/02/2005 14:36:00
Quote Anchor link
Dit is de code in test2.php wordt alleen dmv van query de rij geupdate en terug gelinkt naar dit bestand.
Zou een van jullie dmv van session of verborgen veld dit in mijn script willen zetten?
Ik ben al een paar dagen bezig en iedere keer als er iets lukt werkt er weer iets anders niet.

Ik hoop op jullie!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php

   // Maak verbinding met server

    // Selecteer database

    mysql_select_db ("pluumpje_helpdesk");


    // Maak query om titel en bericht behorend bij de juiste id op te halen

       $sql='SELECT * FROM helpdesk where af <> "true" order by id desc LIMIT 0, 30';
       //$sql='SELECT * FROM helpdesk where af<>true order by id desc LIMIT 0, 30';
    
    // Voer query uit

    $resultaat = mysql_query($sql) or die ("query mislukt");
    
    /* echoen het begin van de tabel */  
echo "<table width=100% bordercolor=black border=3>
  <tr bgcolor=white>
    
    <td width=5%>&nbsp;</td>
    <td width=5%>id</td>
    <td width=5%>Initiaal</td>
    <td width=5%>Af</td>
    <td width=15%>Datum</td>
    <td width=10%>Melder</td>
    <td width=15%>Item</td>
    <td width=20%>Probleem</td>
    <td width=20%>Oplossing</td>
  </tr>"
;

while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat)){
//echo tabel. link is om id door te geven naar test2.php
echo "<tr>

<td><a href=\"test2.php?id="
.$rij['id'] . "&initiaal=" .$rij['initiaal']."\"><img src='vink.jpg' width=20 border=0></a>  </td>
    <td>"
. $rij['id'] . "</td>
    <td>"
. $rij['initiaal'] . "</td>
    <td>"
. $rij['af'] . "</td>
    <td>"
. $rij['datum'] . "</td>    
    <td>"
. $rij['aannemer'] . "</td>
    <td>"
. $rij['item'] . "</td>
    <td>"
. $rij['probleem'] . "</td>
    <td>"
. $rij['oplossing'] . "</td>
</tr>"
;
}

echo '</table>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.