Get ID uit adresbalk... fout in code?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin Stoove

Kevin Stoove

31/01/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
 
include ('config.php');

$query = "SELECT * FROM members ORDER BY nickname WHERE id ='" .  $_GET['id'] . "'";
$info =mysql_query($query) or die ("Unable to read database!");

while ($gegeven = mysql_fetch_object($info)) {

echo "
$gegeven->name<br>
$gegeven->nickname<br>
$gegeven->country<br>
"
;

}


?>


Wat is hier fout aan? Het moet iets met de ID functie binnen SELECT zijn, want als ik dat weghaal werkt het wel. Alleen laat hij dan alles zien... :S
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:53:19
 
Mitch X

Mitch X

31/01/2005 20:55:00
Quote Anchor link
Wat doet ie niet?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

31/01/2005 20:55:00
Quote Anchor link
$query = "SELECT * FROM members ORDER BY nickname WHERE id ='$_GET['id']'";

en zo? :x
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

31/01/2005 20:56:00
Quote Anchor link
@ Mitch

Dat is juist het vage... hij geeft continu aan "Unable to read database!"

En volgens mij heb ik het toch echt goed gedaan zo... :S
Gewijzigd op 31/01/2005 20:57:00 door Kevin Stoove
 
Kevin Stoove

Kevin Stoove

31/01/2005 20:57:00
Quote Anchor link
@ DaeDaluz

Nee dan krijg ik deze error:

Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /var/www/html/clansite/cod/memberinfo.php on line 5
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.