_GET

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 16:49:00
Quote Anchor link
ik zoek een betere manier / veiligere
voor dit:
ik zoek iets zonder array`s wat wel veilig is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($_GET['a'] != ""){
include("{$_GET['a']}.php");
}

else include("home.php");
?>


kan iemand mij helpen ? groetjes thymen
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 22:47:54
 
GaMer B

GaMer B

23/02/2009 16:50:00
Quote Anchor link
En waarom nou geen array's?
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 16:51:00
Quote Anchor link
anders staat het helemaal vol met array`s
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/02/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Met dat in je achterhoofd zou ik een andere hobby overwegen...
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 16:55:00
Quote Anchor link
waarom ?
ik wil een stuk of 50 pagina`s dan heb ik in 1pagina
dus bla,bla,bla,bla,
x50
volgens mij
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/02/2009 16:58:00
Quote Anchor link
http://phphulp.nl/php/tutorials/8/310/622/

Kijk hier eens, heb je waarschijnlijk wel wat aan.
Je kan ook nog met een database gaan werken, mogelijkheden zijn onbeperkt.
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$toegestaan=array("pagina1","pagina2","pagina3","pagina4","pagina5","pagina6");


maarja als je site ooit een keer groot word zoals ( phphulp.nl )
dan heb je 1000 array`s?
of ben ik nou gek? vast wel :P

ik zoek gewoon iets veiligs zonder array`s of iframe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen akker
 
B a s
Beheerder

B a s

23/02/2009 17:04:00
Quote Anchor link
Bij PHPhulp komt data uit een database.. Dus hier wordt op een ID nummer gechecked, wat je heel makkelijk kunt beveiligen door te checken of het een nummer is en of het wordt gevonden in de database..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/02/2009 17:05:00
Quote Anchor link
@thymen

Maar phphulp bestaat uit een vast aantal pagina's. -> Het enige wat veranderd is de waarde in de URL (bijv ?cat=1&id=61494) deze waarden worden gebruikt maar het is op het forum zelf steeds showtopic.php die wordt aangeroepen. Alleen andere parameters worden meegegeven.
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 17:05:00
Quote Anchor link
dus
@bas kreleger

elke keer als je een pagina wilt toevoegen aan je site
moet er iets in de db aanworden gemaakt?

hmmm...
maar hoe moet ik dat dan doen.
ik heb een index en een meerdere aantal pagina`s
dus niet alleen "showtopic.php" zeg maar
Gr Thymen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen akker
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Wat is dit voor vreemde schrijfwijze?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("{$_GET['a']}.php");
?>

Gewoon simpel houden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include($_GET['a'] . '.php');
?>
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 17:09:00
Quote Anchor link
dankje SanThe

maar dan heb ik nog steeds als ik wat raars achter de url zet bijf een (shell)
function include bla not found
dan heb ik liever gewoon home.php
 
Frank

Frank

23/02/2009 17:14:00
Quote Anchor link
je kan toch eerst controleren of het bestand bestaat?
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 17:20:00
Quote Anchor link
file_exists()

ik weet niet hoe ik die moet doen
 
Max S

Max S

23/02/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

if(isset($_GET['a']))
{

     if(file_exists($_GET['a'] . '.php')
     {

          include $_GET['a'] . '.php';
      }

     else
    {
         include 'home.php';
     }
}

else
{
     include 'home.php';
}

?>


Bedoel je zoiets?
Niet getest btw
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 17:39:00
Quote Anchor link
ja zo iets je ik krijg hem alleen niet aan de praat lijn6 geeft een error
 
B a s
Beheerder

B a s

23/02/2009 18:01:00
Quote Anchor link
thymen je kunt zelf ook ff gaan debuggen.. mist een )...

En ik zou ook een extra match over $_GET['a'] gooien om te zien of het wel alleen cijfers / letters zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (isset($_GET['a']) && preg_match('/^[a-z0-9]+$/i', $_GET['a']))
{

    // ...
}
?>
 
Thymen akker

thymen akker

23/02/2009 20:47:00
Quote Anchor link
ja sorry ik moest even naar gitaar les
dankje bas ;)
 
Max S

Max S

24/02/2009 14:40:00
Quote Anchor link
@Bas,

Waarom zou je dat erbij zetten?
Met windows zelf kan je zoiezo al geen bepaalde karakters gebruiken in een naam van een bestand.
En wat maakt het uit of ze wel of niet karakters in de URL hebben, als dat bestand niet bestaat krijgen ze gewoon een 404 error... toch?
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

24/02/2009 14:49:00
Quote Anchor link
Dit kan toch zonder een array :| :p

Je kan met file_exists werken (zoals hierboven al is genoemd).
Wat hier helaas mee is, is dat iemand bij AL je bstanden kan.

Dit kun je voorkomen met een array, of door iets herkenbaars in de URL te zetten. Bv. eindigen met _web.php. Controleer met substr of het wel eindigt op _web.php, en alleen dan kan je hem opvragen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.