get_defined_functions ()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

17/03/2007 11:38:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een classe die classes implementeerd en aan de hand van de functie namen en argumenten een link creeerd zodat de functie kan worden aangeroepen.
Maar als ik een classe include via een __autoload functie die ik zelf heb geschreven weet ik niet hoe ik nou alle functie's eruit kan halen? Of weet iemand anders daar een slim trucje voor?

BVD,

Marcel
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:37:33
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

17/03/2007 13:03:00
Quote Anchor link
ik ben al een stapje verder uiteindelijk is het mij toch gelukt om alle methoden uit een class the halen, maar nou moet ik de argumenten nog hebben. Iemand idee'en?
 
K i p

K i p

17/03/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Misschien kan je posten wat je tot nu toe hebt. Kan ons ook op ideeën brengen.
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

17/03/2007 13:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
<?php
/********class structure*************************
 *
 *            userclass
 *                -logincheck
 *                -loginform
 *                -logout
 *            directoryclass
 *                -rmdir
 *                -editdir
 *                -mkdir
 *            fileclass
 *                -rmfile
 *                -editfile
 *                -mkfile
 *            builder
 *                -__construct
 *                -readclasses
 *                -stringcheck
 *                -numbers
 *                -dir
 *                -file
 *
 ************************************************/

// change this, if this code isn't "higher" than ALL classfiles

define("CLASS_DIR", dirname(__FILE__));

class builder{
    
        public $error = 0;
        
    
        public function __construct(){
            
            $this->searchclasses("/classes");
            
        }

        
        /**
         * search for clases to load
         *
         * @uses __autoload
         * @uses dir()
         * @uses getfunctions()
         * @param  $sub string
         */

        public function searchclasses($sub = "/"){
            
            $classes = array();
            $classes = $this->file(CLASS_DIR.$sub);
        
            foreach ( $classes AS $value){
                
                $functions = array();
                $class        = array();
                $this->__autoload($value);
                
                $functions = $this->getfunctions(CLASS_DIR.$sub."/".$value);
                
                foreach ($functions AS $value2){
                
                    $class[ $value2 ] = $this->get_method_arg($value, $value2);
                    var_dump($class);
                }
                
                
                
            }
            
            
        }

        
        

        public function getfunctions($file){
            /** class name is name.class.php*/
            
            $arr = file($file);
              foreach ($arr as $line)
               {

              
                   if (ereg ('function ([_A-Za-z0-9]+)', $line, $regs))
                       $arr_methods[] = $regs[1];
               }

           return $arr_methods;
            
        }

        
        public function get_method_arg($class, $function){
            $exp = explode(".", $class);
            
            return func_num_args( $exp[0]);
            
        }

        
        
        /**
         * autoload classes (no need to include them one by one)
         *
         * @uses classFolder()
         * @param $className string
         */

        public function __autoload($className) {
               $folder = $this->classFolder($className);
               
               if(file_exists($folder.$className)){
                /*MAMP BUG*/
                   $folder = str_replace("/Applications/MAMP/htdocs/", "", $folder);
                 
                   $path = $folder.$className;
               include($folder.$className);
              
               }
               
           }


        /**
         * search for folders and subfolders with classes
         *
         * @param $className string
         * @param $sub string[optional]
         * @return string
         */

        function classFolder($className, $sub = "/") {
                   $dir = dir(CLASS_DIR.$sub);
                   
                   if(file_exists(CLASS_DIR.$sub.$className))
                   return CLASS_DIR.$sub;

                   while(false !== ($folder = $dir->read())) {
                       
                   if($folder != "." && $folder != ".." && $folder != ".DS_Store") {
                       
                       if(is_dir(CLASS_DIR.$sub.$folder)) {
                           
                           $subFolder = $this->classFolder($className, $sub.$folder."/");
              
                           if($subFolder)    return $subFolder;
                                         
                       }
                       
                   }
                   
               }

               
               $dir->close();
               return false;
        }

        
        
        
        public function stringcheck(){
            
        }

        
        
        public function numbers(){
            
        }

        
        
        public function dir($dir){
            /* This function read all dir's */    
            
                $array = array();
                
                 if($handle = opendir( $dir ) )
                 {

                     
                      while ( ( $file = readdir( $handle ) ) !== false)
                      {

                          
                               if ( is_dir( $dir.$file ) )
                               {

                                  
                                       
                                               array_push( $array, $dir.$file);
                                            
                               }
                              
                         }  
                 }

                 else
                 {
                         $this->error = 2;
                         $this->print_error();
                 }
            
                 @
closedir( $dir );    
                 
                 return $array;
                     
        }

        
        
        public function file($dir){
            
                if( $handle = opendir ( $dir ) )
                    {

                            
                        $files = array();
                            
                            while ( ( $file = readdir( $handle  ) ) !== FALSE )
                            {

                                    
                                
                                if($file != '..' && $file != "." && $file != ".DS_Store"){
                                    
                                    array_push($files, $file);
                                    
                                }
                                                                                
                                
                                
                            }
                                
                        
                            
                        
                        }

                        else
                        {
                            
                            $this->error = 3;
                            $this->print_error();
                            
                        }
                        
                        @
closedir( $dir );
                
                    return $files;
            
        }

        
        
        public function print_error(){
            
            echo $this->error;
            exit();
            
        }
        
    
    
}


$obj = new  builder();


?>


er zitten nog wat var_dump en echo's tussen maar dat is alleen maar voor het debuggen
Edit:
De output is ook wel handig dacht ik zo(A) array(1) { ["rmdir"]=> int(2) } array(2) { ["rmdir"]=> int(2) ["mkdir"]=> int(2) } array(3) { ["rmdir"]=> int(2) ["mkdir"]=> int(2) ["editdir"]=> int(2) } array(1) { ["rmfile"]=> int(2) } array(2) { ["rmfile"]=> int(2) ["mkfile"]=> int(2) } array(3) { ["rmfile"]=> int(2) ["mkfile"]=> int(2) ["editfile"]=> int(2) } array(1) { ["ReadMessage"]=> int(2) } array(2) { ["ReadMessage"]=> int(2) ["EditMessage"]=> int(2) } array(3) { ["ReadMessage"]=> int(2) ["EditMessage"]=> int(2) ["AddMessage"]=> int(2) } array(4) { ["ReadMessage"]=> int(2) ["EditMessage"]=> int(2) ["AddMessage"]=> int(2) ["DeleteMessage"]=> int(2) } array(5) { ["ReadMessage"]=> int(2) ["EditMessage"]=> int(2) ["AddMessage"]=> int(2) ["DeleteMessage"]=> int(2) ["phphighlite_replace"]=> int(2) } array(6) { ["ReadMessage"]=> int(2) ["EditMessage"]=> int(2) ["AddMessage"]=> int(2) ["DeleteMessage"]=> int(2) ["phphighlite_replace"]=> int(2) ["phphighlite"]=> int(2) } array(7) { ["ReadMessage"]=> int(2) ["EditMessage"]=> int(2) ["AddMessage"]=> int(2) ["DeleteMessage"]=> int(2) ["phphighlite_replace"]=> int(2) ["phphighlite"]=> int(2) ["ubb_code"]=> int(2) }

ik heb 3 classes, GuestBook deze heeft functie's zonder argumenten, File deze heeft file handling methoden, en dus ook argumenten, directory class heeft ook argumenten, maar hij weergeeft overal int(2)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cyberboy fdsafds
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

17/03/2007 13:24:00
Quote Anchor link
ik ontdek net dat ik helemaal verkeerd loop te zoeken! Ik moet namelijk dit hebben
function test($1,$2)
eenphpfunctie(test) die een array returnd met [0]=>$1, [1]=>$2
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

17/03/2007 13:44:00
Quote Anchor link
oke, waarschijnlijk kun je de argumenten zo niet krijgen, en aangezien nog niemand gereageerd heeft neem ik aan dat jullie het ook niet weten. Dus ik ben naar een andere oplossing gaan zoeken, en in subclassfuncties worden geen waarden meegegeven, maar die worden opgehaald door $_GET of $_POST, Maar nou moet ik zorgen want ik heb een array met de class name en functie's dat als bijvoorbeeld ?class=GuestBook&func=read dat hij $obj = new Guestbook(); $obj->read doet.

BVD!
 
Jelmer -

Jelmer -

17/03/2007 14:50:00
Quote Anchor link
... en dat is dan weer niet zo moeilijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$class
= $_POST['class'];
$method = $_POST['method'];

$object = new $class();

if(function_exists(array($object, $method)) {
   $object->$method();
}

?>


En een lijst van alle methods kan je wel via de Reflection API krijgen, of gewoon get_class_methods.
 
Cyberboy fdsafds

Cyberboy fdsafds

17/03/2007 16:19:00
Quote Anchor link
Wie kan mij verder helpen, want het wordt er niet beter op:S
Hij leest keurig alle bestanden uit naar classes en de functie's in de classes.
Dan zou hij moeten kijken of een classe en functie bestaat en dan aanroepen als dat zo is.
En bij het laatst deel blijf ik hangen, ojah en wie heeft er een betere oplossing om naar de functie's te zoeken in de classe dan een reggex?
Zover ben ik tot nu toe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
<?php
/********class structure*************************
 *
 *            userclass
 *                -logincheck
 *                -loginform
 *                -logout
 *            directoryclass
 *                -rmdir
 *                -editdir
 *                -mkdir
 *            fileclass
 *                -rmfile
 *                -editfile
 *                -mkfile
 *            builder
 *                -__construct
 *                -readclasses
 *                -stringcheck
 *                -numbers
 *                -dir
 *                -file
 *
 ************************************************/

// change this, if this code isn't "higher" than ALL classfiles

define("CLASS_DIR", dirname(__FILE__));

class builder{
    
        public $error = 0;
        public $classfunc = array();
        public $rootpath ;
        
        
        /**
         * __construct search classes and call the method if the method is called
         * @uses searchclasses
         *
         */

        
        public function __construct($rootpath){
            $this->rootpath = $rootpath;
            
            $this-> classfunc = $this->searchclasses("/classes");
            $class = $_GET['class'];
            $function = $_GET['func'];
            
            if(in_array($function, $this->classfunc[$class])){
                /*roep de functie aan uit de juiste classe*/
                
            }
            
        }

        
        /**
         * search for clases to load
         *
         * @uses __autoload
         * @uses dir()
         * @uses getfunctions()
         * @param  $sub string
         */

        public function searchclasses($sub = "/"){
            
            $classes = array();
            $classes = $this->file(CLASS_DIR.$sub);
            $class   = array();
            
            foreach ( $classes AS $value){
                
                $functions = array();
                $exp = explode(".", $value);
                
                $this->__autoload($value);
                
                $functions = $this->getfunctions(CLASS_DIR.$sub."/".$value);
                $class[$exp[0]]= $functions;
                    
                
            }

            
               return $class;
            
        }

        
        
        /**
         * searching for methods names
         *
         * @param $file
         * @return methods
         */

        public function getfunctions($file){
            /** class name is name.class.php*/
            
            $arr = file($file);
              foreach ($arr as $line)
               {

              
                   if (ereg ('function ([_A-Za-z0-9]+)', $line, $regs))
                       $arr_methods[] = $regs[1];
               }

           return $arr_methods;
            
        }

        

        
        /**
         * autoload classes (no need to include them one by one)
         *
         * @uses classFolder()
         * @param $className string
         */

        public function __autoload($className) {
               
               
               if(file_exists("classes/".$className)){
                
                   
                 
                   $path = $this->rootpath."classes/".$className;
                   
                  include($path);
              
               }
               
           }


        /**
         * search for folders and subfolders with classes
         *
         * @param $className string
         * @param $sub string[optional]
         * @return string
         */

        function classFolder($className, $sub = "/") {
                   $dir = dir(CLASS_DIR.$sub);
                   
                   if(file_exists(CLASS_DIR.$sub.$className))
                   return CLASS_DIR.$sub;

                   while(false !== ($folder = $dir->read())) {
                       
                   if($folder != "." && $folder != ".." && $folder != ".DS_Store") {
                       
                       if(is_dir(CLASS_DIR.$sub.$folder)) {
                           
                           $subFolder = $this->classFolder($className, $sub.$folder."/");
              
                           if($subFolder)    return $subFolder;
                                         
                       }
                       
                   }
                   
               }

               
               $dir->close();
               return false;
        }

        
        
        
        public function stringcheck(){
            
        }

        
        
        public function numbers(){
            
        }

        
        /**
         * scans the directory for subdirectories
         *
         * @param $dir
         * @return array with directories
         */

        public function dir($dir){
            /* This function read all dir's */    
            
                $array = array();
                
                 if($handle = opendir( $dir ) )
                 {

                     
                      while ( ( $file = readdir( $handle ) ) !== false)
                      {

                          
                               if ( is_dir( $dir.$file ) )
                               {

                                  
                                       
                                               array_push( $array, $dir.$file);
                                            
                               }
                              
                         }  
                 }

                 else
                 {
                         $this->error = 2;
                         $this->print_error();
                 }
            
                 @
closedir( $dir );    
                 
                 return $array;
                     
        }

        
        /**
         * looking for files in the directory
         *
         * @param  $dir
         * @return array with files
         */

        public function file($dir){
            
                if( $handle = opendir ( $dir ) )
                    {

                            
                        $files = array();
                            
                            while ( ( $file = readdir( $handle  ) ) !== FALSE )
                            {

                                    
                                
                                if($file != '..' && $file != "." && $file != ".DS_Store"){
                                    
                                    array_push($files, $file);
                                    
                                }
                                                                                
                                
                                
                            }
                                
                        
                            
                        
                        }

                        else
                        {
                            
                            $this->error = 3;
                            $this->print_error();
                            
                        }
                        
                        @
closedir( $dir );
            
                    return $files;
            
        }

        
        /**
         * prints the error number
         *
         */

        public function print_error(){
            
            echo $this->error;
            exit();
            
        }
        
    
    
}


$obj = new  builder('/websitebuilder06/admin/');


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.