gezocht: backup and restore script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jonathan hoyer

jonathan hoyer

16/08/2011 22:29:03
Quote Anchor link
ik ben opzoek naar een sript dat lijkt op
phpmybackuppro.net
alleen dan dat ik een schema kan maken dat ie elke 2 uur een back up maakt en op de server set en naar me mail stuurt
en dat ik van uit het zelfde script de database kan reseten naar de vorige 2 uur
wie kan me helpen
Gewijzigd op 16/08/2011 22:29:27 door Jonathan hoyer
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 03:54:19
 
Write Down

Write Down

16/08/2011 23:44:05
Quote Anchor link
Bekijk eens bij de documentation "SCHEDULED_BACKUPS".
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

17/08/2011 09:43:19
Quote Anchor link
heb ik gedaan dan krijg ik dit scriptje wat ik moet toevoegen aan een bestaande php maar dan werkt het nog steets niuet
<PHP>?php
// This code was created by phpMyBackupPro v.2.1
// http://www.phpMyBackupPro.net
$_POST['db']=array("information_schema", "user", "test", );
$_POST['tables']="on";
$_POST['data']="on";
$_POST['drop']="on";
$_POST['zip']="zip";
$period=(3600*24)/24;
$security_key="61dec5e49c76b9eca5f4aa9b34b2d42e";
// This is the relative path to the phpMyBackupPro v.2.1 directory
@chdir("../phpMyBackupPro/");
@include("backup.php");
?></php>
Gewijzigd op 18/08/2011 11:50:22 door jonathan hoyer
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

18/08/2011 11:50:55
Quote Anchor link
wat moet ik doen om dit script werkend te krijgen
 
PHP Scripter

PHP Scripter

18/08/2011 16:40:09
Quote Anchor link
Je opent je document waar de bovenstaande code in staat, dan doe je CTRL + a, daarna CTRL + X, daarna CTRL + S en daarna ALT + F4. Snappie?





Just a joke! Welke foutmelding krijg je of waar je loop je tegen aan?
Gewijzigd op 18/08/2011 16:40:23 door PHP Scripter
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/08/2011 17:22:36
Quote Anchor link
dat gaat dan ook niet werken. backups maak je niet met behulp van php maar met behulp van een shelscript welke je dan in een cronjob aanbid.
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

19/08/2011 00:11:27
Quote Anchor link
ik krijg geen foutmelding
maar ik heb nu dit sript een eigen naam gegeven schema.php
nu moet ik elke x als ik een backup wil maken het naar deze pagina gaan om hem te activeren
ik gebruik een agenda dat opgeslagen wordt in de database dat draait allemaal op javascript
dus kan de code ook niet include bij een pagina die elke x gerefresht word dat ie elke x de backup geactiveerd word
hoe zorg ik er voor dat dit script zelf draainde is en neit elke x hoef te starten
 
Write Down

Write Down

19/08/2011 01:19:59
Quote Anchor link
Ik zou gewoon is zoeken naar een ander script. Misschien is dit wat?
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

20/08/2011 03:10:41
Quote Anchor link
kan ik niet het php script in een crojob zetten?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/08/2011 09:26:34
Quote Anchor link
Ja, dat kan.
Gewijzigd op 20/08/2011 09:27:34 door - Ariën -
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/08/2011 10:02:42
Quote Anchor link
Jonathan hoyer op 20/08/2011 03:10:41:
kan ik niet het php script in een crojob zetten?


Dat kan maar, welk nu heeft dat?
Antwoord: geen

backupen doe je door in het shell-script de juiste backup tools aan te roepen, daar komt geen php bij om de hoek kijken!!
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

20/08/2011 10:10:51
Quote Anchor link
Via de cronjob activeert ie dan toch de hele tijd het script ? Of heb ik dit mis
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/08/2011 12:05:52
Quote Anchor link
Wat versta je onder: 'hele tijd'? Cronjobs kan je op elke gezette tijdstip of interval instellen.

Ik geloof dat je dan
00 /2 * * * moet gebruiken.
Gewijzigd op 20/08/2011 12:06:09 door - Ariën -
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

20/08/2011 12:11:12
Quote Anchor link
Hoe stel ik de cronjob in ? Welke Command moet ik gebruiken
Ik bedoel met hele tijd om het uur
Nu had ik het volgende geprobeerd */30 * * * php www.url.nl/test.php
Maar nu activeert het stipt niet

Toevoeging op 20/08/2011 12:19:33:

Jonathan hoyer op 20/08/2011 12:11:12:
Hoe stel ik de cronjob in ? Welke Command moet ik gebruiken
Ik bedoel met hele tijd om het uur
Nu had ik het volgende geprobeerd */30 * * * php www.url.nl/test.php
Maar nu activeert het stipt niet


en bij deze command krijg ik deze error Could not open input file
ligt dit aan me script
Gewijzigd op 20/08/2011 12:32:26 door jonathan hoyer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/08/2011 22:47:38
Quote Anchor link
Nee, je moet een volledig pad gebruiken, geen URL.

Indien URL, gebruik dan geen php maar wget.
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

21/08/2011 22:53:20
Quote Anchor link
Werkt ook niet het script laad wel
Maar doet voor de rest niks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 22:54:43
Quote Anchor link
Wat gebeurt er als je het script handmatig runt?
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

21/08/2011 23:06:56
Quote Anchor link
Dan maakt het een Backup van me database
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 23:11:22
Quote Anchor link
En als je het via cron runt, doet hij niks. Geen errors oid in je mail of logfiles?

Welke cron-command heb je?
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

22/08/2011 10:40:57
Quote Anchor link
Ik gebruik nu het Command php var/www/mijdomijn.nl/stipt.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2011 10:43:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php /var/www/mijdomijn.nl/stipt.php

Dit zal beter werken.

Of als je de boel wilt ook nog wilt loggen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php /var/www/mijdomijn.nl/stipt.php > /var/www/mijdomijn.nl/cron_log.txt
Gewijzigd op 22/08/2011 10:45:37 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.