Gezocht bug fixer!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Bob Marijnes

Bob Marijnes

01/12/2010 09:21:18
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een kleine bugje op mijn forum.
Sinds het de eerste is van deze nieuwe maand komen mijn forum berichten niet meer onderaan testaan maar boven aan, erg vervelend ik kan er zelf niet meer uit wellicht is er hier iemand die dit even voor mij kan doen voor een bedrag van 45 euro.

Stuur me dan even een PB.

Met vriendelijke groeten,
Bob
Gewijzigd op 01/12/2010 09:36:15 door Bob Marijnes
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 21:59:16
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/12/2010 09:29:05
Quote Anchor link
Hoe lang draait het forum al?
Is het een zelf gemaakt forum of een kant en klare (welke/waar vandaan)?

Inkopper: lijkt er op dat er met de sortering iets niet goed gaat.
Plaats eventueel wat code (tussen code-tags), zodat er naar gekeken kan worden.
 
Bob Marijnes

Bob Marijnes

01/12/2010 09:33:00
Quote Anchor link
Hier de code, is redelijk vieze code ben bezig momenteel een nieuw forum te bouwen, maarja daar ben ik nog niet mee klaar en heb nu een tijdelijke oplossing nodig voor mijn gebruikers, en ben daarom bereid te betalen,

De code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
<?php

    if(isset($_GET['x'])){
        $_GET['x'] = mysql_real_escape_string($_GET['x']);
    }

    
    if(isset($_GET['p'])){
        $_GET['p'] = mysql_real_escape_string($_GET['p']);
    }

    
    if(isset($_GET['id'])){
        $_GET['id'] = mysql_real_escape_string($_GET['id']);
    }


    $dbresb        =    mysql_query("SELECT forum_id, id, login, titel, message, DATE_FORMAT(time,'%d/%m/%Y %H:%i') as time FROM `topic` WHERE `id`='{$_GET['x']}'");
    $topic        =    mysql_fetch_object($dbresb);
    $message    =    ubb($topic->message);
    $dbresc        =    mysql_query("SELECT * FROM `gebruiker` WHERE `login`='{$topic->login}'");
    $login1        =    mysql_fetch_object($dbresc);
    $dbresd        =    mysql_query("SELECT * FROM `gebruiker` WHERE UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`online`) < 300 AND `login`='{$login1->login}'");
    $controlle    =    mysql_num_rows($dbresd);
        
        if($login1->avater == ""){
        $avater        =    "/images/avater.jpg";
        }
else {
        $avater        =    $login1->avater;
        }

    
        if($controlle == 1){
        $status    =    "Online";
        }
else {
        $status    =    "Offline";
        }

    
        if($_GET['actie'] == "delete"){
        $dbres    =    mysql_query("SELECT login, topic_id FROM `topic_replay` WHERE `id`='{$_GET['id']}'");
            if($topic = mysql_fetch_object($dbres)){
                if($topic->login == $data->login || $data->level == 3){
                mysql_query("UPDATE `topic` SET `replays`=`replays`-'1' WHERE `id`='{$topic->topic_id}'");
                mysql_query("DELETE FROM `topic_replay` WHERE `id`='{$_GET['id']}'");
                
                $sql = mysql_query("SELECT forum_id FROM topic WHERE id = '".$topic->topic_id."'");
                
                $or_topic = mysql_fetch_object($sql);
                
                echo 'Reply verwijderd.<br />
                        <a href="forum-topic.php?x='
.$topic->topic_id.'" style="text-decoration: none;" class="whitetext">Ga terug naar het topic</a>';
                //echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0\" URL=\"http://http://www.zweinsteinonline.nl/ingame/forum-topic.php?x={$topic->topic_id}\">";
                //exit;

                }
            }
        }

    if(!isset($_GET['actie'])){
    ?>

    
    <table class="view-topic">
        <tr class="topic-title">
            <td colspan="2">
            <strong>&nbsp;<?php echo $topic->titel; ?></strong>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="subtitle" colspan="2" style="padding:0; spacing:0;">
            <table class="info-box-table">
                <tr class="info-box">
                    <td align="right" width="20">
                    <img src="/images/user.png" width="18" height="16" border="0">
                    </td>
                    <td width="240" align="left">
                    <a href="speler-profiel.php?x=<?php echo $login1->login; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><strong><?php echo $login1->login; ?></strong></a>
                    (<?php echo $login1->posts; ?> posts)
                    </td>
                    <td align="left" width="115">
                    <?php echo $topic->time; ?>
                    </td>
                </tr>
            </table>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td class="maintxt" align="center" valign="top" width="120">
            <a href="speler-profiel.php?x=<?php echo $login1->login; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><img src="<?php echo $avater; ?>" width="100" height="100" border="0"></a>
            <br />
            </td>
            <td class="maintxt" align="left" valign="top" width="480">
            <?php echo $message; ?>
            </td>
        </tr>
    
    
    <?php
    
    $begin
        =    ($_GET['p'] >= 0) ? $_GET['p']*9 : 0;
    $dbresa        =    mysql_query("SELECT id, login, message, DATE_FORMAT(time,'%d/%m/%Y %H:%i') as time FROM `topic_replay` WHERE `topic_id`='{$_GET['x']}' ORDER BY `time` LIMIT $begin,9");
    
    $check_exist = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM active_topics WHERE usrid = '".$_SESSION['uid']."' AND topid = '".$topic->id."'"));
    
    if($check_exist >0){
        
    }
else {
        
    $result = mysql_query("INSERT INTO active_topics (usrid,topid,frmid,date) VALUES ('".$_SESSION['uid']."','".$topic->id."','".$topic->forum_id."',now())")or die(mysql_error());
    
    }

    
    ?>

    
    
    
    <?php
    
        while($replay = mysql_fetch_object($dbresa)){
        $dbres1        =    mysql_query("SELECT `login`,`posts`,`avater`,UNIX_TIMESTAMP(`online`) AS `online`,0 FROM `gebruiker` WHERE `login`='{$replay->login}'");
        $login1        =    mysql_fetch_object($dbres1);
        $message    =    ubb($replay->message);
    
            if($login1->online + 300 > time()){
            $status    =    "Online";
            }
else {
            $status    =    "Offline";
            }

    
        if($login1->avater == ""){
        $avater        =    "/images/avater.jpg";
        }
else {
        $avater        =    $login1->avater;
        }

    

    ?>

    
        <tr>
            <td class="subtitle" width="275" colspan="2" style="padding:0; spacing:0;">
            <table class="info-box-table">
                <tr class="info-box">
                    <td align="right" width="20">
                    <img src="/images/user.png" width="18" height="16" border="0">
                    </td>
                    <td width="200" align="left">
                    <a href="speler-profiel.php?x=<?php echo $login1->login; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><strong><?php echo $login1->login; ?></strong></a>
                    (<?php echo $login1->posts; ?> posts)
                    </td><td width="40"><?php if($data->level == 3){ ?><a href="forum-topic.php?actie=delete&id=<?php echo $replay->id; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><img src="/images/delete.png" border=0 width="16" height="16" /></a><?php }  if($data->level == 3 || ($_SESSION['login'] == $login1->login)){ ?><a href="forum-newtopic.php?actie=edit&type=reply&id=<?php echo $replay->id; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><img src="/images/edit.png" border=0 width="16" height="16" /></a><?php } ?></td>
                
                    <td width="115">
                    <?php echo $replay->time; ?>
                    </td>
                </tr>
            </table>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td valign="top" width="120">
            <a href="speler-profiel.php?x=<?php echo $login1->login; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><img src="<?php echo $avater; ?>" width="100" height="100" border="0"></a>
            <br /><b></b>
            </td>
            <td class="maintxt" valign="top" width="275">
            <?php echo $message; ?>
            </td>
        </tr>
    
    <?php
    
        }
    
    ?>

    
    </table>
    <table align="center" width="275">
    
    <?php
    
    $dbres
        =    mysql_query("SELECT * FROM `topic_replay` WHERE `topic_id`='{$_GET['x']}'");
    
        if(mysql_num_rows($dbres) > 9){
        echo "<tr><td class=\"maintxt\" align=\"center\" colspan=\"4\">";
    
            if($begina/9 == 0){
            echo "<<</font>";
            }
else {
            echo "<a href=\"forum-topic.php?id={$_GET['id']}&x={$_GET['x']}&p=". ($begina/9-1) ."\" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><<</a>";
            }

    
            for($i=0; $i<mysql_num_rows($dbres)/9; $i++){
            echo " <a href=\"forum-topic.php?id={$_GET['id']}&x={$_GET['x']}&p=$i\" style='text-decoration: none;' class='whitetext'>". ($i+1) ."</a> ";
            }

    
            if($begina+9 >= mysql_num_rows($dbres)) {
            echo ">>";
            }
else {
            echo "<a href=\"forum-topic.php?id={$_GET['id']}&x={$_GET['x']}&p=". ($begina/9+1) ."\" style='text-decoration: none;' class='whitetext'>>></a>";
            }

    
        echo "&nbsp; </td></tr><tr>";
        }

    
    ?>

    
    </table>
    
    <?php
    }
    ?>

    <table width="275">
        <tr>
            <td colspan="2"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2" align="center"></td>
        </tr>
    
    <?php
    
        if($data->level == 3 OR $topic->soort != 2){
    
    ?>

    
        <tr>
            <td width="300" ><table><tr><td><img src="/images/new_topic.png" /></td><td><a href="forum-newtopic.php?z=<?php echo $topic->id; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><strong>Reageren</strong></a></td></tr></table></td><td class="maintxt" width="300" align="center"><table><tr><td><img src="/images/forum.png" /></td><td><a href="forum-board.php?x=<?php echo $topic->forum_id; ?>" style='text-decoration: none;' class='whitetext'><strong>Terug naar forum</strong></a></td></tr></table></td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>
    </table>
    
    <?php
    
        } else {
    
    ?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

01/12/2010 09:34:02
 
Bob Marijnes

Bob Marijnes

01/12/2010 09:36:02
Quote Anchor link
Klopt excuus heb ik hier een typ fout gemaakt, heb me post ge-edit.
 
Chris -

Chris -

01/12/2010 09:39:35
Quote Anchor link
Wat is de URL naar de site? Dan kunnen we kijken hoe het er uitziet..
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/12/2010 09:40:08
Quote Anchor link
Wat voor datatype heeft de kolom time?
Ik vermoed dat dit werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
//regel 94
$dbresa        =    mysql_query("SELECT id, login, message, DATE_FORMAT(time,'%d/%m/%Y %H:%i') as format_time FROM `topic_replay` WHERE `topic_id`='{$_GET['x']}' ORDER BY `time` LIMIT $begin,9");
?>

Je moet dan in je code wel format_time gebruiken i.p.v. time (je maakt er nu eerst een datum van waarop gesorteerd wordt. Hierdoor sorteert die als eerste op dag, dan op maand etc.

Als dit de oplossing is mag je die €45 overmaken naar World Servants ( http://www.worldservants.nl/inhoud.php?id=31 ) (Goed doel dus is het nog aftrekbaar als gift)
Gewijzigd op 01/12/2010 09:46:54 door TJVB tvb
 
Bob Marijnes

Bob Marijnes

01/12/2010 09:48:37
Quote Anchor link
Deze kolom heeft datetime type.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/12/2010 09:49:17
Quote Anchor link
En die oplossing die ik geef, werkt die?
 
Bob Marijnes

Bob Marijnes

01/12/2010 09:53:41
Quote Anchor link
Is me niet gelukt met jou code krijg enkeld geen foutmelding maar hij sorteerd nog niet goed?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/12/2010 10:00:10
Quote Anchor link
Dat je geen foutmelding krijgt komt omdat je die niet weergeeft anders zou je bij de eerste regels al een melding krijgen.

Zet dit eens bovenaan je code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>


Kun je me anders even een url pmen?
 
Bob Marijnes

Bob Marijnes

01/12/2010 10:03:36
Quote Anchor link
Heb je een pm gestuurd.

Toevoeging op 01/12/2010 10:10:47:

Het is gelukt met jou code!

Enkeld nu weergeven de datums niet meer boven de berichten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $replay->time; ?>
Gewijzigd op 01/12/2010 10:03:49 door Bob Marijnes
 
TJVB tvb

TJVB tvb

01/12/2010 10:11:52
Quote Anchor link
Nee, dat moet dan $replay->format_time zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2010 10:15:07
Quote Anchor link
DATE_FORMAT(time,'%d/%m/%Y %H:%i') as time

Gebruik niet dezelfde naam van het veld als alias.
Maar iets als

DATE_FORMAT(time,'%d/%m/%Y %H:%i') as formatted_time

En dan even de rest daarop aanpassen.

Edit: Sorry, beetje laat.
Gewijzigd op 01/12/2010 10:18:43 door - SanThe -
 
Bob Marijnes

Bob Marijnes

01/12/2010 10:41:46
Quote Anchor link
Ik ga het thuis even editen, denk dat dat wel moet werken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.