Gezocht: Ervaren PHP ontwikkelaar in de Regio Eindhoven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruud Van Eck

Ruud Van Eck

31/05/2015 14:13:39
Quote Anchor link
Functie eisen: Ervaren PHP ontwikkelaar, HBO niveau, bij voorkeur ervaring met Agile methode en ervaring in de financiële sector.
Contractbasis: Contract / Vaste aanstelling
Bedrijf: Carrière Eindhoven
Standplaats: Regio Eindhoven

Organisatieomschrijving
Onze opdrachtgever specialist op het gebied van financiële dienstverlening zoals verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De organisatie maakt eigen ICT producten voor hun klanten en intermediairs. De organisatie is gevestigd in de Regio Eindhoven en dat is ook de plaats waar de ontwikkelafdeling is gevestigd.

Functieomschrijving

Deze zeer succesvolle dienstverlener met een jarenlange onaantastbare reputatie is wegens verdere groei per direct op zoek naar een gedreven en gemotiveerde PHP ontwikkelaar(s) voor interne projecten. Je werkt samen met 7 andere collega’s aan de continue verbetering van de ICT producten. Er wordt gebruik gemaakt van de Agile methode.
Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en plezier. Binnen het team kun je jouw creatieve ideeën en mening altijd kwijt. Lijkt het je wat? Reageer dan snel en stuur ook een motivatie mee. Salaris is afhankelijk van ervaring.
Wij vragen
Ervaren PHP ontwikkelaar; Kennis en ervaring met de processen in de financiële sector en de Agile methode is een Pré. Zelfstandige instelling en hands-on mentaliteit;
Contact informatie
Heb je interesse in deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Ruud van Eck op 06-166 100 03 of stuur je CV en contactgegevens naar [email protected]
[email protected]
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.