gezocht iets soortgelijks aan session/post

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Morsil

morsil

22/05/2009 15:29:00
Quote Anchor link
hey,
ik zoek iets dat soortgelijk is aan POST en SESSION.
iets dat wel een beetje beveiligd is het liefst. (dus niet GET)
ik zoek dit omdat SESSION het op de een of andere manier niet doet.

alvast bedankt. :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:30:42
 
Hipska BE

Hipska BE

22/05/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Weet je zeker dat je session_start(); niet hebt vergeten?
 
Morsil

morsil

22/05/2009 15:31:00
Quote Anchor link
ja, dat weet ik heel zeker.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door morsil
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/05/2009 15:43:00
Quote Anchor link
Heb je cookies uitstaan?
 
Morsil

morsil

22/05/2009 16:24:00
Quote Anchor link
nee
 

22/05/2009 16:27:00
Quote Anchor link
Heb je error reporting aanstaan?
 
Mathijs -

Mathijs -

22/05/2009 16:40:00
Quote Anchor link
zoals misschien al duidelijk word, gewoon zorgen dat sessions wel gaan werken.

tenzij je erg veel moeite wil gaan doen door zelf een oplossing te schrijven.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/05/2009 17:04:00
Quote Anchor link
Hoe weet je trouwens dat $_SESSION het niet doet? Jij kunt ook iets fout doen?
 

22/05/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 22.05.2009 17:04:
Hoe weet je trouwens dat $_SESSION het niet doet? Jij kunt ook iets fout doen?

Precies, daarom vraag ik of de error reporting aanstaat ;-), misschien is de session_start wel te laat aangeroepen.
 
Morsil

morsil

22/05/2009 19:28:00
Quote Anchor link
ik heb meerdere projecten en als ik een aanmeld scriptje nodig heb copieer ik dat van een ander project (waar het session het wel een beetje doet) en bewerk ik het een beetje.
dan test ik het en dan doet de session het weer niet...
dat heb ik al vaker gehad en ik snap er niks van,
ik heb geen zin meer om daar de hele dag mee bezig te zijn...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/05/2009 19:30:00
Quote Anchor link
Nou, laat eens zien hoe zo'n script eruit ziet waar $_SESSION het niet doet. Gaan we dat 's oplossen :-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.